• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

یه سوال داشتم ازتون
به نظرتون بهترین درامر کیه؟
الکی نظرندین که....چون درام زدن خودش کارهرکس نیست...

به نقل از میکا :
نه، اتفاقا خیلی دوس داشتم که بحث های قدیمی مطرح بشه... چون نسبت به خیلی چیزا نظرم عوض شده...
صدای کلین میکائیل صدای فوق العاده زیباییه... اون زمان هم منظورم صدای گرول میکائیل بوده احتمالا که خب نمی چسبید بهم... حداقل در مقایسه با آنجلا و رندی و... هنوزم اون طور که باید صدای گرول میکائیل دلچسب نیس واسم... خلاصه هنوزم صدای کلینشو ترجیح میدم...
اصلاح میکنم، نمیشه گفت مارتین مندز نقطه ی قوت گروهه... اما هنوزم معتقدم مارتین مندز بیسیست خیلی خوب و بسیار تواناییه...از آلبوم Still Life به بعد که مارتین مندز به عنوان بیسیست وارد گروه شد پارت های بیس خیلی حرفه ای تر و گوش نواز تر شد به نظرم...
Opeth در مجموع گروه خیلی خوبیه و نوازنده های قابلی هم در این گروه فعالیت داشتن تا به امروز ولی به نظرم اوج کار Opeth مربوط به زمان همکاری با نابغه ی آهنگسازی استیون ویلسون بود... از آلبوم Blackwater Park به بعد که همکاری استیون ویلسون به عنوان آهنگساز با گروه آغاز شد سطح کیفی آلبوم ها خیلی بالاتر رفت مخصوصا در آلبومایی که استیون ویلسون به عنوان آهنگساز مشارکت داشت... حتی توی آلبوم Heritage هم خلاء آهنگسازی های فوق العاده ی استیون ویلسون کاملا حس میشد... و واقعا میشه گفت نقطه ی عطف کارای Opeth همکاری 2 نابغه ی یهودی یعنی میکائیل و استیون بود...
جمله آخرت رو هم به حساب مزاح میذارم... :)
مطمئنی میکاییله ؟! مطمئنی یهودیه ؟! چون سوئدیه به نظر نمیاد یهودی باشه .
صدای گرول رندی رو بهتر از مایکل میدونم . خوبی رندی اینه که صداش تنوع داره . گرول مایکل همتا حدی تنوع داره . ولی آنجلا فقط و فقط داره نعره میکشه . صداش رو تغییر نمیده . یه جور گرول بیشتر نداره .
کلاً نه بیس کارم و نه صدای بیس رو توی آهنگ تشخیص میدم . ولی بعضی جاها توی آهنگای دمنیشن صدای بیس واقعاً جو آهنگ رو فوق العاده میکنه .
بعضیا میگن اوپث نقطه ی اوجش Blackwater Park بود . بعدش به خاطر سبک خیلی آروم و متفاوت damnation گروه قدرتش رو از دست داد .
من خودم Ghost reveries رو بهترین آلبوم گروه میدونم . دلایل متفاوتی هم داره . نمونش که ترکیب عشق و نفرت ، کلین و هارش ، دیستورت و آکوستیک بسیار قویه توی آلبوم .

دیگه در آخر هم لازمه بگم که اوپث قبل و بعد از استیون ویلسون قوی بود . ولی سبکش عوض شد . اونقدرا عوض نشد . ولی بالاخره تغییر کرد . من جفتش رو دوس دارم . بعضیا نه .

لازمه بگم آلبوم گروه Storm Corrosion که مال استیون ویلسون و مایکل آکرفلت هست رو حتماً گوش کنید .

*حالم از انشای این پست به هم میخوره .

چشد؟نظر بدین دیگه :| :-w :-w :-w

به نقل از Mohamad.ak :
یه سوال داشتم ازتون
سوال اشتباهه...
به نقل از پارسآ :
مطمئنی میکاییله ؟! مطمئنی یهودیه ؟! چون سوئدیه به نظر نمیاد یهودی باشه .
صدای گرول رندی رو بهتر از مایکل میدونم . خوبی رندی اینه که صداش تنوع داره . گرول مایکل همتا حدی تنوع داره . ولی آنجلا فقط و فقط داره نعره میکشه . صداش رو تغییر نمیده . یه جور گرول بیشتر نداره .
کلاً نه بیس کارم و نه صدای بیس رو توی آهنگ تشخیص میدم . ولی بعضی جاها توی آهنگای دمنیشن صدای بیس واقعاً جو آهنگ رو فوق العاده میکنه .
بعضیا میگن اوپث نقطه ی اوجش Blackwater Park بود . بعدش به خاطر سبک خیلی آروم و متفاوت damnation گروه قدرتش رو از دست داد .
من خودم Ghost reveries رو بهترین آلبوم گروه میدونم . دلایل متفاوتی هم داره . نمونش که ترکیب عشق و نفرت ، کلین و هارش ، دیستورت و آکوستیک بسیار قویه توی آلبوم .

دیگه در آخر هم لازمه بگم که اوپث قبل و بعد از استیون ویلسون قوی بود . ولی سبکش عوض شد . اونقدرا عوض نشد . ولی بالاخره تغییر کرد . من جفتش رو دوس دارم . بعضیا نه .

لازمه بگم آلبوم گروه Storm Corrosion که مال استیون ویلسون و مایکل آکرفلت هست رو حتماً گوش کنید .

*حالم از انشای این پست به هم میخوره .
آره میکائیله... نوشته میشه Mikael... اما مایکل، Michael نوشته میشه... و اصلا میکائیل یه اسم عبریه... که انگلیسیش میشه مایکل... آلمانیش میشه میشائیل... و روسیش هم میشه میخائیل...
ربطی به سوئدی بودنش نداره... مگه یهودیه ایرانی نداریم ما...
ولی خب چیزی که توی ذهن من بود این بود که mikael akerfeldt یه موزیسین یهودیه... هر چقد فک کردم یادم نیومد کجا خوندم یا شنیدم اینو... واسه همین گشتم و تنها چیزی که در مورد دین رسمی mikael akerfeldt پیدا کردم این بود... (بی خدایی) Atheism... اما خب Atheism یه جور باوره نه یک دین رسمی... و اساسا شاخه ای داریم به نام (بی خدایی یهودی) Jewish atheism...
به هر حال هنوزم معتقدم mikael akerfeldt یه موزیسین سوئدیه یهودی الاصله... همونطور که Steven John Wilson یه موزیسینه انگلیسیه یهودی الاصله...
این آلبوم گروه Storm Corrosion رو هم نشنیدم... باید کار قویی شده باشه... به هر حال یک طرف کار Steven Wilson قرار داره و همین کافیه...

به نقل از میکا :
سوال اشتباهه...آره میکائیله... نوشته میشه Mikael... اما مایکل، Michael نوشته میشه... و اصلا میکائیل یه اسم عبریه... که انگلیسیش میشه مایکل... آلمانیش میشه میشائیل... و روسیش هم میشه میخائیل...
ربطی به سوئدی بودنش نداره... مگه یهودیه ایرانی نداریم ما...
ولی خب چیزی که توی ذهن من بود این بود که mikael akerfeldt یه موزیسین یهودیه... هر چقد فک کردم یادم نیومد کجا خوندم یا شنیدم اینو... واسه همین گشتم و تنها چیزی که در مورد دین رسمی mikael akerfeldt پیدا کردم این بود... (بی خدایی) Atheism... اما خب Atheism یه جور باوره نه یک دین رسمی... و اساسا شاخه ای داریم به نام (بی خدایی یهودی) Jewish atheism...
به هر حال هنوزم معتقدم mikael akerfeldt یه موزیسین سوئدیه یهودی الاصله... همونطور که Steven John Wilson یه موزیسینه انگلیسیه یهودی الاصله...
این آلبوم گروه Storm Corrosion رو هم نشنیدم... باید کار قویی شده باشه... به هر حال یک طرف کار Steven Wilson قرار داره و همین کافیه...
ببین استورم کوروژن استورم کوروژنه
فقط صداشون ثابت مونده .
خیلی چیز متفاوتیه و اصلاً راک نیست . چیز جالبیه به هر حال .

به نقل از پارسآ :
ببین استورم کوروژن استورم کوروژنه
فقط صداشون ثابت مونده .
خیلی چیز متفاوتیه و اصلاً راک نیست . چیز جالبیه به هر حال .
به نظر میرسید آلبوم استورم کوروژن بیشتر کار استیون باشه تا میکائیل..
دست خط استیون بود :x

نه بابا پروفسور...نمیدونستم...خوب شد گفتی‌ وگرنه ندان از دنیا میرفتم...

بر اساس ریتم‌های که می‌زنه و بر اساس سلو طبقه بندی می‌کنن...

به سبکم کاری نداره..

حتی اگه از رو سلو نباشه میزان دقتو سرعت مدّ نظر می‌گیرن:| :|

×PanterA : ویرایش شد توسط behnevis.com ، بچه ها پست فینگلیش ندید ، با بهنویس میشه فارسی کرد تکست رو ;)

به نقل از Mohamad.ak :
یه سوال داشتم ازتون

ما شنیدیم جویی ـه (درامر اسلیپنات) ... ینی همه میگن اینو.
ولی از نظر خودم کریس ادلر بهترینه.

از نظر سرعت بخوای ، Hell hammer درامر نروژی از همه سریع تر میزنه . توی mayhem و دیمو بورگیر درام زده و خیلی گروهای دیگه .

ولی از نظر تکنیک توی متال یی درامر porcupine tree خیلی قویه و مایک پورتنوی dream Theater سابق .

ولی در کل از نظر پیچیدگی ریتم ها و امثالهم ، متال به شدت ضعیفه و توی سبک های جز و بلوز بیشتر معنا پیدا میکنه .

داداش گلم...درام زدن تومتال مخصوصا تو دث به خاطر سرعت پاکوبه و ریتم سنگین از همه جا سخت تره.neal peartو میشناسی؟یکی از سبکای درام زدنو ایشون درست کردند...اگه سولوی جویی جوردیسونو گوش داده باشی خیلی ایمان میاری بهش...درامرlamb of godهم خیلی شاخه...

Back
بالا