hamid-GM
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب
- شهر
- شیراز
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
یه آهنگ کلاسیک دیگه که خیلی تم تقریبا سنگینی داره (چون گفتی 4 تا سی دی کلاسیک دارم بت میگم...) >>> آهنگ Adagio بازم از پاگانینی که فوق العادست..
یه آهنگ شاد کلاسیک هم گوش کن بعد مقایسه کن متوجه میشی.. مثلا آهنگ Sarasate (اجرای Gil Shaham رو گوش کنی که ته شه !)
اصن یکی بیاد به من بگه چرا ای چیزا رو دارم این جا میگم؟
ببین کلا تو سبکای مختلف متال نمود ظاهری خشونت, سر و صدای زیاد, تمپو بالا و گیتار دیستورت شده و یه سری المان های دیگست.. من منظورم این بود که قرار نیست هر آهنگ خشنی, سروصدا توش زیاد باشه.. اصن داستان خشونت در دنیای کلاسیک با این چیزی که تو متال و مشتقات میبینیم جداست.. بعدم کلا اکثر کارای کلاسیک تم شاد دارن بر خلاف چیزایی که گفتی.. ولی در هر صورت نظرت قابل احترامه.. شاید به نظر تو خشن نباشه این آهنگ اما به نظر من هست..به نقل از White Devil :می گی با متال مقایسه نکن، پس چرا می گی سنتی و کلاسیک از متال خشن تره؟! X-( من خودم 4 سی دی از بهترین آهنگ های کلاسیک رو دانلود کردم و این هم مثل اوناست (انگار کلاسیک تا حالا نشنیدم من خودم عشق کلاسیک و بی کلامم B-)). منم تصور می کردم ویولن رو شدید قراره بزنه بعد دیدم اصلا صدایی در نمیاد!
یه آهنگ کلاسیک دیگه که خیلی تم تقریبا سنگینی داره (چون گفتی 4 تا سی دی کلاسیک دارم بت میگم...) >>> آهنگ Adagio بازم از پاگانینی که فوق العادست..
یه آهنگ شاد کلاسیک هم گوش کن بعد مقایسه کن متوجه میشی.. مثلا آهنگ Sarasate (اجرای Gil Shaham رو گوش کنی که ته شه !)
اصن یکی بیاد به من بگه چرا ای چیزا رو دارم این جا میگم؟