• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تاپیک جامع iDevice دارها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

iDevice دارید؟

• iPod Touch

رای‌ها: 68 25.0%
  • iPhone

رای‌ها: 85 31.3%
  • iPad

رای‌ها: 101 37.1%
  • خیر

رای‌ها: 70 25.7%

• رای‌دهندگان
    272
پاسخ : تاپیک جامع iDevice دارها

به نقل از Enerjiiiiii :
براي منم اينجووري شده تازه واسه من آي پي خود آمريكاس!!!!! من موندم اپ استور چي ربطي به چيز شكن داره آخه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

تنها راه خنثی کردن (error code: 1009) استفاده از همون چیز شکنه . حالا شما که می گی IP آمریکاست و نمی تونی بری واقعاً نمی دونم ! امکان داره که مشکل از خودشون باشه ... :-?
ما از دو طرف ضربه خوردیم . از یه طرف آمریکا تحریممون کرده و از یه طرف خودمون ، خودمون رو فیلتر می کنیم .

به نقل از yn24 :
تنها راه خنثی کردن (error code: 1009) استفاده از همون چیز شکنه . حالا شما که می گی IP آمریکاست و نمی تونی بری واقعاً نمی دونم ! امکان داره که مشکل از خودشون باشه ... :-?
ما از دو طرف ضربه خوردیم . از یه طرف آمریکا تحریممون کرده و از یه طرف خودمون ، خودمون رو فیلتر می کنیم .
بچه ها برا من درست شد!! برا شما چي؟ <:-P

به نقل از Enerjiiiiii :
واسه منم درس شد! ;D <:-P

به نقل از Enerjiiiiii :
آره درست شد ;)

+ اپِ AirBlue sharing فقط روى ديوايسِ جيل برك كار ميكنه؟
من از اپ استور دانلودش كردم ولى اونجورى كه تو چند تا سايت ديدم نيست. فقط هم عكس ميشه فرستاد. كسى اطلاعى راجب اين اپ داره؟

به نقل از Macy :
آره درست شد ;)

من از اپ استور دانلودش كردم ولى اونجورى كه تو چند تا سايت ديدم نيست. فقط هم عكس ميشه فرستاد. كسى اطلاعى راجب اين اپ داره؟
آره فقط روي دستگاه هاي جيلبريك شده كار ميكنه!!! من كه جيل بريك نكردم!!

به نقل از Macy :
آره درست شد ;)

اوه فقط واسه ديوايساي جيل بركه
منكه جيل كردم مغازه داره واسم ريخت
فقط واسه عكس نيستا! واسه همه چي ميشه! هر چيزي كه بخواي ميتوني بفرستيا! مث بلوتوث

اپِ ديگه اى نيست كه بشه باهاش به بقيه ى سيستم عامل ها بلوتوث كرد و نياز به جيل برك نداشته باشه؟

به نقل از Macy :
اپِ ديگه اى نيست كه بشه باهاش به بقيه ى سيستم عامل ها بلوتوث كرد و نياز به جيل برك نداشته باشه؟
فكر نكنم!
ولي شنيدم كه ميشه بدون جيل كردن بتوني بلوتوث داشته باشي ولي فقط يا اي او اس! نه همه ي سيستم عاملا! :-"

خواهرم داشت با آیپد بازی می‌کرد نمی‌دونم چی‌شد، الان صفحه‌ش سیاه شده،خاموش نشده‌ها فقط سیاه شده هرکاری می‌کنیم درست نمی‌شه، کمک کنین. :-< [-o<

× درست شد، ;;) ببخشید بابت پست :/

به نقل از negar.mr :
فكر نكنم!
ولي شنيدم كه ميشه بدون جيل كردن بتوني بلوتوث داشته باشي ولي فقط يا اي او اس! نه همه ي سيستم عاملا! :-"

بله ! آی او اس به آی او اس میشه با نرم افزار Flash Drive از تو آیتونز ! البته توی آی او اس 7 که با AirDrop به راحنی میشه این کار رو انجام داد !

Back
بالا