• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

Vaghean ye mosht adam in ja dore ham jam shodin ke hichi az metal baretun nist. Hamatun mikhayn sabet konin masalan shakhin. Har kasi aghideye khodesho dare. In guruham lovisman va be aghayedeshun amal mikonan. Hichkudumetun be texta deghat nemikonin. Textaye guruhayi mesle behemoth, decide, burzum, marduk hame chizo roshan mikone.

به نقل از At the left hand ov god :
Vaghean ye mosht adam in ja dore ham jam shodin ke hichi az metal baretun nist. Hamatun mikhayn sabet konin masalan shakhin. Har kasi aghideye khodesho dare. In guruham lovisman va be aghayedeshun amal mikonan. Hichkudumetun be texta deghat nemikonin. Textaye guruhayi mesle behemoth, decide, burzum, marduk hame chizo roshan mikone.
چون خودت تند صحبت میکنی دلیلی نمیبینم که باهات محترمانه صحبت کنم..
1-فارسی تایپ کن
2-شما میشه بگی چند وقته که اومدی فروم و نسبت به این تاپیک چقد آشنایی داری که این حرفا رو میزنی؟
3-هیپکس (به غیر از یه عده محدود) اینجا ادعایی نداره.. وهیچکس هم نمیگه من شاخم.. یه پست به من نشون بده که یکی یه چیز فخر فروشانه گفته باشه..
4-اونی که داره شاخ بازی درمیاره شمایی.. این مکتبی که شما اسمشو بردی (lovism) به نظرت چند نفر در موردش میدونن؟ غیر از اینه که میخواستی بگی منم بلدم؟
5-برای جلب توجه همیشه لازم نیست خودت رو از بقیه جدا نشون بدی.. و لازم نیست بقیه رو در مقابل خودت ببینی..

1. Az 5 sale pish injam, comment nemizaram, dalil bar nabudam nist. 2. Esme helliono shenofti, mifahmi man kiam. 3.to ke hichi rajee be aghayede bozorgayi mesle nergal ya lovay nemiduni, behtare be jaye nazar dadan rajee be black, beri pop gush koni va azash lezat bebari.

1. Az 5 sale pish injam, comment nemizaram, dalil bar nabudam nist. 2. Esme helliono shenofti, mifahmi man kiam. 3.to ke hichi rajee be aghayede bozorgayi mesle nergal ya lovay nemiduni, behtare be jaye nazar dadan rajee be black, beri pop gush koni va azash lezat bebari.
چرا جدیدا حالم از همه کسایی که ادعا دارن به هم میخوره.. چرا جو اینجا این طوری شده .. چرا تو میخوای منو سوسک کنی.. مگه چیزی گیرت میاد.. از کسی که ادعا میکنه همه چی حالیشه و بقیه هیچی حالیشون نیست متنفرم به خدا .. و از اونجایی که حوصله بحث کردن با این آدما رو ندارم , پس باشه آقا اصن تو بردی ,خوبه؟ یک هیچ به نفع تو.. مث اینکه خیلی تو زندگیت عقده شده که کسی بت بگه "باشه , تو برنده.."..
ما اینجاییم واسه اینکه در مورد "موزیک" صحبت کنیم.. نه در مورد عقاید آقایون X و Y .. تاپیک فلسفه و عرفان همین بقله میتونی بری اونجا عقایدت رو مطرح کنی..
در ضمن من از هر چی لذت ببرم گوش میدم و به کسی هیچ ربطی نداره.. با اینکه تو عمرم تا حالا پاپ گوش ندادم, اما اگه یه روز احساس کنم ازش لذت میبرم , میرم گوش میدم.. و هیچوقت مث شما خودم رو الکی محدود نمیکنم..

Hala muhato nakkan jigar. :D dandunat shikast.

Mavad chie dustan. Ye omr kelisao pop be hame zur gofte. Tu hameye doranam hamintor bude. Hala guruhayi ba ahangao karashun mokhalefat mikonan bayad begim mavad masraf mikonan?
ببخشید شما که اینقد اطلاعاتتون در زمینه موسیقی بالاست(!) ینی منظورتون از این حرف اینه که مواد مصرف نمیکنن اینا؟؟ دیگه این یکی ته اش بود به خدا..

Dige hale javab dadaneto nadaram. Hal dashtamam arzeshe bahs kardan nadari.

Dige hale javab dadaneto nadaram. Hal dashtamam arzeshe bahs kardan nadari.
بعععله... خیلی جالبه ها.. توهینتون رو که میکنین.. جواب درست و حسابی هم که به آدم نمیدین (ازتون میخوام یه پست به من نشون بدین که ملت توش شاخ بازی درآورده باشن, به من میگین من 5 ساله اینجام!! آخه چه ربطی داشت؟) , وقتی هم میخوایم درست بحث کنیم که اینطوری.. واقعا عجب آدمایی پیدا میشن.. اصن من قرار بود دیگه نیام اینجا ..

** در ضمن اون shift+alt رو که بگیرید کیبورد فارسی تایپ میکنه.. صرفا جهت مطلع شدنتون گفتم..

Khahesh mikonam bazam bia.

تو خودتو ناراحت نکن حمید جان !

@ امیر حسین : بابا مجبوری هر جا گیر میاری با آبروی حلی 1 بازی کنی ؟!
خوب مردم این کارا رو میبینن میگن حلی یکیا فلانن!

Back
بالا