- شروع کننده موضوع
Dizzy
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3
- شهر
- کرج
- مدال المپیاد
- کامپیوتر
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- شهرسازی
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
منظور اینه متالای اصیل رو نمیارن اون جا اجرا کنه.خیلی از گروها خیلی سنگینه کاراشون ملت نمی کشن خب.مثلا فک کن burzum رو بیارن اون جا همین foo fighters و cold play هم که آوردن مامان من شاکی شده بود
من اصلا خوشم نمیاد این متالو قاطی می کنن با بقیه سبکا.متالم مثه کلاسیک باید جدا باشه ^-^ .البته راک هستن اینایی که میارن نه متال.متالیکا واسه چه آلبومایی این جایزه رو برده؟
ولی از حق نگذریم ویدیو walk عالی بود
ایران نیست که خط قرمزش اون جوری تعریف شه دوست عزیزبه نقل از James Hetfield :متالیکا رو شوخی کردم ! حالا اگه به فرض محال بهش جایزه هم میدادن باید توی بخش duet ها میدادن . به خاطر این گفتم که از 22 بار، فقط 6 بارش رو متالیکا برده ! ولی انصافا سلیقه ی من به Grammy awards نمیخوره. Mtv عادلانه تر میده. در ضمن من منظورت رو از خط قرمز کاملا متوجه نشدم، چون اگه خط قرمزی وجود داشت مرلین مانسون که هم ضد مسیحه، هم توی آهنگاش فحش میده، هم قیافه ش اونجوریه تا حالا 2 یا 3 بار کاندید نمیشد.
منظور اینه متالای اصیل رو نمیارن اون جا اجرا کنه.خیلی از گروها خیلی سنگینه کاراشون ملت نمی کشن خب.مثلا فک کن burzum رو بیارن اون جا همین foo fighters و cold play هم که آوردن مامان من شاکی شده بود
من اصلا خوشم نمیاد این متالو قاطی می کنن با بقیه سبکا.متالم مثه کلاسیک باید جدا باشه ^-^ .البته راک هستن اینایی که میارن نه متال.متالیکا واسه چه آلبومایی این جایزه رو برده؟
ولی از حق نگذریم ویدیو walk عالی بود