اول یه سوال ، تو سورفژ هم کار کردی مگه؟
ینی چی آخه؟!؟ :-\ سرج فالش میخونه!!!
تو همچین سطحی اگه وکال فالش بخونه که دیگه کلا فاتحه ی موسیقی رو باید خوند!
بببین تمام لیست برترین هایی که وجود داره حاصل نظر چندین کارشناس موسیقیه که خیلی وقتا هم اختلاف نظر های خیلی فاحشی با هم دارن. یه سری لیست ها هم هست که با گرفتن یه سری تست خاص از نوازندگان اعلام میشه که خوب مسلما این لیست ها معتبر تر هستن.
من خودمم خیلیا رو با هم مقایسه میکردم و میگفتم مثلا فلانی از فلانی بهتره ولی وقتی فکر کردم دیدم من اصلا در همچین سطحی نیستم که از کار یه سری نوازنده که دنیا میشناستشون ایراد بگیرم و نظر بدم. من به شخصه حالم از اسلیپنات بهم میخورد و هنوز هم همین طوریه ولی اینکه من از اسلیپنات خوشم نمیاد دلیل نمیشه کارشون ضعیف باشه یا مثلا بیام با یکی دیگه مقایسه شون کنم و بعد بگم کارشون خرابه
بعد اونوقت مقایسه میکنی تا بهترین ها مشخص شه!!! الان رتبه بندییی که بر اساس نظر چند کارشناس باشه و تست گرفته نشه هیچ رسمیتی نداره و صرفا جهت تبلیغ و سرگرمیه! هر مجله و وبسایتی واسه خودش یه لیستی اعلام میکنه که خودش رو مطرح کنه و مجله و وبسایت خودش رو تبلیغ کنه. حالا ما فرض میکنیم شما کارشناس موسیقی باشی بازم امکان نداره با نظر شما بهترین ها مشخص بشن.
حتما کلیپ کل کل Lars ulrich و Dave lombardo (درامر اسلیر) رو دیدی که یه سکه رو با ضربه های چوب درام رو دیوار نگه میدارن که در آخر هم لارس بیشتر دووم میاره! خوب مثلا این یه جور تسته. حالا میان و یه سری تست مثل همین از نوازنده میگیرن و بهش امتیاز میدن و در آخر رتبه بندی میکنن.
وسعت صدای چستر!!!
وسعت صدا هیچ ربطی به جیغ و داد نداره ها!
بله خوب اعضای گروهی مثه متالیکا جزو بهترین ها هستن ولی مثلا بعد از پایان یه کنسرت هیچ وقت طرفدارا یه نفر رو تشویق نمیکنن بلکه گروه رو تشویق میکنن چون از موسیقییی لذت بردن که حاصل زحمت کل گروه هست. حالا شما که میگی آهنگای سیستم جز به جز حرفی برای گفتن نداره یه حرف خیلی غیر منطقیی هست چون هیچ موزیک گروهیی جز به جز چیز خاصی نداره و این کنار هم نشستن این اصواته که یه قطعه ی موسیقی رو زیبا و لذت بخش میکنه
کارای سیستم از bohemian rhapsody سنگین تر نیست!؟!!
دیگه این جزو بدیهیاته نیاز به اثبات نداره که