محفل متال بازها+راکرا

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

به نقل از تـــــــــــــــارا :
:-? به نظرم سرج خیلی ضعیفه
X-( X-( :-w X-( X-( [-( :-? X-(

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از Amir Hossein :
X-( X-( :-w X-( X-( [-( :-? X-(
ببین من اصلا حساس نیستم رو هیچ کس ولی خدایی نمی دونم الان به چیش داری میگی قوی :-?
جدی توضیح بده یا مثلا چند تا خواننده ی بد نام ببر منظورتو بفهمم

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

ببین من اصلا حساس نیستم رو هیچ کس ولی خدایی نمی دونم الان به چیش داری میگی قوی :-?
جدی توضیح بده یا مثلا چند تا خواننده ی بد نام ببر منظورتو بفهمم
یعنی واقعانمیفهمی صداش چه قدرتی داره؟
1یکی ازنقاط قوتش رنج صداشه
یعنی بلندترین وکوتاه ترین صدایی که1خواننده میتونه ازحنجره اش خارج کنه
هرچی این بازه طولانی ترباشه قدرت بیشتررونشون میده

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از Amir Hossein :
یعنی واقعانمیفهمی صداش چه قدرتی داره؟
1یکی ازنقاط قوتش رنج صداشه
یعنی بلندترین وکوتاه ترین صدایی که1خواننده میتونه ازحنجره اش خارج کنه
هرچی این بازه طولانی ترباشه قدرت بیشتررونشون میده

نه نمی فهمم!چون قدرتی نداره.کم ترین حدیه که از یه خواننده انتظار میره
اگه از کوتاهیو بلندی منظورت زیر و بمیه که رنجه صدای سرج خیلی کمه ... رنج صدا می خوای، جاناتان دیویس !برو گوش کن بعد نظرتو بگو :)
الان من رنج صدای خودم میشه گفت کمه و آهنگای سیستمو می تونم بخونم.نتیجه می گیریم رنج صدای اون کمه! :D
در هر صورت سرج به عنوانه یه خواننده شاخ تو متال شناخته نمی شه.کارای سیستم تم کلیش خوبه ولی جزء به جزء که بررسی کنی همچین چنگی به دل نمی زنه!

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

نه نمی فهمم!چون قدرتی نداره.کم ترین حدیه که از یه خواننده انتظار میره
اگه از کوتاهیو بلندی منظورت زیر و بمیه که رنجه صدای سرج خیلی کمه ... رنج صدا می خوای، جاناتان دیویس !برو گوش کن بعد نظرتو بگو :)
الان من رنج صدای خودم میشه گفت کمه و آهنگای سیستمو می تونم بخونم.نتیجه می گیریم رنج صدای اون کمه! :D
در هر صورت سرج به عنوانه یه خواننده شاخ تو متال شناخته نمی شه.کارای سیستم تم کلیش خوبه ولی جزء به جزء که بررسی کنی همچین چنگی به دل نمی زنه!
وسعت صدای سرج که خیلی بالاست! یعنی واقعا میتونی آهنگای سرج رو مثل خودش اجرا کنی؟!؟ :O
بابا اگه اینجوری باشه که دیگه نابغه ای :-\
یکی از نقاط قوت کار سیستم عوض کردن جمله بندیه که واقعا کار سختیه اونم توی این سرعت بالا! یه جوری ریتم رو عوض میکنه که در عین حال که ناگهانیه ولی خیلی خوب رو آهنگ میشینه
وقتی bohemian rhapsodyه queen به عنوان برترین آهنگ هزاره انتخاب شد در کنار قدرت صدای فردی و لیریک قوی کار همین عوض کردن جمله بندی توی آهنگ به عنوان یکی از نقاط قوت کار و دلایل انتخابش بود. تو این آهنگ از راک ان رول و اپرا گرفته تا هوی متال اجرا میشه و خیلی هم تعویض جالب و بدون نقصی داره!
حالا سیستم نمونه ی سنگین تر کاریه که کوئین انجام داد و مسلما سیستم یکی از گروه های مطرح موسیقیه متاله ولی بازم نمیشه با کسی مقایسش کرد چون استال خاص خودش رو داره و حتی نمیشه با سایر گروه های هم سبکش چه تو سبک آاترناتیو و چه پاور مقایسش کرد.
ببین خوب مسلما کار گروهی مطرحه تا انفرادی. اگه به هنر فردی باشه از خیلی از نظر ها جو ستریانی بهترین گیتاریست دنیاست ولی وقتی صحبت از کار گروهی میشه جو ستریانی از شاگرد های خودش 50-60 پله پایین تره! چرا؟ چون در کار گروهی سلیقه ی چندانی نداره مسلما کار کرک و مالمستین و اسلش و ... بیشتر به چشم میاد.
اصلا اگه قرار به بررسی اجزای آهنگ باشه وقتی پارت بیس بدون همراهیه سایر ساز ها زده بشه خیلی مسخرست ولی اگه همین بیس توی کار نباشه آهنگ یه خلع خیلی مشهودی داره و این بار آهنگه که بدون بیس مسخرست. این مسئله در مورد تمام اجزای آهنگ وجود داره

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از HIM :
وسعت صدای سرج که خیلی بالاست! یعنی واقعا میتونی آهنگای سرج رو مثل خودش اجرا کنی؟!؟ :O
بابا اگه اینجوری باشه که دیگه نابغه ای :-\
یکی از نقاط قوت کار سیستم عوض کردن جمله بندیه که واقعا کار سختیه اونم توی این سرعت بالا! یه جوری ریتم رو عوض میکنه که در عین حال که ناگهانیه ولی خیلی خوب رو آهنگ میشینه
وقتی bohemian rhapsodyه queen به عنوان برترین آهنگ هزاره انتخاب شد در کنار قدرت صدای فردی و لیریک قوی کار همین عوض کردن جمله بندی توی آهنگ به عنوان یکی از نقاط قوت کار و دلایل انتخابش بود. تو این آهنگ از راک ان رول و اپرا گرفته تا هوی متال اجرا میشه و خیلی هم تعویض جالب و بدون نقصی داره!
حالا سیستم نمونه ی سنگین تر کاریه که کوئین انجام داد و مسلما سیستم یکی از گروه های مطرح موسیقیه متاله ولی بازم نمیشه با کسی مقایسش کرد چون استال خاص خودش رو داره و حتی نمیشه با سایر گروه های هم سبکش چه تو سبک آاترناتیو و چه پاور مقایسش کرد.
ببین خوب مسلما کار گروهی مطرحه تا انفرادی. اگه به هنر فردی باشه از خیلی از نظر ها جو ستریانی بهترین گیتاریست دنیاست ولی وقتی صحبت از کار گروهی میشه جو ستریانی از شاگرد های خودش 50-60 پله پایین تره! چرا؟ چون در کار گروهی سلیقه ی چندانی نداره مسلما کار کرک و مالمستین و اسلش و ... بیشتر به چشم میاد.
اصلا اگه قرار به بررسی اجزای آهنگ باشه وقتی پارت بیس بدون همراهیه سایر ساز ها زده بشه خیلی مسخرست ولی اگه همین بیس توی کار نباشه آهنگ یه خلع خیلی مشهودی داره و این بار آهنگه که بدون بیس مسخرست. این مسئله در مورد تمام اجزای آهنگ وجود داره
اول این که من از نظر رنج مقایسه کردم، نه خوندن!بابا خونتون آباد سرج کجا وسعت صداش بالاس؟؟نتای پایینو نمی تونه اجرا کنه، نتای بالاشم فالشه
ینی چی مقایسه نکن، نکن؟!پس چطوری این همه لیست داریم ما؟خواننده های برتر،گیتاریست، باسیست، درامر برتر.نگفتم ابی و شجریان و سرج که آخه.با گروهای دث و بلکم که مقایسه نکردم.من که با سیستم پدر کشتگی ندارم، خودم خیلیم دوست دارم ولی دلیل بر شاخ بودنشون نیست.من مقایسه می کنم، چون برای این که بهترین ها مشخص شه، مقایسه لازمه.یه سوال دیگه.اگه وسعت صدای سرج بالاس میشه بپرسم وسعت صدای چستر چقده پس؟!
دوم این که آهنگ bohemian rhapsody (که اولین آهنگ متالی بود که من در عمرم شنیدم، چهارم دبستان بودم فک کنم :-?) معروف شد چون متفاوت بود.چون خلاقانه بود.تا حالا نشنیدم به خاطر سختیه اجرای یه اهنگ بهش جایزه داده شه!تغییر ریتم دیگه از یه گروه ساده هم انتظار میره.تازه خیلی از آهنگای متالیکا تغییر ریتماش در حد میزانه، نه پارت!
بله گروه باید خوب باشه نه فرد ولی مثلا همین متالیکا رو باز مثال می زنم!کرک همت،لارس،جیمز،کلیف بورتون همشون جز شاخای رشته ی خودشونن.تازه جیمز جزو بهترین گیتاریست ها هم هست.
اینارو میگم که نگین سیستم شاخه!وقتی شاخ متال اینه دیگه وای به حالش ...
همین آهنگ aerials از آهنگای معروفشون، برو تبشو بگیر ببین چه خبره.من نت ریزشم دارم.همش تکراره.یه آهنگ از سیستم بگو که از bohemian rhapsodyه کویین سنگین تر باشه!قطعا سیستم نمی تونه در اون حد تغییرات بده ...

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

اول این که من از نظر رنج مقایسه کردم، نه خوندن!بابا خونتون آباد سرج کجا وسعت صداش بالاس؟؟نتای پایینو نمی تونه اجرا کنه، نتای بالاشم فالشه
ینی چی مقایسه نکن، نکن؟!پس چطوری این همه لیست داریم ما؟خواننده های برتر،گیتاریست، باسیست، درامر برتر.نگفتم ابی و شجریان و سرج که آخه.با گروهای دث و بلکم که مقایسه نکردم.من که با سیستم پدر کشتگی ندارم، خودم خیلیم دوست دارم ولی دلیل بر شاخ بودنشون نیست.من مقایسه می کنم، چون برای این که بهترین ها مشخص شه، مقایسه لازمه.یه سوال دیگه.اگه وسعت صدای سرج بالاس میشه بپرسم وسعت صدای چستر چقده پس؟!
دوم این که آهنگ bohemian rhapsody (که اولین آهنگ متالی بود که من در عمرم شنیدم، چهارم دبستان بودم فک کنم :-?) معروف شد چون متفاوت بود.چون خلاقانه بود.تا حالا نشنیدم به خاطر سختیه اجرای یه اهنگ بهش جایزه داده شه!تغییر ریتم دیگه از یه گروه ساده هم انتظار میره.تازه خیلی از آهنگای متالیکا تغییر ریتماش در حد میزانه، نه پارت!
بله گروه باید خوب باشه نه فرد ولی مثلا همین متالیکا رو باز مثال می زنم!کرک همت،لارس،جیمز،کلیف بورتون همشون جز شاخای رشته ی خودشونن.تازه جیمز جزو بهترین گیتاریست ها هم هست.
اینارو میگم که نگین سیستم شاخه!وقتی شاخ متال اینه دیگه وای به حالش ...
همین آهنگ aerials از آهنگای معروفشون، برو تبشو بگیر ببین چه خبره.من نت ریزشم دارم.همش تکراره.یه آهنگ از سیستم بگو که از bohemian rhapsodyه کویین سنگین تر باشه!قطعا سیستم نمی تونه در اون حد تغییرات بده ...
اول یه سوال ، تو سورفژ هم کار کردی مگه؟ :-?
ینی چی آخه؟!؟ :-\ سرج فالش میخونه!!! :O
تو همچین سطحی اگه وکال فالش بخونه که دیگه کلا فاتحه ی موسیقی رو باید خوند!
بببین تمام لیست برترین هایی که وجود داره حاصل نظر چندین کارشناس موسیقیه که خیلی وقتا هم اختلاف نظر های خیلی فاحشی با هم دارن. یه سری لیست ها هم هست که با گرفتن یه سری تست خاص از نوازندگان اعلام میشه که خوب مسلما این لیست ها معتبر تر هستن.
من خودمم خیلیا رو با هم مقایسه میکردم و میگفتم مثلا فلانی از فلانی بهتره ولی وقتی فکر کردم دیدم من اصلا در همچین سطحی نیستم که از کار یه سری نوازنده که دنیا میشناستشون ایراد بگیرم و نظر بدم. من به شخصه حالم از اسلیپنات بهم میخورد و هنوز هم همین طوریه ولی اینکه من از اسلیپنات خوشم نمیاد دلیل نمیشه کارشون ضعیف باشه یا مثلا بیام با یکی دیگه مقایسه شون کنم و بعد بگم کارشون خرابه
بعد اونوقت مقایسه میکنی تا بهترین ها مشخص شه!!! الان رتبه بندییی که بر اساس نظر چند کارشناس باشه و تست گرفته نشه هیچ رسمیتی نداره و صرفا جهت تبلیغ و سرگرمیه! هر مجله و وبسایتی واسه خودش یه لیستی اعلام میکنه که خودش رو مطرح کنه و مجله و وبسایت خودش رو تبلیغ کنه. حالا ما فرض میکنیم شما کارشناس موسیقی باشی بازم امکان نداره با نظر شما بهترین ها مشخص بشن.
حتما کلیپ کل کل Lars ulrich و Dave lombardo (درامر اسلیر) رو دیدی که یه سکه رو با ضربه های چوب درام رو دیوار نگه میدارن که در آخر هم لارس بیشتر دووم میاره! خوب مثلا این یه جور تسته. حالا میان و یه سری تست مثل همین از نوازنده میگیرن و بهش امتیاز میدن و در آخر رتبه بندی میکنن.
وسعت صدای چستر!!! :-? وسعت صدا هیچ ربطی به جیغ و داد نداره ها! ;))
بله خوب اعضای گروهی مثه متالیکا جزو بهترین ها هستن ولی مثلا بعد از پایان یه کنسرت هیچ وقت طرفدارا یه نفر رو تشویق نمیکنن بلکه گروه رو تشویق میکنن چون از موسیقییی لذت بردن که حاصل زحمت کل گروه هست. حالا شما که میگی آهنگای سیستم جز به جز حرفی برای گفتن نداره یه حرف خیلی غیر منطقیی هست چون هیچ موزیک گروهیی جز به جز چیز خاصی نداره و این کنار هم نشستن این اصواته که یه قطعه ی موسیقی رو زیبا و لذت بخش میکنه

کارای سیستم از bohemian rhapsody سنگین تر نیست!؟!! :O دیگه این جزو بدیهیاته نیاز به اثبات نداره که ;))

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از HIM :
اول یه سوال ، تو سورفژ هم کار کردی مگه؟ :-?
ینی چی آخه؟!؟ :-\ سرج فالش میخونه!!! :O
تو همچین سطحی اگه وکال فالش بخونه که دیگه کلا فاتحه ی موسیقی رو باید خوند!
بببین تمام لیست برترین هایی که وجود داره حاصل نظر چندین کارشناس موسیقیه که خیلی وقتا هم اختلاف نظر های خیلی فاحشی با هم دارن. یه سری لیست ها هم هست که با گرفتن یه سری تست خاص از نوازندگان اعلام میشه که خوب مسلما این لیست ها معتبر تر هستن.
من خودمم خیلیا رو با هم مقایسه میکردم و میگفتم مثلا فلانی از فلانی بهتره ولی وقتی فکر کردم دیدم من اصلا در همچین سطحی نیستم که از کار یه سری نوازنده که دنیا میشناستشون ایراد بگیرم و نظر بدم. من به شخصه حالم از اسلیپنات بهم میخورد و هنوز هم همین طوریه ولی اینکه من از اسلیپنات خوشم نمیاد دلیل نمیشه کارشون ضعیف باشه یا مثلا بیام با یکی دیگه مقایسه شون کنم و بعد بگم کارشون خرابه
بعد اونوقت مقایسه میکنی تا بهترین ها مشخص شه!!! الان رتبه بندییی که بر اساس نظر چند کارشناس باشه و تست گرفته نشه هیچ رسمیتی نداره و صرفا جهت تبلیغ و سرگرمیه! هر مجله و وبسایتی واسه خودش یه لیستی اعلام میکنه که خودش رو مطرح کنه و مجله و وبسایت خودش رو تبلیغ کنه. حالا ما فرض میکنیم شما کارشناس موسیقی باشی بازم امکان نداره با نظر شما بهترین ها مشخص بشن.
حتما کلیپ کل کل Lars ulrich و Dave lombardo (درامر اسلیر) رو دیدی که یه سکه رو با ضربه های چوب درام رو دیوار نگه میدارن که در آخر هم لارس بیشتر دووم میاره! خوب مثلا این یه جور تسته. حالا میان و یه سری تست مثل همین از نوازنده میگیرن و بهش امتیاز میدن و در آخر رتبه بندی میکنن.
وسعت صدای چستر!!! :-? وسعت صدا هیچ ربطی به جیغ و داد نداره ها! ;))
بله خوب اعضای گروهی مثه متالیکا جزو بهترین ها هستن ولی مثلا بعد از پایان یه کنسرت هیچ وقت طرفدارا یه نفر رو تشویق نمیکنن بلکه گروه رو تشویق میکنن چون از موسیقییی لذت بردن که حاصل زحمت کل گروه هست. حالا شما که میگی آهنگای سیستم جز به جز حرفی برای گفتن نداره یه حرف خیلی غیر منطقیی هست چون هیچ موزیک گروهیی جز به جز چیز خاصی نداره و این کنار هم نشستن این اصواته که یه قطعه ی موسیقی رو زیبا و لذت بخش میکنه

کارای سیستم از bohemian rhapsody سنگین تر نیست!؟!! :O دیگه این جزو بدیهیاته نیاز به اثبات نداره که ;))
اولا سولفژ.دوما هر خری می تونه بخونه!سوما گفتم من خودم سیستم گوش میدم
چهارما سنگین ینی چی آخه؟سنگینو گیتار دیستورت و درامزه شلوغ تعریف می کنی؟!اگه اینه که اسلیپ نات از همش شلوغ تره!(جز دث و بلک)
چرا تو کنسرتا تک نوازی می ذارن؟تک نوازیای جوردیسون هستش تو یوتویوب، مردمم براش دست زدن.یا همین nothing else matters اولش فقط یه گیتاره.اونم که تموم میشه همه دست می زنن.خب این کاره گروهی نیست
تو الان بیس می زنی، هرچقدرم ضعیف باشی باز می فهمی باسیست داره چیکار می کنه(حداقل باید این طوری باشه!).منیم که درامز می زنم گوشم آشناس، می فهمم طرفم داره چیکار می کنه، الکی اظهار نظر نمی کنم که !
تو انقد واسه خودت ارزش قائل نیستی که نظر بدی؟!حرف بی منطق نزن
چستر جیغ نمی زنه.اگه می تونی صدای زیرشو درار.من که دخترم هم نمی تونم درارم چه برسه به تو!مثلا آهنگ given upشون یا leave out all the rest ببین وسعت صدارو
من خودم اصلا لینکین پارک گوش نمی دم.چون غیر از وکال و لیریک بقیه چیزا ضعیفه ولی خب وکال و لیریک واقعا عالیه
ضمن این که سوالمم جواب ندادی.به نظر خودت خفن ترین آهنگ سیستم چیه؟بگو گوش کنم.این جوری نمی شه

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

اولا سولفژ.دوما هر خری می تونه بخونه!سوما گفتم من خودم سیستم گوش میدم
چهارما سنگین ینی چی آخه؟سنگینو گیتار دیستورت و درامزه شلوغ تعریف می کنی؟!اگه اینه که اسلیپ نات از همش شلوغ تره!(جز دث و بلک)
چرا تو کنسرتا تک نوازی می ذارن؟تک نوازیای جوردیسون هستش تو یوتویوب، مردمم براش دست زدن.یا همین nothing else matters اولش فقط یه گیتاره.اونم که تموم میشه همه دست می زنن.خب این کاره گروهی نیست
تو الان بیس می زنی، هرچقدرم ضعیف باشی باز می فهمی باسیست داره چیکار می کنه(حداقل باید این طوری باشه!).منیم که درامز می زنم گوشم آشناس، می فهمم طرفم داره چیکار می کنه، الکی اظهار نظر نمی کنم که !
تو انقد واسه خودت ارزش قائل نیستی که نظر بدی؟!حرف بی منطق نزن
چستر جیغ نمی زنه.اگه می تونی صدای زیرشو درار.من که دخترم هم نمی تونم درارم چه برسه به تو!مثلا آهنگ given upشون یا leave out all the rest ببین وسعت صدارو
من خودم اصلا لینکین پارک گوش نمی دم.چون غیر از وکال و لیریک بقیه چیزا ضعیفه ولی خب وکال و لیریک واقعا عالیه
ضمن این که سوالمم جواب ندادی.به نظر خودت خفن ترین آهنگ سیستم چیه؟بگو گوش کنم.این جوری نمی شه
درسته سولفژ. سریع تایپ میکردم اشتباه شد (کیبورد رو نگا کن "ر" زیره "ل" هستش!)
هر خری میتونه بخونه!؟!؟! ینی سرج خر هم نیست که داره فالش میخونه دیگه :))
درسته سنگین بودن ربطی به شلوغ بودن کار نداره اینو خودمم قبلا گفته بودم ولی این دیگه خیلی واضحه که bohemian rhapsody از کارای سیستم سبک تره! در ضمن یه مسئله دیگه هم هست که نمیشه گفت bohemian rhapsody سبکه یا سنگین چون متال و هارد راک و پانک راک و راک ان رول و حتی اپرا هم درش حس میشه. اصلا آهنگ سبک مشخصی نداره!
درسته الکتریک تک نوازی داره ، درامز تک نوازی داره ، بیس هم تک نوازی داره ولی تک نوازی به تنهایی موزیک حساب نمیشه و فقط به عنوان میان برنامه یا یه جور زنگ تفریح توی کنسرت ها به شمار میاد. فکر نمی کنم تا حالا هیچ دیوونه ای به صورت رسمی یه آلبوم یا حتی یه ترک تک نوازی خالی منتشر کرده باشه (مثلا یه آهنگ از اول تا آخر تک نوازیه درامز باشه و هیچ ساز دیگه ای در کار نباشه! خوب انصافا مسخرست!) دیگه جو ستریانی که ولش میکنی سولو میزنه هیچ وقت همچین کاری نمیکنه چه برسه به بقیه!
درسته خیلی از سولو ها بخصوص سولو های الکتریک به تنهایی زیباییه خاص خودش رو داره ولی هیچ وقت به تنهایی یه موزیک به حساب نمیاد! البته به جز پیانو
منم میفهمم بیسیست داره چی کار میکنه ولی ما هنوز در اون حد نیستیم که در این سطح نظر بدیم و همچین گروه های بزرگی رو که دنیا قبول شون دارن بر اساس سلیقه ی شخصیه خودمون زیر سوال ببریم (گرچه این گروه ها بزرگ تر از این حرفا هستن که با تعریف و تمجید ما بزرگ تر بشن یا با زیر سوال بردن ما جایگاه شون رو از دست بدن)
ولی خیلی وقتا صدای سرج از چستر هم زیر تر میشه.
موزیک لینکین پارک اینقدر خالی و بی در و پیکر هست که چستر مجبور میشه جیغ بزنه! به هر حال صدای چستر و کلا کارای لینکین پارک با سلیقه ی من جور در نمیاد ولی ضعیف بودن شون رو من مشخص نمیکنم
به نظر من بهترین آهنگ سیستم همون B.Y.O.B هستش بعد از اون هم Chop suey

ولی خداییش الان اگه مخالفت های تو نبود بحث اینقدر گرم نمیشد :D دمت گرم

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از HIM :
درسته سولفژ. سریع تایپ میکردم اشتباه شد (کیبورد رو نگا کن "ر" زیره "ل" هستش!)
هر خری میتونه بخونه!؟!؟! ینی سرج خر هم نیست که داره فالش میخونه دیگه :))
درسته سنگین بودن ربطی به شلوغ بودن کار نداره اینو خودمم قبلا گفته بودم ولی این دیگه خیلی واضحه که bohemian rhapsody از کارای سیستم سبک تره! در ضمن یه مسئله دیگه هم هست که نمیشه گفت bohemian rhapsody سبکه یا سنگین چون متال و هارد راک و پانک راک و راک ان رول و حتی اپرا هم درش حس میشه. اصلا آهنگ سبک مشخصی نداره!
درسته الکتریک تک نوازی داره ، درامز تک نوازی داره ، بیس هم تک نوازی داره ولی تک نوازی به تنهایی موزیک حساب نمیشه و فقط به عنوان میان برنامه یا یه جور زنگ تفریح توی کنسرت ها به شمار میاد. فکر نمی کنم تا حالا هیچ دیوونه ای به صورت رسمی یه آلبوم یا حتی یه ترک تک نوازی خالی منتشر کرده باشه (مثلا یه آهنگ از اول تا آخر تک نوازیه درامز باشه و هیچ ساز دیگه ای در کار نباشه! خوب انصافا مسخرست!) دیگه جو ستریانی که ولش میکنی سولو میزنه هیچ وقت همچین کاری نمیکنه چه برسه به بقیه!
درسته خیلی از سولو ها بخصوص سولو های الکتریک به تنهایی زیباییه خاص خودش رو داره ولی هیچ وقت به تنهایی یه موزیک به حساب نمیاد! البته به جز پیانو
منم میفهمم بیسیست داره چی کار میکنه ولی ما هنوز در اون حد نیستیم که در این سطح نظر بدیم و همچین گروه های بزرگی رو که دنیا قبول شون دارن بر اساس سلیقه ی شخصیه خودمون زیر سوال ببریم (گرچه این گروه ها بزرگ تر از این حرفا هستن که با تعریف و تمجید ما بزرگ تر بشن یا با زیر سوال بردن ما جایگاه شون رو از دست بدن)
ولی خیلی وقتا صدای سرج از چستر هم زیر تر میشه.
موزیک لینکین پارک اینقدر خالی و بی در و پیکر هست که چستر مجبور میشه جیغ بزنه! به هر حال صدای چستر و کلا کارای لینکین پارک با سلیقه ی من جور در نمیاد ولی ضعیف بودن شون رو من مشخص نمیکنم
به نظر من بهترین آهنگ سیستم همون B.Y.O.B هستش بعد از اون هم Chop suey

ولی خداییش الان اگه مخالفت های تو نبود بحث اینقدر گرم نمیشد :D دمت گرم
بابا ینی چی سنگین توام هی سنگین سنگین! :D نه نیست.
ای بابا دس گذاشتی رو آهنگ مورد علاقه ی من :D chop suey
میشه بپرسم دنیا شامل چه کسایی میشه؟!دنیا لیدی گاگا و جاستین بیبر و ... رو تحسین می کنه.نظرت راجع به اینا چیه؟! یادت باشه 80درصد آهنگایی که معروف میشن مزخرفن.راجع به خواننده ها هم صادقه.حالا فک کن رو این جمله ی من بعدا اگه به این نتیجه نرسیدی توضیح میدم
ببین یه آهنگ بگو که توش صدای سرج زیر تر از صدای چستر مثلا تو آهنگ given up باشه!نیست دیگه.قبول کن.سرج خوبه، سبک خودشو داره ولی ... مثه اینه بگی خواننده muse شاخه!خب نیست دیگه :D البته من راضیم ازش، از سرجم راضیم.همه مشکل من با کلمه "شاخ" بود.قبول داری شاخ تر هم هست؟شاید تو آلترنتیو جزه شاخا باشه ولی تو کل متال حسابش نمی کنن

آره باو، ما هرچی اسم گروه آوردیم کسی مخالفت نکرد، دیگه اعصابم خورد شده بود! :))

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

من1اجراازسیستم دارم تصویری
Cigaroرومیخونن
بعد1تیکه فکرکردم1زنه هم اومده داره باهاشون میخونه
بعدنشونش که داددیدمSerjهست
کفم بریده بود
به این میگن صدای زیر
باورت نمیشه آدرس بدم بروببین
آقاماهم پیگیربحث هابودیم ها
اگه پست ندادیم گفتیم توحرف بزرگ ترهانپریم (;

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از Amir Hossein :
من1اجراازسیستم دارم تصویری
Cigaroرومیخونن
بعد1تیکه فکرکردم1زنه هم اومده داره باهاشون میخونه
بعدنشونش که داددیدمSerjهست
کفم بریده بود
به این میگن صدای زیر
باورت نمیشه آدرس بدم بروببین
آقاماهم پیگیربحث هابودیم ها
اگه پست ندادیم گفتیم توحرف بزرگ ترهانپریم (;
زیاد این طوری می خونه.البته اون زیریم که می خونه چیزه.حالا من باید عملی اجرا کنم چطوری زیر می خونه :D صداش صاف نیست میشه گفت، البته تو پاپم زیاد استفاده میشه ازین تکنیک
منم گفتم زیرش خوبه ولی صداهای بالا رو ...

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

بابا ینی چی سنگین توام هی سنگین سنگین! :D نه نیست.
ای بابا دس گذاشتی رو آهنگ مورد علاقه ی من :D chop suey
میشه بپرسم دنیا شامل چه کسایی میشه؟!دنیا لیدی گاگا و جاستین بیبر و ... رو تحسین می کنه.نظرت راجع به اینا چیه؟! یادت باشه 80درصد آهنگایی که معروف میشن مزخرفن.راجع به خواننده ها هم صادقه.حالا فک کن رو این جمله ی من بعدا اگه به این نتیجه نرسیدی توضیح میدم
ببین یه آهنگ بگو که توش صدای سرج زیر تر از صدای چستر مثلا تو آهنگ given up باشه!نیست دیگه.قبول کن.سرج خوبه، سبک خودشو داره ولی ... مثه اینه بگی خواننده muse شاخه!خب نیست دیگه :D البته من راضیم ازش، از سرجم راضیم.همه مشکل من با کلمه "شاخ" بود.قبول داری شاخ تر هم هست؟شاید تو آلترنتیو جزه شاخا باشه ولی تو کل متال حسابش نمی کنن

آره باو، ما هرچی اسم گروه آوردیم کسی مخالفت نکرد، دیگه اعصابم خورد شده بود! :))
منظورم از دنیا کارشناسان موسیقی بود. قبول دارم خیلیا کارشون عوام پسنده ولی در واقع از دیدگاه موسیقیایی حرفی برای گفتن ندارن ولی سیستم جزو اون گروه ها نیست چون به اون صورت طرفدار زیادی نداره. عوام پسند به گروه هایی مثله لینکین پارک و اسلیپنات میگن که طرفداراشون از متالیکا و مگادث و اسلیر و خیلی گروه های شاخ دیگه هم بیشتره!
همون طور که امیر حسین گفت توی آهنگ Cigaro سرج به صورت خیلی تمیزی با یه صدای زیر آهنگ رو اجرا میکنه ولی به جز این 2-3 مورد دیگه هم یادمه در همین حد همچین کاری کرده بود که الان اسم آهنگاشو یادم نیست میرم گوش میکنم اگه پیداشون کردم بهت میگم. چستر با وجود اینکه دیگه الان مرد نیست ولی بازم نمیتونه صدای زیری به تمیزیه صدای سرج در بیاره :D
در ضمن وسعت صدا فقط مربوط به محدوده ی سوپرانو نیست. کسی که ادعا میکنه وسعت صدای بالایی داره باید بتونه در محدوده ی باس هم به خوبی و خیلی تمیز بخونه. الان بم ترین صدایی که از وکال توی آهنگای لینکین پارک شنیده میشه صدای مایک شینودر هستش که رپ میخونه و چستر اصلا با صدایی بم تر از مایک هم نمیخونه! پس وقتی خواننده ای در ادای نت های پایین مشکل داره نمیتونه بگه وسعت صداش زیاده اما از اون طرف سرج توی محدوده ی باس هم با تسلط میخونه. ولی بازم نمیگم سرج بهترینه. نه از سرج بهتر هم هست ولی باید اینو قبول کرد که سرج جزو بزرگان موسیقیه و یکی از شاخ ترین وکال های دنیاست :D
منم گفتم زیرش خوبه ولی صداهای بالا رو ...
زیرش خوبه :-?
آها صدای زیرش خوبه :-"
ببین سرج قبل از اینکه اصلا وارد موسیقیه متال بشه اپرا کار میکرده واسه همین اینقدر رو صداش تسلط داره و از پس هر محدوده صدایی به خوبی بر میاد. البته خوب مسلما صداش شش دانگ نیست :-"

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

Vicinity Of Obscenityاینم1آهنگ دیگه که توش زیرمیخونه
خیلی اتفاقی خوردم بهش(کاملااتفاقی :D)
بله خب مثلماصداش6دانگ نیس
Serjهست اون یاروچاقه(اسمشویادم رفته میگن پرترین صدای دنیاروداره)نیست (;

d3c0der2

مهمان

فکر کنم این سرج اینقدر دیگه مهم نباشه که این همه در موردش بحث میکنید . . .
من چندتا کنسرت هاشو دارم ، اولش از بس صدا از خودش در میاورد خیال کردم سی دی حمید ماهی صفت رو دارم نگاه میکنم :))
مقایسه چیز خوبیه ولی نه همیشه !
ایرادی نداره که با بقیه مقایسشون کنیم ، و از نظر منم سرج اصلا چیز خاصی نداره ! من مهدکودکی بودم صدای خروس و گرگ ( و خیلی چیزای دیگه :D ) زو در میاوردم ! دلیل بر این نیست که چون کسی میتونه صداشو عوض کنه خواننده خوبیه
خوانننده های درجه یک مثل رانی جیمز دیو ، جیمز هتفیلد ، اوزی اوزبورن و . . . رو ول کردین چسبیدین به اینا ؟!!! :-?? :-? :-? [-(

• لایک
امتیازات: Dizzy

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از dark-boy :
فکر کنم این سرج اینقدر دیگه مهم نباشه که این همه در موردش بحث میکنید . . .
من چندتا کنسرت هاشو دارم ، اولش از بس صدا از خودش در میاورد خیال کردم سی دی حمید ماهی صفت رو دارم نگاه میکنم :))
مقایسه چیز خوبیه ولی نه همیشه !
ایرادی نداره که با بقیه مقایسشون کنیم ، و از نظر منم سرج اصلا چیز خاصی نداره ! من مهدکودکی بودم صدای خروس و گرگ ( و خیلی چیزای دیگه :D ) زو در میاوردم ! دلیل بر این نیست که چون کسی میتونه صداشو عوض کنه خواننده خوبیه
خوانننده های درجه یک مثل رانی جیمز دیو ، جیمز هتفیلد ، اوزی اوزبورن و . . . رو ول کردین چسبیدین به اینا ؟!!! :-?? :-? :-? [-(
منم همینو گفتم!
به نقل از HIM :
درسته سرج وکال بزرگیه ولی اینکه میتونه با چند مدل صدا بخونه دلیله بزرگ بودنش نیست!
درسته ، در آوردن صداهای مرغ و خروس و ... برای خوب بودن وکال امتیاز محسوب نمیشه ولی سرج واسه قدرت و گرمی و پختگی که صداش داره جزو وکال های بزرگ جهان محسوب میشه نه صدای مرغ و خروس!
قبلا هم گفته بودم سرج بهترین نیست ولی جزو بهترین هاست. اینم قبول دارم که نه تنها سرج بلکه هیچ خواننده ای به پای رونی جیمز دیو نمیرسه و بعد اون هم فردی مرکوری که جزو نوابغ دنیای موسیقیه. اما اختلاف جیمز و اوزی و سرج و بوروس و ژک واید و ... چندان زیاد نیست که بشه مقایسه کرد واسه همین من همشون رو قبول دارم و برای همشون احترام قائلم.
منم فکر کنم بحث در مورد سرج خیلی طولانی شد و حرفا بوی تکرار میده!
حالا که اسم رونی جیمز دیو آورده شد فکر کنم بد نباشه در موردش بحث بشه

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

ازین حرف بزنین، من نمی شناسم :D چیزی که یافتم این بود که آواتار قبلیه محمدرضا بوده :D
ااا، مال بلک سبثه گویا، من بدم میاد ازینا :-" بگذریم.یه آهنگی که خفن خونده بگین

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

ازین حرف بزنین، من نمی شناسم :D چیزی که یافتم این بود که آواتار قبلیه محمدرضا بوده :D
یه مدت با بلک سبث بود یه مدت با رین بوو و بعد هم فکر کنم گروه خودشو تشکیل داد. ترانه سرا ، آهنگساز ، نوازنده ی کیبورد ، نوازنده ی گیتار بیس و خواننده بود. الگوش نیچه بود و پیرو تفکراتش بود. نام اصلیش رونالد جیمز پادونا بود.

• لایک

d3c0der2

مهمان

باباو جان من این جوری نگو :D
آهنگ heaven and hell رو دانلود کن
من دیوانه ی این آهنگم

کلا آلبوم heaven and hell خیلی قشنگه، دانلود کن
horned hand رو تو دنیای متال ایشون جا انداخته ;;)

×برگردانو حال کن :))

• لایک
  • شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

تاپیک بیا بالا :-"
اول این که دوستان گرام، میتینگ نمیاین؟تشریف بیارین یکم تبادل آرشیو انجام بدیم :)

دوم این که شاید قدیمی باشه خبر ولی خب dream theater آلبوم جدید داده به اسم A Dramatic Turn Of Events.خیلی تعریف کرده بودن ازین آلبوم، گفتن قوی ترین کارشونه.خودم هم الان دارم دانلود می کنم

سوم این که یه نفر تاریخچه ی باسیستای متالیکا رو واسه من بگه! :D فک کنم سه تا داشتن.اولی که مرد تو تصادف و اینا.این دومیه چرا عوض شد این غول تشن اومد؟

بالا