بدشانسی هاتون

sara J

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرز ۳
شهر
پایین مایینا (کرج)
مدال المپیاد
:|
پاسخ : بدشانسی هاتون

روزی بود که باید پروژه هامونو میچیدیم برا اراعه
ما ام دره کلاسو قفل کردیم با لبتابه من آهنگ گذاشتیم کلی رقصیدیمو اینا
آهنگا هم همه مجاز
یهو دره کلاسو وا کرد سرایدارمون با کلید یدک مدیرم کنارش بود
از آهنگ رضا صادقی پرید رو دیس آجیلیه زدبازی X_X ^#^
یکی از بچه تا خواست دره لبتابمو ببنده مدیرمون گف نبند بزار ببینم چی میخونه
خوندن سامان ویلسون همانا ظبط شدن لب تابه من تا آخره اسفند همانا و نمره انظباط هیوده و نیم ما همانا :D

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

چند روز پیش رفته بودم شمال غرب ایران مسافرت. بعد از خانواده جدا شدم اونجا سه روزی خودم تنها پاشدم رفتم ارومیه. یه طرز جالبی چون یهویی تصمیم گرفتم برم ، فقط تنها چیزی که به ذهنم رسید بردارم لپ تاپم بود. روز دوم شلوارم خونی شد. شلوار سفید از جلو خونی شد ! منم که هیچ لباسی نیاوردم حالا بیا و درستش کن. رفتم اینترنت سرچ کردم لکه خون رو چجوری باید پاک کرد. بعد شلوارم رو شستم لکه خوشبختانه رفت ولی حالا بیا این شلوار رو خشک کن! نه اتویی هست نه وسیله گرمی نه پنجره ای رو به آفتاب. منم کار دارم باید برم بیرون. اول گذاشتم جلو باد فن ولی باد سرد بود و تاثیر زیادی رو خشک شدنش نداشتم. رفتم آشپزخونه دیدم یک کتری بزرگ رو کتری هست. یه فکری به ذهنم رسید. آب ریختم توش و زیرش رو روشن کردم. بعد از بدنش به عنوان اتو استفاده کردم خشک شد :D

niki123

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
frz 2
شهر
مشهد

رفته بودم استخر یکی از هم کلاسیامو دید قرار شد زود تر از اب بیایم بیرون بریم هیات شنا چش چرونی اخه تیم وترپلو بعد از ما تمرین داشتن تیم کشوریشونم اونجا میشینن
.
.
.
.
.
جلو در هیات شنا مامان دوستم رسید دوستم به چه بدبختی درستش کرده به ماندحالا اونا رفتن بابام میاد میگه اینجا چیکار می کنی من X-( X-( X-( X-(اخه همیشه بابام دیر میاد
شانس منه دیگه

zohreh.sh74

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
.....الا ماشاالله
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
هوشبری

آغا ما دوران راهنمایی ، تا یه توپ می دیدیم ، سریع برش می داشتیم و می رفتیم وسطی ، بد دعاونین میومدن توپو ازمون می گرفتن ، برا همین تصمیم گرفته بودیم که اگه توپی پیدا کردیم ، قایمش کنیم....
زنگ کلاس خورده بود و ما دبیر نداشتیم ، من اومدم تو حیاط ، دیدم یه توپ هند بال گوشه حاطه ، یه جا قایمش کردم و اومدم بالا به غزاله گفتم یه توپ داریم ، غزاله گفت پس تا معاونین جمعش نکردن بیا بریم بیاریمش بالا که قایمش کنیم.....
آغا یه سطل یه بار مصرف برداشتیم که توپو بذاریم توش ، چادر یکی از بچه ها هم کش رفتیم که بندازیم رو توپ ، داشتیم از سالن می رفتیم تو حیاط که یکی از معاونین مارو دید....
بعد از چند دقیقه اومدن ما دو تا صدا زدن که بریم دفتر ، آخه اون روز به گوش دفتر رسیده بود که بچه ها دوربین آوردن ، اونا هم فکر کرده بودن چون ما مثه دزدا رفتار کردیم حتما ما آوردیم....
این غزاله که ماتش برده بود و معاونمون هر سوالی می کرد فقط من جواب می دادم:
چرا رفته بودین تو حیاط؟ رفته بودیم دستشویی :-"
چرا چادر همراهتون بود ؟ دیدیم چادر رو نیم کت بود ، فکر کردیم شاید ماله بچه های کلاس خودمون باشه ، برش داشتیم.
شما از کجا می دونستین چادر ماله بچه های کلاس خودتونه ؟ ( مثه چیز تو گل ...) خو ما چادرشو می شناختیم...
سطل رو برا چی برده بودین بیرون ؟ می خواستیم اگه بشه روش یه طرح سفره هفت سین پیاده کنیم ( نزدیک عید بود )
طرح سفره هفتسینو چرا تو حیاط بردین ؟ چون نمی خواستیم بچه ها ببینن ، می خواستیم خودمون دوتا دربارش تصمیم بگیریم.
راستشو بگین ، دوربین آورده بودین ؟ ما=>> :O :O :O
خلاصه اینقد زززررررررررر زد تا آخر اعتراف گرفت که توپ برداشته بودیم L-:
بعدم به خاطر دروغایی که من گفته بودم یه تعهد خوشگل ازم گرفتن....
غزاله فکر کرده بود یکی از بچه ها لو داده ، رفت باهاش دعوا کرد ، از غزاله هم یه تعهد به خاطر تهمتش که به اون دانش آموز زده بود گرفتن :D
اصن به این می گن شانس.....اگه اون معاون مارو نمی دید که داریم از پله ها با دست پر می ریم بالا..... 8->

william levy

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سه
شهر
مشهد

ما يه خودشيرين تو كلاس داشتيم اين اشك دوستم در اورده بود منم خواستم با بچه ها بخنديم كاريكاتورشو كشيدم بد خيليم شبيش شده بود منم به دوستم ياسمن گفتم كه نشونش نده بد دوستم نقاشي رو گذاشت رو ميب زنگ خورد مام رفتيم بيرون بد دختره ام نقاشيو ديد وبه ناظم گفت ناظممونم از اين روانياست خلاصه يه زنگ تموم گريه كردم و تعهدم ازم گرفتم و.....فقط به خاطريه كاريكاتور X_X

farnoosh hashemi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـگان یـک
شهر
تــهــران
مدال المپیاد
مرحله دوم 24 امین المپیاد کامپیوتر -ناکامی در مرحله۳
دانشگاه
صنعتی شریف

فرض کنید یه اتفاق خیلی خیلی مهمی قراره تو یه جمعه ای (همین جمعه ای که میاد)بیفته که خیلی منتظرشین ، بـــــد 1ماه قبل مدرسه بگه دقیقا همون جمعه انتحان اجباری المپیاد دارید!!!تازه از این بدتر ، 7ماه منتظر باشی تا یه اتفاق خیلی خیلی مهم تر بیفته و تمام دلخوشیت این بوده باشی که میتونی اونجا باشی ، بعد چهار شنبه (همین امروز)زنگ بزنن بگن اون اتفاق دقیقا همون جمعه میفته X-( ~X(
حالا ساعت هاش خیلی جالبه!
امتحان:8تا1
اتفاق مهم:9تاظهر
اتفاق خیلی مهم تر:8تا 12
:|یعنی بـدشانسی در حد بنز :|

alireza007

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلے 10 (پاسداران)
شهر
طهران
مدال المپیاد
خدا عالمه!
دانشگاه
؟
رشته دانشگاه
؟

بد ترین بد شانسی من اینه که همیشه توی ته چین مرغ من همه استخون های از زیر دست در رفته آشپز غذا جمع میشند!

hojjatele

کاربر حرفه‌ای
شهر
قم
مدال المپیاد
ندارم !
رشته دانشگاه
نرم

با یکی از رفقا رفته بودیم شمال، توپ والیبال دستمون بودداشتیم میرفتیم که 3تادخترخواهش کردن توپمونوبهشون بدیم ماهم قبول کردیم ودادیمشون بعدازی ربع توپو برگردوندن نگاش کردم دیدم روش شماره نوشتن.بعد من بهش مسیج دادم جواب داده مسج فایده نداره زنگ بزن.بعدماهم خواستیم اذیتش کنیم بهش اس دادم شمارت روتوپ پاک شده شمارتوبفرست تابهت زنگ بزنم.بعدازچنددقیقه شمارشوبرام مسیج کرد.

باخودم گفتم شانس ماروباش اینم عقل درست وحسابی نداره که چشمش ماروگرفته
:D :)) :))

Luna H.

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گنبدکاووس
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
داروسازی

من امکان نداره درس نخونده برم مدرسه ;;)ولی یه بار زیست داشتیم تنبلیم اومد همینجوری الکی یه دور نگاه کردم رفتم مدرسه :-"
خلاصه زنگ زیست شد و...معلممون چند نفرو صدا زد و همینجوری داشت میپرسید یه سوالی پرسید هیچکدومشون نتونستن جواب بدن :-\
بعد گفت کی میدونه؟همه دستاشونو بردن بالا جز من :|داشتم تو دفترم دنبالش میگشتم که یدفعه گفت:مهسا بگه!(البته فامیلمو گفت ^-^)
گفتم نمیدونم :-??بعد عصبانی شد گفت:بیا میخوام ازت درس بپرسم L-:منم رفتم خلاصه بهش گفتم بابا من درست حسابی نخوندم و اینا
خلاصه هی من گفتم هی اون گفت آخرشم گفت بشین و یه صفر کله گنده گذاشت برام :-s
منم تو کلاس بزور خودمو نگه داشتم خونه که رسیدم :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
ولی آخرشم نمره رو تاثیر نداد! B-)

speed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
میاندوآب
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

عاقا گفتی بد شانسی جیگرم سوخت :((
سر کلاس نشستیم معلم داره درس میده میگه تا آخر صفحه رو بخونین سوال داره (همه دارن حرف میزنن)
همون موقع که من گفتم "تا تهش میخونیم باشه تو برو" همه ساکت شدن معلمه شنید :((
..................................
قبل از اینکه کلاس شروع شه نشستیم تو کلاس با چند تا از دوستان در مورد معلما حرف میزنیم
او نا داشتن پشت سر مدیر حرف میزدن منم هیچی نمگفتم وقتی من گفتم "ول کنین اون ........ رو راجب خودمون حرف بزنید"
مدیر درو وا کرد این جانب رو برد دفتر :((
آخه از من بد شانس تر هس؟؟؟؟؟؟

Robek

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز_کرمان
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
پرستاری

وای....
سال 5ابتدایی کلاس ریاضی داشتیم بعد از مدرسه...معلمه مرد بود،همیشه موقع حضور غیاب،اسم وفامیل میگف،اسم منو اینجوری میخوند رضا*****...خب اسمم رعناست،این میخوند رضا....تا آخرین روز حتی 1بارم اسممو درست نگفت،روز آخر باگریه از سرکلاسش رفتم...اصن شانس یخ

كياناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان ۱
شهر
اصفهـان
سال فارغ التحصیلی
96

ته بد شانسي اينه كه روز قبل از امتحان ترم دستت اسيب ببينه و گچش بگيري و بعدم نتوني امتحانتو بدي...بعدشم كه خودتون ميدونيد مراحل شكنجه‌ي مدير و معاون و سوال پيچ كردناشون...! :-<

imank92

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
کامپیوتر مرحله دوم
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مدیریت مالی

یک ساعت متن تایپ کنی بزنی ارسال ببینی اینترنت قطع شده اوناهم پریده :|
تو عروسی دوستت تو یه شهر دیگه بری وسط گود :D بعد از یه مدت معلم شیمیت رو ببنی یه گوشه :((

آیدا :)

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا(ع)
شهر
لاهیجان

بدترین بدشانسی که داشتم این بود که یه بار در کلاس رو محکم باز کردم و در خورد تو صورت معاونمون که با من کار داشت! :-[ :-[ :-[ :-[

kosar2

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شاهرود
مدال المپیاد
سال بعد ایشاا...
رشته دانشگاه
اگه خدا به خواهد اقتصاد.

ی روز سر کلاس، دبیر ادبیاتمون میخواست یک سری آهنگ رو براش بلوتوث کنیم.
بعد همه بلوتوث هاشون رو روشن کردن.
من:این دیگه چه اسمیه! :O =))!!!!!!! "قبرستان بی قبر" کی آخه اسم بلوتوث شو قبرستان بی قبر میزاره!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دبیرمون:ماله منه!پسرم این اسمو گذاشته!
من: :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-" :-" :-" :-" :-" :-" ^#^ ^#^ ^#^ ^#^
بچه ها: =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
یعنی بدشانسی این جا بود که من این قدر از این دبیر میترسم و ازش خجالت میکشم که!!!!!!!!!!

SHAMIM.J

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
ع پ گلستان
رشته دانشگاه
نرسینگ

من عند بدشانسی ام کلا هروقت نتم مامان بابام میان!! نگام میکنن ب این شکل: :-? :-? :-?

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از imank92 :
یک ساعت متن تایپ کنی بزنی ارسال ببینی اینترنت قطع شده اوناهم پریده :|
تو عروسی دوستت تو یه شهر دیگه بری وسط گود :D بعد از یه مدت معلم شیمیت رو ببنی یه گوشه :((
خيلي بده. خصوصا اگه يه حرف حماسي-عاطفي زده باشي X-(

AGHA ALEX

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان ماندگار فرزانگان6
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمیوکامپیوترتادم مرحله دوم رفتموبرگشتم!!!
رشته دانشگاه
پرستاری

اين بزرگترينش نيست ولي بد شانسيه ديگه!
دونفر تو مدرسه ي ما هستن دوتا رفيق جون جونين(آرزو و غزاله ) كه از اول دبستانو قبل ترش باهم بودن!
بعد ماها هميشه اين دوتا رو باهم اشتباه ميگيريم!
براي امتحانات ترم آرزو تقريبا جلوي من ميشست ي بار سر جلسه امتحان زبان پايان ترم بوديم منم هيچي نخونده بودم يه لحظه آخراي امتحان بود توي قسمتي كه مابوديم مراقب نبود و به راحتي ميشد تقلب كرد!
هي گفتم غزاله غزاله
جواب نداد
صدامو بلندتر كردم:غزاله غزاله جواب نميداد
همون موقع ناظممو اومد داد زد چه خبره؟!!!نگو يكي ديگرو حين ارتكاب جرم گرفته بودن!
از ترس داشتم ميلرزيدم! :-ss
بعد امتحان خودشو نديدم ولي به دوستاش گفتم بهش بگن خيلي كري!
يه هفته بعد ديدمش بهم گفت آي كيو من آرزوئم نه غزاله!منو با غزاله اشتباه گرفتي!
يني چنان خورد تو حالم!كه نگو!
زبانمم شدم 15! L-:

سارا99

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

دوم راهنمایی بودم دیدم همه دارن ادبیات میخونن گفتم بچه ها چه خبره اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟گفتن خوب امتحان ترم داریم دیگه حالا من به این حالت بودم {-8اول فکر کردم شایعس یا میخوان منو اذیت کنن ولی وقتی برگه رو جلوم دیدم فشارم رفت رو منفی 3 خلاصه خیلی خراب کردم :D :D :D :D

بالا