محفل متال بازها+راکرا

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

بعله
من تازه فهمیدم اینSlipknotباحالن ها :D
من آدم هم حسابشون نمیکردم :-"

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از Amir Hossein :
بعله
من تازه فهمیدم اینSlipknotباحالن ها :D
من آدم هم حسابشون نمیکردم :-"
من هنوزم سر حرفم هستم! :D فقط درامر و وکال اسلیپنات قابل احترام هستن بقیه اعضای گروه کارشون فاجعه ست در سطح اسپارتاکوس! :D به جز اون دو نفر طبل زن که من هنوز به نقش شون پی نبردم گیتاریست توی اکثر آهنگ ها فقط یه سری ریف خسته کننده رو اجرا میکنه و به نوعی فقط سرو صدای اضافی تولید میکنه ~X( بیسیست قبلی شون هم که مرد خیلی خوش سلیقه نبود و چیز خاصی از خودش نشون نمیداد (کار این بیسیست جدید شون رو نشنیدم که نظر بدم!)

• لایک
امتیازات: AmorE

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

تاریخچه ی پیدایشش برمیگرده به اختراع نت توی موسیقی، واسه همینه اصلا جالب نیست :D
هر چقدم بگذره نظر من اینه که جای گروههای برترو تنگ کردن!!!! (من کی باشم اینو بگم اصن :-")

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

بیخود به اسلیپه من توهین نکنین :D ولی خدایی بیسیست خدا بیامرزش داغون بود.تبلچر چند تا آهنگو که گرفتم همه نتاش یه خطی بود و خیلی کلا جلب توجه نمی کرد پارت بیسش
ولی جناب میکائیل خان برو آهنگ sulfurشو گوش کن.اون سولو داره توش (همین یه آهنگ فقط :)) ).خب به سبک گروه نمی خوره گیتار سولو بذاره چرا گیر میدی آخه؟ :D از سیستم بهتره که همون پارت خواننده رو با گیتار اجرا می کنن :-"
اون دو تایی که طبل می زنن فقط تو کنسرت به درد می خورن.هیجان میدن
بچه ها
من نمره نمی دم این بار :D
بچه ها با یه آناتما باز صحبت می کردم گفت خواهر خواننده ی آناتما (که تو دو تا آلبوم خود آناتما بک وکال بوده) خودش گروه زده به اسم Antimatter (شاید شنیده باشین).گفت خیلی دپرسیوه گوش کنین میرین خودکشی می کنین ولی فک نکنم ما این جوری شیم :-?
خلاصه فقط معرفی کردم اگه هیچ کدوم حوصله ی دانلود نداشتین خودم یه ماه دیگه آهنگای خوبشو معرفی می کنم (اگه آهنگ خوبی داشت!)

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از تـــــــــــــــارا :
بیخود به اسلیپه من توهین نکنین :D ولی خدایی بیسیست خدا بیامرزش داغون بود.تبلچر چند تا آهنگو که گرفتم همه نتاش یه خطی بود و خیلی کلا جلب توجه نمی کرد پارت بیسش
ولی جناب میکائیل خان برو آهنگ sulfurشو گوش کن.اون سولو داره توش (همین یه آهنگ فقط :)) ).خب به سبک گروه نمی خوره گیتار سولو بذاره چرا گیر میدی آخه؟ :D از سیستم بهتره که همون پارت خواننده رو با گیتار اجرا می کنن :-"
اون دو تایی که طبل می زنن فقط تو کنسرت به درد می خورن.هیجان میدن
بچه ها
من نمره نمی دم این بار :D
بچه ها با یه آناتما باز صحبت می کردم گفت خواهر خواننده ی آناتما (که تو دو تا آلبوم خود آناتما بک وکال بوده) خودش گروه زده به اسم Antimatter (شاید شنیده باشین).گفت خیلی دپرسیوه گوش کنین میرین خودکشی می کنین ولی فک نکنم ما این جوری شیم :-?
خلاصه فقط معرفی کردم اگه هیچ کدوم حوصله ی دانلود نداشتین خودم یه ماه دیگه آهنگای خوبشو معرفی می کنم (اگه آهنگ خوبی داشت!)
پس فکر کنم بهتر باشه برای اینکه پرونده ی دور دوم لیست بسته بشه به جای تو امیر حسین امتیاز بده تا دور بعد که همه باشن!
گفتی دپرسیو! کارای گروه Shining رو گوش کن ، دپ میشی اساسی! :D
کلا از وقتی لی وارد گروه آناتما شد کارای آناتما بیشتر به اتمسفریک و دپرسیو نزدیک شد و یه جورایی حس خلسه (؟) به آدم دست میده! :-\ مثه حشیش! :D

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از HIM :
پس فکر کنم بهتر باشه برای اینکه پرونده ی دور دوم لیست بسته بشه به جای تو امیر حسین امتیاز بده تا دور بعد که همه باشن!
گفتی دپرسیو! کارای گروه Shining رو گوش کن ، دپ میشی اساسی! :D
کلا از وقتی لی وارد گروه آناتما شد کارای آناتما بیشتر به اتمسفریک و دپرسیو نزدیک شد و یه جورایی حس خلسه (؟) به آدم دست میده! :-\ مثه حشیش! :D

آلبوم آخرش اتمسفریک بوده و زیاد خوششون نمیومده بوده طرفدارا مث که
ولی کلا یکی از گروهای مورد علاقمه.لیریکاش عالیه.دوومه واقعیه آناتما.گوش می دم داغون میشم گریم می گیره حتی! :-<
راستی یه سری آهنگ دیگه ام میگم گوش کن ازشون.(یه سریشو قبلا هم گفتم فک کنم.البته تو دپ نیستی مث که درد مارو نمی فهمی :D )

a dying wish-panic-empty-fragile dreams-forgotten hopes=one last goodbye-lost control-regret-reconnect-eternity 1 , 3
آناتما واسه غم خوبه.غم از دست زندگی ها نه آدما.اسلیپ نات واسه خشم آمیخته به غم یا غم آمیخته به خشم.بیش تر در مورد آدما ولی خب در مورد زندگیم تا حد خوبی جواب میده

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

آلبوم آخرش اتمسفریک بوده و زیاد خوششون نمیومده بوده طرفدارا مث که
ولی کلا یکی از گروهای مورد علاقمه.لیریکاش عالیه.دوومه واقعیه آناتما.گوش می دم داغون میشم گریم می گیره حتی! :-<
راستی یه سری آهنگ دیگه ام میگم گوش کن ازشون.(یه سریشو قبلا هم گفتم فک کنم.البته تو دپ نیستی مث که درد مارو نمی فهمی :D )

a dying wish-panic-empty-fragile dreams-forgotten hopes=one last goodbye-lost control-regret-reconnect-eternity 1 , 3
آناتما واسه غم خوبه.غم از دست زندگی ها نه آدما.اسلیپ نات واسه خشم آمیخته به غم یا غم آمیخته به خشم.بیش تر در مورد آدما ولی خب در مورد زندگیم تا حد خوبی جواب میده
اوه ... اوه .... پس پیشنهاد میکنم آهنگای shining رو اصلا گوش نکنی! اگه با آناتما گریت گرفته باشه با shining حتما خودکشی میکنی دیگه! :D اگرچه خودمم با آناتما حال میکنم و خیلی قبولشون دارم
من دپ نیستم؟ :-? خوب معلومه تو کل دنیا فقط یه نفر دپه که اونم اسمش جانیه! :D
با اون آهنگ snuffه اسلیپ که گفتی خیلی حال کردم x: یه حس عجیبی بهم دست میده :( انصافا این آهنگ اسلیپ خیلی معرکه بود خیلی باهاش حال کردم گرچه بازم از لحاظ موسیقیایی حرف خاصی برای گفتن نداشت [-( فقط حس حزن و اندوه بود که در این آهنگ بیداد میکرد و از این لحاظ فوق العاده بود x:

• لایک
امتیازات: Dizzy

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

Anathema از آلبوم 2002 به اینور کلا به ریخت، قدرتش ثابت موند شایدم خیلی از طرفداراشو از دست داد. ولی خوب بازم توی سبک دپرسش خیلی سرآمد خیلی(!) از گروههای دیگست.
دوستان گروه Therion رو میشناسن؟ سایمفونیک متالن...

• لایک
امتیازات: Dizzy
  • شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از MєYσ :
Anathema از آلبوم 2002 به اینور کلا به ریخت، قدرتش ثابت موند شایدم خیلی از طرفداراشو از دست داد. ولی خوب بازم توی سبک دپرسش خیلی سرآمد خیلی(!) از گروههای دیگست.
یه آهنگ تو آرشیوم دارم ازشون.The Rise Of Sodom And Gomorrah.احساس می کنم این آهنگو قبلا شنیدم :-? یه سمفونی دیگس این.فقط ریف و درامز بهش اضافه شده.درست میگم؟همه آهنگاش همین طوره؟

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

خشم میخوای فقطGraveWorm
لامصب وقتی بهش گوش میدی
درآن واحد10نفروراحت میزنی :D
تازه وقتی هم تموم میشه گشنت میشه :-"

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از MєYσ :
اسمش رو شنیدم ولی هرچی فکر میکنم چیزی یادم نمیاد ازشون! :D
به نقل از Amir Hossein :
خشم میخوای فقطGraveWorm
لامصب وقتی بهش گوش میدی
درآن واحد10نفروراحت میزنی :D
تازه وقتی هم تموم میشه گشنت میشه :-"
چندتا از آهنگای خوبش رو معرفی کن تا بهتر آشنا بشیم

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

یه آهنگ تو آرشیوم دارم ازشون.The Rise Of Sodom And Gomorrah.احساس می کنم این آهنگو قبلا شنیدم :-? یه سمفونی دیگس این.فقط ریف و درامز بهش اضافه شده.درست میگم؟همه آهنگاش همین طوره؟

تو هر آلبومشون معمولا 4-7 تا آهنگشون کاور متال شده ی سمفونیای بزرگه باقیش کارای کار شده ی خودشونه. ریتم کارشونو خیلی خوب کار میکنن. اولش 2-3 تا ازشون گرفتم ولی دیدم ارزش داره همشونو بگیرم :D

به نقل از HIM :
اسمش رو شنیدم ولی هرچی فکر میکنم چیزی یادم نمیاد ازشون! :D

سوئدی، دهه 90یی، 100تا عضو، نزدیک 12 تا البوم استودیو. کارای تنظیم سمفونی بعضی از ارکسترای استودیوییم داشته. یادت نیومد؟ :-?

راستی از grave این آهنگشون جالبه:
Fear of the Dark

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از MєYσ :
تو هر آلبومشون معمولا 4-7 تا آهنگشون کاور متال شده ی سمفونیای بزرگه باقیش کارای کار شده ی خودشونه. ریتم کارشونو خیلی خوب کار میکنن. اولش 2-3 تا ازشون گرفتم ولی دیدم ارزش داره همشونو بگیرم :D

سوئدی، دهه 90یی، 100تا عضو، نزدیک 12 تا البوم استودیو. کارای تنظیم سمفونی بعضی از ارکسترای استودیوییم داشته. یادت نیومد؟ :-?

راستی از grave این آهنگشون جالبه:
Fear of the Dark
نه :D اسمشو تو خیلی از سایتا بخصوص راک دی ال زیاد شنیده بودم ولی تو نخش نرفته بودم :D
پس باید باحال باشه :-?

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

وقت کردم خوباشو از توی آرشیو در میارم ببینین چطوریه (;

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

آهنگ های باحالهGraveWorm
Losing My Religion-1البتهRem Coverهستش
2-Dreaming_Beauty
Vengeance Is Sworn-3
bloodwork-4
فعلابستونه همینا :D

• لایک
امتیازات: AmorE
  • شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

نخوابونین بحثو دیگه :D این تاپیک باید همش بیاد بالا
خب بچه ها.نظرتون راجبه موزیک ویدیو متال چیه؟
کلا کلیپ باحال که ارزش دیدن داشته باشه معرفی کنین
من خودم از dead memoriesه اسلیپنات خوشم اومد.evolution ماله کورن هم خیلی باحال بود :D right now شم که اصن عالی ... :D
کلیپ until it sleeps هم خوب بود :-?

Karo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

من تازگیا به راک متال گوش دادن روی اوردم
از metallica , bullet for my valentine , 10 Years , U2 و چند تا گروه دیگه خیلی خوشم اومد
فقط کسی میتونه 6-7 تا از مشهور ترینو بهترین اهنگای Pink Floyd رو معرفی کنه بهم ؟

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

یه اهنگ عجیب یافتم سبکش خیلی جالبه :D
Gomez - How We Operate
ارزش گوش دادنو داره

نخوابونین بحثو دیگه :D این تاپیک باید همش بیاد بالا
خب بچه ها.نظرتون راجبه موزیک ویدیو متال چیه؟
کلا کلیپ باحال که ارزش دیدن داشته باشه معرفی کنین
من خودم از dead memoriesه اسلیپنات خوشم اومد.evolution ماله کورن هم خیلی باحال بود :D right now شم که اصن عالی ... :D
کلیپ until it sleeps هم خوب بود :-?
کلا کلیپای متالو دوست ندارم. من از متالیکا گروه دیگه ایو بیشتر دوست ندارم ولی کلیپای اونارم دوست ندارم :( تنها چیزی که بهم یه حسی میده unforgivenان. باز اونم چون باهاش خاطره دارم نه به خاطر کلیپ...

به نقل از Karo :
از metallica , bullet for my valentine , 10 Years , U2 و چند تا گروه دیگه خیلی خوشم اومد
فقط کسی میتونه 6-7 تا از مشهور ترینو بهترین اهنگای Pink Floyd رو معرفی کنه بهم ؟
واسه فلویدم نظر شخصی من ایناست، بازم نظر با نظر فرق داره:
Another Brick in the Wall
Pigs
The Hero's Return
Money
Careful with That Axe
Shine On You Crazy Diamond
Mother
(خیلی گفتم!!)

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

موزیک ویدیوی From the cradle to enslave از متال بند بریتانیایه Cradle of filth که بخشهایی از فیلمه Cradle of fear هستش فوق العاده ست به نظر من! معمولا موزیک ویدیو های بلک متال به دلیل ایدئولوژی هایی که دارن خوب از آب در میاد! این فیلم Cradle of fear رو هم نگا کنین بد نیست البته خیلی نایابه من یه بار دیدمش بد از اون هرچقدر گشتم پیداش نکردم! :D
به نقل از Karo :
آی جونم Pink Floyd! >:D<
این آهنگای Pink Floyd رو گوش کن تا بیشتر با فضای کاراشون و تفکرات شون آشنا بشی! فیلم the wall رو هم ببینی برای شناخت بهتره Pink Floyd خیلی خوبه! :D
hey you
Comfortably numb
Another brick in the wall
Wish you were here

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

راستی میکائیل آهنگ dream on رو گروه aerosmith هم خونده :-? فک کنم اینا زود تر خوندن ولی واقعا این جاس که تفاوتا معلوم میشه ها!نسخه اینا از چرندم بدتر بود ...
ضمن این که جای آهنگ واسه ما خب ازین فیلم اینا بفرست دیگه :D

مهراب آهنگش بامزه بود مرسی
کلیپای متال شرف داره به کلیپای پاپ.حداقلش اینه یه دختر نیست که خودشو بمالونه به درو دیوار و ماشین و ... :rolleyes: ولی کلیپای کورن باحاله.ارزش دیدن داره

بالا