خود مرورگرش
فاز شخص مذکور عالیه حاجی، همون موجوئه دیگه تا جایی میدونم، چون موجو دقیقا همین بود مدل رفتار و حرفا و تعصبای بیهودش، حتی اون تیکه غیرتی شدی درصورتی که کاملا بی ربط بوددقیقا منم برام سوال شد که مگه با سی هم میشه فرانت اند نوشت
تق رفت تو هیستوری گوگل
دیدی آدمای غیر از من زیاد هستن که بولیشون کنی؟ (ولی خب متاسفانه کسی مثل من خوب بولی نمیشه)
ههیعنی ادعا داری از برین فاک و اسمبلی سخت تره؟ چون من حتی به این زبونام کد میزنما
دوما ما داریم درمورد مرورگر حرف میزنیم مرورگر نام ببر که اون رو ساپورت کنه
مرورگر کاربردی ای که تو سطح جهان یوزر داشته باشه بگو مثل کروم و بریو و کرومیوم و ادج و...خود مرورگرش
با اد ان واسه تور ساپورت میشهیعنی ادعا داری از برین فاک و اسمبلی سخت تره؟ چون من حتی به این زبونام کد میزنما
دوما ما داریم درمورد مرورگر حرف میزنیم مرورگر نام ببر که اون رو ساپورت کنه
اد آن مخصوص داره واسه تورمرورگر کاربردی ای که تو سطح جهان یوزر داشته باشه بگو مثل کروم و بریو و کرومیوم و ادج و...
++++++++[>++++[>++>+++>+++>+<<<<-]>+>+>->>+[<]<-]>>.>---.+++++++..هه
هیچی قد اون سخ نیس
خود اون اد آن داره نقش ترنسلیتور رو بازی میکنه یذره از مغزت استفاده کن و پشت صحنش رو نگاه کن، وگرنه که آره رو ویندوز هم میتونی از ترمینال لینوکس استفاده کنی ولی یه چیز مثل WSL میخوایبا اد ان واسه تور ساپورت میشه
('&%:9]!~}|z2xwvutsrqponmlkjihgfedcba`_^]\[ZYXWVUTSRQPONMLKJIHGFEDCBA@?>=<;:9876543210/.-,+*)('&%$#"!~`^++++++++[>++++[>++>+++>+++>+<<<<-]>+>+>->>+[<]<-]>>.>---.+++++++..
Invalid char at: 102 (198)('&%:9]!~}|z2xwvutsrqponmlkjihgfedcba`_^]\[ZYXWVUTSRQPONMLKJIHGFEDCBA@?>=<;:9876543210/.-,+*)('&%$#"!~`^
تو کجا اپلودش کردی؟Invalid char at: 102 (198)
حداقل قبل از سند کردن تستش میکردیInvalid char at: 102 (198)
آنلاین اینترپرتراش، چهار پنج تا تست کردم همشون همینو گفتنتو کجا اپلودش کردی؟
('&%:9]!~}|z2Vxwv-,POqponl$Hjig%eB@@>}=<M:9wv6WsU2T|nm-,jcL(I&%$#"آنلاین اینترپرتراش، چهار پنج تا تست کردم همشون همینو گفتن
دوره اش 4 میلیونه!من خودم جاوا اسکریپت رو اول با یه سری کورس انگلیسی یاد گرفتم و یه مدت بعد که میخواستم دوباره بخونمش این سایتو بهم معرفی کردن که هم فارسیه و هم به نظر کاملا هم رایگانه:
آموزش جاوا اسکریپت رایگان مقدماتی تا پیشرفته + مینی پروژه
دوره اش 4 میلیونه!
غیر ویدیویی، Codelita رو توصیه میکنم. امکان دریافت اسکولارشیپ هم داره برای نسخه پریمیومش.من تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم که (صرفا برای جاوا اسکریپت باشه)
اگه کسی آموزش ویدئویی خوبی سراغ داره ممنون میشم معرفی کنه^^
واقعا؟دوره اش 4 میلیونه!