• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

خب یه سری از جنایات بچه های بلک رو نوشتم که هر کی اذیت میشه خودش نخونه . بیشتر برای تارا نوشتم :
1. یکی از افراد گروه shining با اسم Niklas kvarforth که سبکی به نام suicidal black metal رو رونق داد به خاطر خود زنی هاش معروفه. یعنی تقریبا هر وقت بیکار میشده خودش رو زخم میکرده. تاثیرات آهنگش باعث خودکشی خیلی از طرفدارای جوانش شده.
2. گروه Gorgoroth در تاریخ فوریه 2004 یه کنسرت داشت که در اون کله ی بریده ی گوسفندا رو آویزون کرده بودن و حدود 80 لیتر خون گوسفند رو روی سر تماشاچی ها ریختن و یه حمام خون داشتن.
3.درامر سابق گروه hellhammer که اسمش Dead بود ، اخلاقایی مثل خوابیدن تو قبر، خودزنی، بو کردن نعشه ی کلاغ قبل از کنسرت داشته و هنگام خود کشی با خونش نوشته بخاطر خون های ریخته شده معذرت میخوام و با شاتگان مغز خودش رو تخلیه کرده. بعد Euronymous که یکی از دوستای صمیمیش بوده، به جای خبر کردن پلیس اومده با تکه های مغزش تاس کباب نوش جان کرده بعد با تیکه های جمجمه ش گردنبند درست کرده. این خبر گردنبند موقع انتشارش زیاد توجه نشد بهش ولی الآن معلوم شد واقعیت داره. عکس جسد Dead هم بود که چون شاید بعضیا اذیت بشن نذاشتم.
4.در ژانویه 2011 ، jef whitehead با ابزار خالکوبی به یه دختری تجاوز کرده و بعدش کله ی دختره رو کوبیده به دیوار، بعد از اینکه دختره به هوش اومده و وضعیت خودش رو دیده و فهمیده چی شده ، jef از خونه پرتش میکنه بیرون (واقعا پرت میکنه ها) بعد دختره به هوش میاد و jef با یه حالت دیوانه وار بازداشت میشه.
5. یکی از guest vocalist های گروه STALAGGH که هیچ وقت اجرای زنده ندادن، شکم مامان خودش رو با 30 دفعه ضربه ی متوالی چاقو پاره کرده.
6.فردی به نام Nattramn از گروه Silencer که به خاطر قطع کردن دستش هنگام ضبط آهنگ و بعدا دوختن پای خوک به جای دستش شهرت داره (عکسش هم هست) با پرتاب یک تبر به کله ی دختر 5 ساله، به دختر آسیب رسوند ولی دختر نمرد و وقتی پلیس اومد اونجا طرف هی میگفته اگه من رو نکشین خودکشی میکنم که با حمله ی سگهای پلیس وقتی که یه پلیس دیگه از پشتش گرفته بود به زور دستگیر میشه.
7.خواننده ی gorgoroth که اسمش Gaahl ‎ هست دو بار دو تا مرد رو مورد شکنجه ی شدید قرار داده و بدون دلیل زدتشون. قربانی اول مرد 40 ساله ای بوده که وقتی میخواسته از خونه در بره Gaahl و دوستان جلوی در ها رو میگیرن و خدمت مرد میرسن.

اصولاً من ترجیح میدم آهنگ رو فقط گوش کنم و در نهایت یه مقالاتی در مورد خود آهنگ بخونم !
کلاً تا حالا سابقه نداشته با دیدن کلیپ یا اجرا یا خوندن مقاله به گروه یا خواننده ای علاقه مند بشم !
مثلاً من اوایل فکری که راجع به متالیکا میکردم خیلی شیرین و زیبا بود !
وقتی که راجع بهشون مقاله خوندم تا دو روز دپرس بودم .
یا ذهنیتم راجع به manowar خود جوداس پریست بود که یکمی جوون تر شدن !
بعد رفتم چهارتا عکس ازشون دیدم ! یه مش لختی بی سر وپا !

• لایک
امتیازات: Dizzy

به نقل از SPARK :
خب یه سری از جنایات بچه های بلک رو نوشتم که هر کی اذیت میشه خودش نخونه . بیشتر برای تارا نوشتم :
1. یکی از افراد گروه shining با اسم Niklas kvarforth که سبکی به نام suicidal black metal رو رونق داد به خاطر خود زنی هاش معروفه. یعنی تقریبا هر وقت بیکار میشده خودش رو زخم میکرده. تاثیرات آهنگش باعث خودکشی خیلی از طرفدارای جوانش شده.
2. گروه Gorgoroth در تاریخ فوریه 2004 یه کنسرت داشت که در اون کله ی بریده ی گوسفندا رو آویزون کرده بودن و حدود 80 لیتر خون گوسفند رو روی سر تماشاچی ها ریختن و یه حمام خون داشتن.
3.درامر سابق گروه hellhammer که اسمش Dead بود ، اخلاقایی مثل خوابیدن تو قبر، خودزنی، بو کردن نعشه ی کلاغ قبل از کنسرت داشته و هنگام خود کشی با خونش نوشته بخاطر خون های ریخته شده معذرت میخوام و با شاتگان مغز خودش رو تخلیه کرده. بعد Euronymous که یکی از دوستای صمیمیش بوده، به جای خبر کردن پلیس اومده با تکه های مغزش تاس کباب نوش جان کرده بعد با تیکه های جمجمه ش گردنبند درست کرده. این خبر گردنبند موقع انتشارش زیاد توجه نشد بهش ولی الآن معلوم شد واقعیت داره. عکس جسد Dead هم بود که چون شاید بعضیا اذیت بشن نذاشتم.
4.در ژانویه 2011 ، jef whitehead با ابزار خالکوبی به یه دختری تجاوز کرده و بعدش کله ی دختره رو کوبیده به دیوار، بعد از اینکه دختره به هوش اومده و وضعیت خودش رو دیده و فهمیده چی شده ، jef از خونه پرتش میکنه بیرون (واقعا پرت میکنه ها) بعد دختره به هوش میاد و jef با یه حالت دیوانه وار بازداشت میشه.
5. یکی از guest vocalist های گروه STALAGGH که هیچ وقت اجرای زنده ندادن، شکم مامان خودش رو با 30 دفعه ضربه ی متوالی چاقو پاره کرده.
6.فردی به نام Nattramn از گروه Silencer که به خاطر قطع کردن دستش هنگام ضبط آهنگ و بعدا دوختن پای خوک به جای دستش شهرت داره (عکسش هم هست) با پرتاب یک تبر به کله ی دختر 5 ساله، به دختر آسیب رسوند ولی دختر نمرد و وقتی پلیس اومد اونجا طرف هی میگفته اگه من رو نکشین خودکشی میکنم که با حمله ی سگهای پلیس وقتی که یه پلیس دیگه از پشتش گرفته بود به زور دستگیر میشه.
7.خواننده ی gorgoroth که اسمش Gaahl ‎ هست دو بار دو تا مرد رو مورد شکنجه ی شدید قرار داده و بدون دلیل زدتشون. قربانی اول مرد 40 ساله ای بوده که وقتی میخواسته از خونه در بره Gaahl و دوستان جلوی در ها رو میگیرن و خدمت مرد میرسن.

1 و 2 و 3 اسمش جنایت که نیست، هست؟ در مورد سوم هم اینو هیچ منبع تایید کننده ای نگفته من اینا رو تو یه سری وبلاگایی خوندم و اصن این که وجود داشته یا نه تایید شده نیست.کشتنش نه ها، اون خوردنو اینا
مورد 4 و 5 رو من نمی شناسم . معروفن؟
مورد 6 هم گروه سایلنسر که کلا یه آلبوم داد و به نظرم آلبوم خوبیم نبود اصن، از نظر شعر همش بکش بکش بود، ببین چقدر بوده که من دارم ایراد می گیرم ;D
ولی کلا در مورد گورگوروث هم کلا روزنامه های نروژی هم زیاد ازینا می نویسن.یه مستند می دیدم، طرف رفته بود با اینا مصاحبه کنه هی می گفت من می ترسم ولی خب من تو مصاحبه که دیدمشون کلا خوب بودن و صمیمی و به اون ترسناکی که نشون میدن (شایدم ما فک می کنیم ترسناکه) نیستن

نمی دونم والا.این مسئله یا به قول تو انقد سادس که باید با دید "بد" بهش نگاه کردو از کنارش گذشت و یا انقدر پیچیده که نمی شه با خوندن چند تا جمله راجبش قضاوت کرد
باید برم به طوره جدی در مورد بلک تحقیق کنم ولی همون طور که بهت گفتم نه الان ...

منم خیلی با این پست بالاییم موافقم

2 که جنایت بود با اجازه ! بقیشون هم وحشی بازی بودن. درباره ی 3 هم عکسا و ایناش هست ، اینا رو هم من از سایتای ایرانی نخوندم چون خیلی با جانب گیری مینویسن. بازم نمیگم بلک متال کلهم اجمعین بده ولی گروه های خیلی کمی هستن که وحشی نیستن. 4 و 5 که زیاد معروف نیستن ولی بالاخره جزو خانواده بلک هستن. Silencer هم فک کنم اگه ادامه میداد جانباز 99 % میشد به همون یه دونه قانع شد.

به نقل از SPARK :
واقعاً چرا ؟
هدفشون از این کارا چیه ؟!
دارو مصرف میکنن یا مخشون تعطیله ؟!
(بعید میدونم هیچ کدوم از اینا به اون حد فهم رسیده باشند که درد رو حس نکنن!)

خیلیاشون مثل Gorgoroth که هدف خاصی ندارن، صرفا برای وحشی بازی. بعضیاشون مثل Burzum که نصف کلیساهای نروژ رو آتیش زده (!) بخاطر خصومت نسل اندر نسلیه که نسبت به مسیحیا داره. بعضیاشون هم روانین، بعضیاشونم سادیسم و مازوخیسم دارن، در کل تو کل بلک متال سخت میتونی آدم گیر بیاری ! البته symphonic black metal فعلا وضعش بهتره.

به نقل از PeiHaghi :
واقعاً چرا ؟

عموما کار این آدما از درد کشیدن جسمی می گذره
تا حالا ندیدی کسیو که از خشم یا غصه دستشو تیغ بزنه؟ اینام همون جورین دیگه ...
به نظر من (که خیلی در این موارد خوش بینم) اینا دپرشن حاد دارن و خب موسیقی هم دوست دارن و اون جوری رفتار می کنن که دوست دارن و خودشونو ابراز می کنن تو موسیقیشون
به دید کلی و اجتماعی تر، اینا یه مشت آدمن که پول می گیرن برای این که جوونای مردمو از راه به در کنن

ولی این که مواد مصرف می کنن به نظرم وجود داره.کلا اهل متال بیش تر تو کار موادن تا باقی سبکا، شاید به این دلیل که معمولا آدمای غمگین و پوچ گرا هستن

Mavad chie dustan. Ye omr kelisao pop be hame zur gofte. Tu hameye doranam hamintor bude. Hala guruhayi ba ahangao karashun mokhalefat mikonan bayad begim mavad masraf mikonan?

به نقل از At the left hand ov god :
Mavad chie dustan. Ye omr kelisao pop be hame zur gofte. Tu hameye doranam hamintor bude. Hala guruhayi ba ahangao karashun mokhalefat mikonan bayad begim mavad masraf mikonan?
دشمنی با مسیحیت به معنای شیطان پرستی و ظلم و وحشی گری نیست !
خیلی افراد دیگه ای بدون که کاملاً در صلح و بدون وحشی گری در مسیحیت اصلاح ایجاد کردن و به مخالفت با افراط گرایی دینی بودن .
بعد حالا یکی توی یه دورانی سال ها پیش اومده به یه تعداد از پیشینیانت که حتی معلوم نیست جد تو بوده باشن یه ظلمی کرده !
تو باید نوادگان اونا رو که حتی شاید مخالف اجدادشون هم باشن اذیت کنی ؟!

به نقل از PeiHaghi :
واقعاً چرا ؟
قاطی کردن دیگه
میخوان بگن ما هم خیلی خفنیم :))
اثرات گوش دادن متاله ;D
من با کار Dead خیلی حال کردم . اون یکی گیتاریسته هم نامردی نکرد عکس جسدش رو کاور آلبوم بعدی گذاشت ;D
همین میشه که میگن متال خشنه دیگه
همه که مث james و kirk آدم نیستن

Back
بالا