• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

آقعا چه کل کل ـی؟؟؟ :|
کل کل چیه باو؟؟
همین پستایی که اسمش رو میذارید کل کل رو یه بار دیگه بخونید خواهشا ... کل کل اینه ک یکی تو حرفاش جز اینکه بگه من بهترم و اینا چیز دیگه ای نگه :|
الان اینجوری نیس که قضیه
چرا جو میدید الکی؟؟؟ :|

خو آقای lilramin1 یه نظری میده، حالا چه غلط چه درست، شما میاین کلن شخصیت همدیگرو زیر سوال میبرین، اسمشم میذارید حماسه... .

دعوا نکنید! حماسه نکنید!(امام خمینی بعد از دعوای رامین و زوج ممرضا پارسا)

بهتره که جو تاپیکو بد نکنیم دوسسان

بد نیست :-"
من به شما توصیه میکنم برای دانلود و نقد به سایت همین دوستمون مراجعه کنید . واقعاً سایت کاملیه .

دوستان فرق بین Folk Metal و Doom Metal چیه؟!؟! فرقی دارن عایا اصن؟

اکثر گروهایی که به عنوان Doom شناخته میشن، دیسکول(!)گرافیشونو که میخوام دان کنم دوتای این Genre رو نوشته! چرا عاخه ;D

--------------------------------------------------------------------------

امتحانائه دیگه!!!

دوسای گرامی نیاز به گنده شدن ندارم من و مادر نزاده کسی بتونه تحقیر کنه !!!!

اون دوسمون داش آناتما از اولم دوم بود ولی رها کرد و مجدد از 2011 به بعد کاراش طعم دوم به خودش گرفت . اگر بدونی داسان دوم چیه و آهنگای اخیر آناتما رو گوش بدی متوجه میشی .

بلاکور هم میگردم لینک میدم گوش کنی .

نمیخواستم بیام به خاطر نظر این دوسمون اومدم : مث شمام خیلیا بودن تو این تاپیک و تحقیر شدن و رفتن! پیشنهاد میکنم لحنت رو درس کنی رفیق

اومدم که ببینم چجوری قراره تحقیر شم ! رو هم بذارنتون یه متالیکا ازتون در میاد بد ادعا هم دارید خدایی / من اول که اومدم عقده ای نبودم ! دیدم اطلاعات علط داره رد و بدل میشه به اوان میگم هارد راک ! خواستم درس کنم داسانو که خوب به دوسان برخورد و اصنم مهم نی .

ممرضا و پارسا زنگ بزنید اضغر و اکبرتونم بیان .

اندازه موهای سرتون غلط گرفتم از پستای نظر دهی 2 خطیتون ور دارید بیارید به من میگید حالیم نی ؟ به مدعی هاتون گفتم اشتباه میکنید و ساکت شدن / شما میگی من اشتباه میکنم اطلاعاتم علطه ؟ ثابت کن . و الا مث بچه گل بژن گاراژ

ببینم که میخوام منو تحقیر کنه / من تحقیر میشم آخر سر یا شما کم میاریدو بن میکنیدم :)

• لایک
امتیازات: hk hk

اون پست ماله اون دوستمون بود که میخواست تحقیر کنه در صورتی که من اصن با ایشون دعوا و بحثی نداشتم و ازش ایراد گرفتم !

اینم پست واس دوسای گلم .

2 تا آلبوم توپ اولیش از مگادث :

http://lilsong.org/index.php/97-albums-a-mixtapes/1278-megadeth-super-collider-album-2013

دومیش هم از Children Of Bodom

http://lilsong.org/index.php/97-albums-a-mixtapes/1280-children-of-bodom-halo-of-blood-album-2013

و اما کسایی که فعلا میخوام زیاد آهنگای سنگین گوش ندن جدید ترین آلبوم گره دلین / که البته بعضی آهنگ های ریمیکس آلبوم قبلیشون بود ولی در کل برای تازه کارا خوبه :

http://lilsong.org/index.php/97-albums-a-mixtapes/1103-delain-interlude-album-2013

و این هم آلبوم آمارانته که پیشنهاد میکنم حتی پاپ گوش کن ها هم از دست ندن که فوق العاده شده :

http://lilsong.org/index.php/component/content/article/97-albums-a-mixtapes/784-amaranthe-the-nexus-album-2013

دقت کنید داش اهورا که پست میذاش نیس / رفته آلمان و این 2 آلبوم چیلدرن و مگادث زیاد نقد چالبی نداره . ! امیدوارم اونجا فیکس شد دوباره بیاد .

• لایک

به نقل از Naughty :
دوستان فرق بین Folk Metal و Doom Metal چیه؟!؟! فرقی دارن عایا اصن؟

اکثر گروهایی که به عنوان Doom شناخته میشن، دیسکول(!)گرافیشونو که میخوام دان کنم دوتای این Genre رو نوشته! چرا عاخه ;D

--------------------------------------------------------------------------

امتحانائه دیگه!!!

دوست عزیز فالک متال رو به عنوان سبک کامل نمیشه در نظر گرفت . در کل فالک چه متال چه راک میشه گف مایه ها و رگه هایی از موسیقی کانتری به متال اظافه میشه یا بهتر بگم درام و گیتار الکتریک به اینسترومنت های کانتری اظافه میشه .

سبک دوم به سبک بد بختی و حذن و اندوه و ... معروفه که اکثرا توی همین موضوعاته موزیک های این سبک . دوم رو به صورت مجزا هیچ گروهی سبک خودش معرفی نمیکنه چون میشه گفت آهنگاش بعد مدتی خسته کننده میشه و متال بازی که دنبال هد زدن هست رو ارضا نمیکنه .

سبک فالک رو اگر بخوام یسجوری بگم که خوب حس کنی / 90 % فیلم آمریکایی هایی که نشون میده با یه وانت دارن از بین مزرعه های وسیع گوش میدن 90 % آهنگایی که توی اون لحطه پخش میشه فالک راک هست :) خواننده این سبک به صورت مجزا بازم کمه ولی توی آهنگای کید راک به خوبی میتونی موسیقی فالک رو پیدا کنی .

سعی کردم خیلی عامیانه توضیح بدم که بهتر متوجه شی و الا هر سبک متال و راک طومار طومار میشه دربارش نوشت .

• لایک

به نقل از lilramin1 :
دوست عزیز فالک متال رو به عنوان سبک کامل نمیشه در نظر گرفت . در کل فالک چه متال چه راک میشه گف مایه ها و رگه هایی از موسیقی کانتری به متال اظافه میشه یا بهتر بگم درام و گیتار الکتریک به اینسترومنت های کانتری اظافه میشه .

سبک دوم به سبک بد بختی و حذن و اندوه و ... معروفه که اکثرا توی همین موضوعاته موزیک های این سبک . دوم رو به صورت مجزا هیچ گروهی سبک خودش معرفی نمیکنه چون میشه گفت آهنگاش بعد مدتی خسته کننده میشه و متال بازی که دنبال هد زدن هست رو ارضا نمیکنه .

سبک فالک رو اگر بخوام یسجوری بگم که خوب حس کنی / 90 % فیلم آمریکایی هایی که نشون میده با یه وانت دارن از بین مزرعه های وسیع گوش میدن 90 % آهنگایی که توی اون لحطه پخش میشه فالک راک هست :) خواننده این سبک به صورت مجزا بازم کمه ولی توی آهنگای کید راک به خوبی میتونی موسیقی فالک رو پیدا کنی .

سعی کردم خیلی عامیانه توضیح بدم که بهتر متوجه شی و الا هر سبک متال و راک طومار طومار میشه دربارش نوشت .
داداش من از سبک ها فقط ترش ذو دث و بلک رو میشناسم میشه یه توضیحی در مورد بقیه سبک ها بدی؟ نظرت در مورد لم او گاد چیه؟

• لایک

به نقل از the FATE :
داداش من از سبک ها فقط ترش ذو دث و بلک رو میشناسم میشه یه توضیحی در مورد بقیه سبک ها بدی؟ نظرت در مورد لم او گاد چیه؟
کلاً توصیه میشه زیاد درگیر سبک نشی . کسی نمیاد بگه " خوب امروز بشینیم یه آهنگ در میزان 6/8 به سبک ترش بسازیم که ! موسیقی احساسیه .
بنابراین بهتره گروه هایی با شرایط مختلف گوش کنی .

چه میدونم بارزام بلکه . دیمو بورگیر یا کریدل هم بلکه . ولی هر کدومروحیه ی خودشون رو دارن .

لم آو گاد اگه بیایم سبکی بررسیش کنیم هم گروو متاله هم دث . و واقعاً ریتم های فوق العاده ای داره وتکست های فوق العاده . سولو هاشون هم عالیه . ووکال بینظیر رندی هم میشه گفت نقطه قوت خیلی مهمیه .

به نقل از lilramin1 :
دوسای گرامی نیاز به گنده شدن ندارم من و مادر نزاده کسی بتونه تحقیر کنه !!!!

اون دوسمون داش آناتما از اولم دوم بود ولی رها کرد و مجدد از 2011 به بعد کاراش طعم دوم به خودش گرفت . اگر بدونی داسان دوم چیه و آهنگای اخیر آناتما رو گوش بدی متوجه میشی .

بلاکور هم میگردم لینک میدم گوش کنی .

نمیخواستم بیام به خاطر نظر این دوسمون اومدم : مث شمام خیلیا بودن تو این تاپیک و تحقیر شدن و رفتن! پیشنهاد میکنم لحنت رو درس کنی رفیق

اومدم که ببینم چجوری قراره تحقیر شم ! رو هم بذارنتون یه متالیکا ازتون در میاد بد ادعا هم دارید خدایی / من اول که اومدم عقده ای نبودم ! دیدم اطلاعات علط داره رد و بدل میشه به اوان میگم هارد راک ! خواستم درس کنم داسانو که خوب به دوسان برخورد و اصنم مهم نی .

ممرضا و پارسا زنگ بزنید اضغر و اکبرتونم بیان .

اندازه موهای سرتون غلط گرفتم از پستای نظر دهی 2 خطیتون ور دارید بیارید به من میگید حالیم نی ؟ به مدعی هاتون گفتم اشتباه میکنید و ساکت شدن / شما میگی من اشتباه میکنم اطلاعاتم علطه ؟ ثابت کن . و الا مث بچه گل بژن گاراژ

ببینم که میخوام منو تحقیر کنه / من تحقیر میشم آخر سر یا شما کم میاریدو بن میکنیدم :)
خواهش میکنم کل کل نکن ! منم بلدم کل کل کنم ولی این سایت یه اخلاقیاتی داره . من کنار کشیدم . تو هم ادامه نده .

دوباره هم میگم بسه ! چقد به سبک گیر میدیم ! :دی

به نقل از lilramin1 :

اینسترومنت کانتری گیتار آکوستیکه دیگه؟ اطلاعی ندارم راجبش اونقد
با این توضیحت کلن حس میکنم خیلی شبیه بلوز باید باشه، کارای بی بی کینگ مثلا؟

Back
بالا