• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

به نقل از the FATE :
بچه ها کسی میتونه اصطلاحات گیتار (الکتریک) و سبک های مختلف متال و راک رو توضیح بده ؟

از برای مثال ریف را مد نظر دارم ...

/m\

من برداشتی که از ریف دارم اینه که سولو رو حمایت می کنه و شخصا آکوردهایی که نواخته می شه که تکراری هم هست طبیعتا، ریف می پندارم. (ینی اگه این پندارم (!) غلطه لطفا یکی این اشتباه رو برطرف کنه)
سولو درحد یکی دو بار تو آهنگ زده می شه ولی استخون بندی آهنگ رو ریف هاشه و در تمام طول آهنگ زده می شه

در مورد یادگیری سبک ها چیز مهمی که وجود داره اینه که تا خودت آهنگ از سبکای مختلف گوش ندی با خوندن نمی فهمی هر آهنگی چه سبکیه و این جا خیلی شلوغ می شه بخوام یه اطلاعات نسبتا خوب بذارم.برات ایمیل کردم

به نقل از تـارا :
من برداشتی که از ریف دارم اینه که سولو رو حمایت می کنه و شخصا آکوردهایی که نواخته می شه که تکراری هم هست طبیعتا، ریف می پندارم. (ینی اگه این پندارم (!) غلطه لطفا یکی این اشتباه رو برطرف کنه)
سولو درحد یکی دو بار تو آهنگ زده می شه ولی استخون بندی آهنگ رو ریف هاشه و در تمام طول آهنگ زده می شه

در مورد یادگیری سبک ها چیز مهمی که وجود داره اینه که تا خودت آهنگ از سبکای مختلف گوش ندی با خوندن نمی فهمی هر آهنگی چه سبکیه و این جا خیلی شلوغ می شه بخوام یه اطلاعات نسبتا خوب بذارم.برات ایمیل کردم
ممنون ولی اگه مکیشه دوستان درمورد اصطلاحات دیگه ای که منو شاید خیلیا نمیدونن هم یه توضیحی بدن!مثلا از سبک شناسی و خصوصیات سبک های معروف متال شروع کنیم و اصطلاحاتشونو معرفی کنیم که یه چیزی هم یاد گرفته باشیم

اتفاقا میخواستم راجبه سبک بگم، یه چیزی هست به اسم اکستریم متال. تا جایی که گشتم طوری که فهمیدم کلا همه متال رو میشه اکستریم گفت غیر از پروگ و گوثیک و سیمفونیک و نو مثلا :/ کی توضیح دقیقی راجبه این سبک داره؟
و یه چیز دیگه، nwobhm دقیقا یه سبکه یا جنبش مثلا؟

راجبه پست بالایی، اطلاعات خیلی زیاد هست عزیزم! مثلا مثل سوال قبلت مثال بزن تا توضیح بدیم، خوب هم هست اتفاقا :-"

بعدا نوشت: تفاوت چی؟ آخه من تو توضیحاتش دیدم که یه سری ژانر رو شامل میشه و از گروهایی مثل ونوم و کریدل تا دراگون فورس و گروهای دوم رو اکستریم نوشته بود :/

به نقل از Majids :
اتفاقا میخواستم راجبه سبک بگم، یه چیزی هست به اسم اکستریم متال. تا جایی که گشتم طوری که فهمیدم کلا همه متال رو میشه اکستریم گفت غیر از پروگ و گوثیک و سیمفونیک و نو مثلا :/ کی توضیح دقیقی راجبه این سبک داره؟
و یه چیز دیگه، nwobhm دقیقا سبکه یه یا جنبش مثلا؟
گوش بده یه آهنگ تا تفاوت رو احساس کنی :د گروه unexpect آهنگ orange vigilantes مثن

اونم به نظر من که جنبشه.حالا یکی که آهنگای اون دوررو گوش کرده ببینه آیا چیز خاصی داره یا نه.به مام بگه ;D

مژده به علاقه مندان به پروگ.متال
گروه ایرانی Sonic Misfit که به تازگی فعالیت خودشونو شروع کردن دو تا از ترکاشون آماده شده و روی صفحه faceBook شون قابل دانلود هستش..
اولین بند ایرانی هست که میبینم موزیکشون اینقد پراگرسیوه..

سلام دوستان.چن تا گروه خوب متال ایرانی خاسم معرفی کنم کارشون واقعا درسته اهنگاشونو دانلودکنین وب دیگرانم معرفیشون کنین
mordab
arsames
week of shame
master of persia
electrocute

mordabسبکش دثه.Arsamesهم کارش خیلی درسته.یادتان نرود

Bring Me The Horizon یه آلبوم داده تو 2013 کلا همه آهنگ هاش خوبه.
اینو گوش کنید :

Can you feel my heart (لینکه!)

آهنگسازیش شاید خیلی قوی نباشه ولی کار قشنگیه.
بعد اینکه خب خیلی جوونن گروهشون نسبت به سنشون خیلی خوبه.
خوانندشون تو این آلبوم جدیده سبک خوندنش عوض شده کلا! شبیه چِستر میخونه!

به نقل از PanterA :
Bring Me The Horizon یه آلبوم داده تو 2013 کلا همه آهنگ هاش خوبه.
اینو گوش کنید :

Can you feel my heart (لینکه!)

آهنگسازیش شاید خیلی قوی نباشه ولی کار قشنگیه.
بعد اینکه خب خیلی جوونن گروهشون نسبت به سنشون خیلی خوبه.
خوانندشون تو این آلبوم جدیده سبک خوندنش عوض شده کلا! شبیه چِستر میخونه!
تقلید بسیار قوی ای بود از لینکین پارک . شاید حتی از خود لینکین قوی تر . ولی باز تقلید بود . آهنگ خودشون نبود ! :-"

خیلی هم زیادی داد میزد . جاهایی که صداش باید کلین میبود هارش میخوند .

به نقل از پارسآ :
تقلید بسیار قوی ای بود از لینکین پارک . شاید حتی از خود لینکین قوی تر . ولی باز تقلید بود . آهنگ خودشون نبود ! :-"

خیلی هم زیادی داد میزد . جاهایی که صداش باید کلین میبود هارش میخوند .
اين كه يه ووكال زياد داد ميزنه رو ميشه فهميد ولي چجوري متوجه ميشي كجا بايد كلين بخونه كجا داد بزنه؟ اصلا مگه قانون داره كه مثلا اينجا نبايد داد ميزد بايد كلين ميخوند؟ /m\

به نقل از the FATE :
اين كه يه ووكال زياد داد ميزنه رو ميشه فهميد ولي چجوري متوجه ميشي كجا بايد كلين بخونه كجا داد بزنه؟ اصلا مگه قانون داره كه مثلا اينجا نبايد داد ميزد بايد كلين ميخوند؟ /m\

قانون نداره ، ابتکار خواننده س.
کلین آهنگ Ben has a kid از The devil wears prada رو گوش کن ببین کلین به موقع یعنی چی.
الان مثلا 30 seconds to mars واقعا خواننده ش نوبه.

Back
بالا