peihaghi
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- امیر کبیر
- رشته دانشگاه
- مکانیک (ساخت تولید)
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
آقای lilramin1 ! انقد پست دادی که حال ندارم همشو نقل قول کنم !
اولندش که پست متوالی دادی ! اصن هیچی !
دوم اینکه آمارنته غلط کرده خوب میخونه !
ووکال کلین مردش مزخرفه ! ریفاش چرته ! نصف آهنگاش روی یه بیت ترنس دارن بریک داون میزنن فقط ! لیریکش مزخرفه ! کلیپاش چرته !
فقط میتونم بگم ووکال دثش قشنگه با قیافه ی زنه !
بعد لعنت به قبر پدر کسی که گفته آمارانته دومه ! آمارانته بهش بگی بلک متال مربوط تره تا دوم متال .
بعد سلنا گومز همین بسه براش که رفته دوس دختر جاستین شده . بعد صداش و قیافش واسه همون دیزنی خوبه .
سایتتم خیلی مزخرفه !
ترکیب محتواش یعنی 
اوانسنس هم خب درست اسمش گوتیکه و اینا . ولی واقعاً حسش حس گوتیک نیست . حس هارد راک میده به من . (و احتمالاً خیلیای دیگه )
لینکین هم آره قدیما یه کم متال بود . ولی الان دیگه سافت راک محسوب میشه .
آناتما ؟!!!!!! دوم متال ؟!!!!!! شوخی میکنی ؟!!!!!
من جای تو بودم دیگه صحبت نمیکردم بعد از این !
آقای lilramin1 ! انقد پست دادی که حال ندارم همشو نقل قول کنم !
اولندش که پست متوالی دادی ! اصن هیچی !
دوم اینکه آمارنته غلط کرده خوب میخونه !
ووکال کلین مردش مزخرفه ! ریفاش چرته ! نصف آهنگاش روی یه بیت ترنس دارن بریک داون میزنن فقط ! لیریکش مزخرفه ! کلیپاش چرته ! فقط میتونم بگم ووکال دثش قشنگه با قیافه ی زنه !
بعد لعنت به قبر پدر کسی که گفته آمارانته دومه ! آمارانته بهش بگی بلک متال مربوط تره تا دوم متال .
بعد سلنا گومز همین بسه براش که رفته دوس دختر جاستین شده . بعد صداش و قیافش واسه همون دیزنی خوبه .
سایتتم خیلی مزخرفه !
ترکیب محتواش یعنی 
اوانسنس هم خب درست اسمش گوتیکه و اینا . ولی واقعاً حسش حس گوتیک نیست . حس هارد راک میده به من . (و احتمالاً خیلیای دیگه )
لینکین هم آره قدیما یه کم متال بود . ولی الان دیگه سافت راک محسوب میشه .
به نقل از lilramin1 :به جرات میشه گفت بهترین گرومه دوم متال حال حاضر / آلبوم 2012 شون بییییی نظیر بود . فقط باس میشسی باش گریه میکردی
آناتما ؟!!!!!! دوم متال ؟!!!!!! شوخی میکنی ؟!!!!!
من جای تو بودم دیگه صحبت نمیکردم بعد از این !

البته از من ک کلا همون اوانسنس رو ایراد گرفتی ک اونم دیدی اشتباه کردی !