• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

به نقل از Naughty :
وگرنه درسسه که خشونتو این حرفا یه عضو از متاله! ولی نه در این حد دیگه :|
ببخشید اما در چ حد؟؟!!
مگه چ کار کردن؟!!
دوما اگه فکر میکنی چهره ی متال با این چیزا خراب میشه دیگه حرفی نمیمونه!!

• لایک
امتیازات: hk hk

به نقل از Decadence :
ببخشید اما در چ حد؟؟!!
مگه چ کار کردن؟!!
دوما اگه فکر میکنی چهره ی متال با این چیزا خراب میشه دیگه حرفی نمیمونه!!

اون این حد خودش یه لینکه!

نه باو! برای ما که چهره متال معلومه چیه :|
کسایی که نمشناسنش، رو اصابن :| یچیزایی تعریف میکنن از متال که آدم شاخ در میاره خو! و حقیقتم میگن! طرف یه موزیک ویدئو دیده، اسمه متالو گذاشته خونخواری :| خو چی بگم :|

ولی خو تو ذهن کسی که نشناسه متالو خیلی بد جلوه میکنه بهرحال، دروغ میگم عایا :|

• لایک
امتیازات: Shery

به نقل از Naughty :
اون این حد خودش یه لینکه!

نه باو! برای ما که چهره متال معلومه چیه :|
کسایی که نمشناسنش، رو اصابن :| یچیزایی تعریف میکنن از متال که آدم شاخ در میاره خو! و حقیقتم میگن! طرف یه موزیک ویدئو دیده، اسمه متالو گذاشته خونخواری :| خو چی بگم :|

ولی خو تو ذهن کسی که نشناسه متالو خیلی بد جلوه میکنه بهرحال، دروغ میگم عایا :|
متال سبکیه که پیش زمینه میخواد . هرکی که از راه اومد نمیشه متال بهش خوروند .

برای من به عنوان کسی که تونستم اطرافیانم رو از ساسی مانکن به متالیکا و اوانسنس برسونم اصلاً مهم نیست برای که مردم راجع بهم و موسیقی متال چی فکر میکنن .

کسایی هم که از عنصر خشونت در مقابل بعضی افراد استفادهخ میکنن خیلی خوب میکنن !

آقای فاوست ، از اعضای امپرور بوده فک کنم . رفته بوده پارک ، یه بابای همجنسگرایی میاد شروع میکنه به لاس زدن باهاش و اینا .
اینم بهش اوکی میده میرن جنگل بغل ، یارو فاوست با چاقو حسابشو میرسه .
منم بودم همینکارو میکردم .

م تال خشونت بیجا نداره و نداشته هیچ وقت . اگرم داشته به خاطر آدمای بیجایی بوده که وارد متال شدن .

به نقل از Zero Tolerance :
متال سبکیه که پیش زمینه میخواد . هرکی که از راه اومد نمیشه متال بهش خوروند .

برای من به عنوان کسی که تونستم اطرافیانم رو از ساسی مانکن به متالیکا و اوانسنس برسونم اصلاً مهم نیست برای که مردم راجع بهم و موسیقی متال چی فکر میکنن .

کسایی هم که از عنصر خشونت در مقابل بعضی افراد استفادهخ میکنن خیلی خوب میکنن !

آقای فاوست ، از اعضای امپرور بوده فک کنم . رفته بوده پارک ، یه بابای همجنسگرایی میاد شروع میکنه به لاس زدن باهاش و اینا .
اینم بهش اوکی میده میرن جنگل بغل ، یارو فاوست با چاقو حسابشو میرسه .
منم بودم همینکارو میکردم .

م تال خشونت بیجا نداره و نداشته هیچ وقت . اگرم داشته به خاطر آدمای بیجایی بوده که وارد متال شدن .

ها اون پیش زمینه رو قبول دارم! یا حداقل طرف خیلی باید تحمل داشته باشه که چیزای مختلفو قبول کنه!

نه خو اون خشونت مورد داره! شما موزیک‌ ویدئویی که لینک شده بودو بیین :| بَدِش نظرتو بدون تعصب بگو لطفن :|

الله هم عجل ولی کلّ محمد :| چیه این حرفاع :|

• لایک
امتیازات: Shery

× گروه کیوسک جز شش‌تا آلبوم و شش‌تا آهنگ تک[که دوتاش هم با محسن نامجوست]آهنگ و آلبوم ِ دیگه‌ای ندارند؟

نه. . .
اگه به پرشین راک علاقه دارین the ways و minus 1و پیشنهاد میکنمrockdl.com هم کله کسایی که تو راک کار میکنن کاراشونو این جا میزارن. . .

بربچ ببخشید من تا حالا متال گوش ندادم میشه یکی پیشنهاد کنید دفعه اول نخوره تو ذوقم. ;D

• لایک
امتیازات: hk hk

متال خو میدونید! سبکای زیادی داره!

ولی شما Muse
Anathema
Guns N' Roses
ازینا فلن گوش کن تا گوشت آب بندی بشه یکم! بعد بیا بگو چیزای بهتر بگیم :|

به نقل از arvin.a :
بربچ ببخشید من تا حالا متال گوش ندادم میشه یکی پیشنهاد کنید دفعه اول نخوره تو ذوقم. ;D

این که زدبازی گوش میدی نشون میده که کلا گوش(و احتمالا مغزت)توانایی پذیرش متال نداره اما

متال یه سبک نیست که بگی برم متال گوش بدم!هزار تا سبک داریم!اما برای فتح باب یه سری رو میزارم که راک کار میکنن چون معمولا کسایی که متال به گوششون اشنا نیست نمیتونن خوب جذب کنن!!
1)nirvana
style:ایندی راک
nirvana.jpg

خوب این متال نیست ولی خو همه میدونن که چیزی که باعث شد متال دست و پا پیدا کنه و شنیده بشه انقلاب یه انقلاب های موسیقایی یه سری از هارد راک کن ها !! و ...بود
بیشتر کار هایه اینا!دپرسه!که خو بسی خوب است!!کلا کاراشون خوب بود...شعر قوی نیست (البته قوی که میگم در مقایسه با مرلین منسون میگم)موسیقی:خدا
2)saturnusاینو به شدت به کسایی که بیشتر به موسیقیه کار اهمیت میدن تا شعر پیشنهاد میکنم هر چند شعراشونم خداس!این گروه به شدت دپه و من خودم بار ها بعد از گوش دادن البوم وورنیکا دیساید تو دای!!!تصمیم بر خودکشی گرفتم
[
البته این هم بازم به درک موسیقیایی بالایی میخواد که طرفدارایه زدبازی معمولا ندارن :)))
3)لینکین پارک:خو اگه اینو نمیشناسی . . .سبک:راک+رپ
a7fcae9a_c499_45de_870d_482081cd4fa8.jpg

اینا خدان!!یعنی یه چی میگم یه چی میشنوی!!همون اقایهریدن خیلی جاها سعی کرده یه همچین کاری تو موسیقیه ما بکنه که متاسفانه به دلایله:1)عدم فهم خردلی از موسیقی!2)شعر هایه افتضاح!!3)عقل پایین و ....نتونستن!
4)evanescence:
dgh.jpg

این که دیگه هیچی :|
5)anathema
اینم خداس!!این دیگه زیادی خداس!!
6)یه سری هم هستن که تو ایران کار میکنن کاراشونم خوبه ولی خو فعلا زیادی فاصله داریم !!تو ایرانیا:کیوسک+د ویس+شاهینه خودمون+واز همه مهمتر یاسین صفاتیان رو پیشنهاد میکنم:

Yasin.jpg

این واقعا خداس ترکیبه خوبه موسیقیه خودمونه با هارد راک!اسکریم هاش برخلاف خیلیا اصولیه!!و شعرهاشم که از استاد موسویه!!دیگه چی میخواید؟؟

به نقل از arvin.a :
ACDC کلا آهنگ بد ندارن فقط ممکنه آهنگایی داشته باشن که شما خوشتون نیادف که خوب نتیجه ی بی ذوق بودن خود فرده ;D اگه هم با فهمیدنشون مشکل داری (البته acdc معمولا واضحه) با آهنگ های 90 به بعد metallica شروع کن و اگه افسردکی داری و داری برای خودکشی آماده می شی ;D یه راست برو سراغ gothic metal و nightwish که البته خطر این وجود داره که با اپرا اشتباه بگیریش ;) بقیهه هم زودن برات!
من خودم از متال بدم میومد دوستم مجبورم کرد( :(( ) Fade to black رو گوش بدم که باعث شد برم دنبال آهنگ های metallica و خوب از اونجا هم که...

Back
بالا