تو میفهمی تو بخدا اگه بتونی c# رو چجوری مینویسنبا کسی که هنوز فرق فرانت اند و سیستم عامل رو نمیفهمه داری سر این بحث میکنی؟
تو میفهمی تو بخدا اگه بتونی c# رو چجوری مینویسنبا کسی که هنوز فرق فرانت اند و سیستم عامل رو نمیفهمه داری سر این بحث میکنی؟
که توش از جاوااسکریپت و پی اچ پی و .... استفاده شدهاین وبسایت یه وبسایت مزخرف قدیمی است توسط یه شرکت ترکی طراحی شده
نکته ظریفی بودبا کسی که هنوز فرق فرانت اند و سیستم عامل رو نمیفهمه داری سر این بحث میکنی؟
باشه ولی من مدرک سی شارپ هم دارمتو میفهمی تو بخدا اگه بتونی c# رو چجوری مینویسن
جواب سوالو بده
سی چه ربطی به فرانت اند داره؟
بعد من php رو نگفتمکه توش از جاوااسکریپت و پی اچ پی و .... استفاده شده
سلطان صلواط بفرستجواب سوالو بده
ترررررررررررررباشه ولی من مدرک سی شارپ هم دارم
تو هم ضعیفیثلتان سلواط بفرسط
با این پیامت ثابت کردی هیچی از وب و مرورگر ها نمیدونیبعد من php رو نگفتم
('&%:9]!~}|z2xwvutsrqponmlkjihgfedcba`_^]\[ZYXWVUTSRQPONMLKJIHGFEDCBA@?>=<;:9876543210/.-,+*)('&%$#"!~`^با این پیامت ثابت کردی هیچی از وب و مرورگر ها نمیدونی
مرورگر ها فقط و فقط به طور مستقیم HTML CSS JavaScript رو میتونن پردازش کنن و زبون هایی مثل php و.. درحقیقت سمت سرور پردازش میشن تبدیل به JavaScript میشن و برای مرورگر ارسال میشن
من مرورگر واسم مهم نیبا این پیامت ثابت کردی هیچی از وب و مرورگر ها نمیدونی
مرورگر ها فقط و فقط به طور مستقیم HTML CSS JavaScript رو میتونن پردازش کنن و زبون هایی مثل php و.. درحقیقت سمت سرور پردازش میشن تبدیل به JavaScript میشن و برای مرورگر ارسال میشن
زبان مالتی پارسه بدو تو نت سرچ کن('&%:9]!~}|z2xwvutsrqponmlkjihgfedcba`_^]\[ZYXWVUTSRQPONMLKJIHGFEDCBA@?>=<;:9876543210/.-,+*)('&%$#"!~`^
میتونی بری رزوممو چک کنی مدرکارو ببینیتررررررررررررر
یه ساعت رفتی سرچه کردی معنی تر چیه.میتونی بری رزوممو چک کنی مدرکارو ببینی
زبان مالتی پارسه بدو تو نت سرچ کن
این یه زبون پیچیده و غیرمعقولعه به دلیل ماهیت پیچیده و غیرطبیعیش هیچ مرورگری توانایی اجرای مستقیمش رو نداره!Malbolge هم بش میگن
بدون مدرک؟ خوبه هرچی مدرک هست لینک شده به صفحه سایت و آیدیا و... همشو نوشتمیه ساعت رفتی سرچه کردی معنی تر چیه.
پس ببند فکو.
رزومه ای که خود فرد نوشته شده بدون مدرک روزمه نی.
اگه spy404 رو میگی خوب بنظرم خودتو بکش
نه یه زبونیه که امثال تو نمی فهمناین یه زبون پیچیده و غیرمعقولعه به دلیل ماهیت پیچیده و غیرطبیعیش هیچ مرورگری توانایی اجرای مستقیمش رو نداره!
دقیقا منم برام سوال شد که مگه با سی هم میشه فرانت اند نوشتجواب سوالو بده
دیدی آدمای غیر از من زیاد هستن که بولیشون کنی؟ (ولی خب متاسفانه کسی مثل من خوب بولی نمیشه)چرت قدیمی مزخرف از رده خارج شده طرز فکر شما درمورد زبون ها هستش. مگه نمیگین جاوااسکریپت و php از رده خارج شدن؟ پس چرا هنوز تو همه سایتا وجود دارن؟ یه سایت بیار که فقط یه سایت تک صفحه ای ساده نباشه و این دو تا زبان توش وجود نداشته باشن (الان میره یه سایت با جنگو میاره و ما هم که نمیدونیم تهش مرورگر تنها زبونی که میفهمه چیه جاوااسکریپته و اون کدای جنگو دارن ترنسلیت میشن به جاوااسکریپت؛ میدونیم؟ )
یعنی ادعا داری از برین فاک و اسمبلی سخت تره؟ چون من حتی به این زبونام کد میزنمانه یه زبونیه که امثال تو نمی فهمن