پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
به نقل از Out Of Control :
باو Children آخرشه تو این کار ...
من تا حالا به خوبی children ندیدم ...
کارای دثشون با کیبورد یکم آزار دهندس
به نقل از SPARK :
(آهنگ بدون قافیه و تکرار یک تم تا اواسط آهنگ + تغییر ناگهانی تم و سولوی سخت = متال اصیل)
این فرمول رو کی گفته دقیقا؟
به نقل از SPARK :
مثلا تو گروه های جدید به زور سولو پیدا میشه و موضوعاتش همش شده : خفه شو، بمیر، خشمت رو خالی کن ، من میخوام بمیرم و ... . واقعا آلبوم master of puppets و and justice for all و paranoid و Painkiller و ace of spades و حتی آلبومای اول لینکین پارک کجا و آلبوم های شخصی امروز کجا که طرف با نامزدش دعواش میشه یا تو مدرسه نمره کم میگیره یا از یه دینی خوشش نمیاد میاد متال میخونه کجا. متالی که نه سولو داره، نه صدای خواننده قویه نه حداقل تم داره و نه لیریکس قوی و فقط یه نفر میاد از ته دل جیغ میزنه دیگه متال نیست. الآن متال دوباره پر شده از آدمای چرت و نفهم چون گروهای خوب یا نیستن یا دیگه پیر شدن. دهه ی هشتاد که متالیکا و دوستان (!) اومدن گروهای چرت و پرتی که داشتن متال رو به کثافت کاری میکشوندن خودشون دیگه رفتن چون دیگه خریدار نبود. حتی گروه های بلک اون موقع رو نگاه کنی با اینکه عقایدشون غلط بود اما واقعا قوی بودن چون باید برای باقی موندن بین غولهایی مثل judas priest و slayer موزیک میساختن نه صدا. الآن به بلک ها پیش پیش بگی رنگ صورتشون میره. خلاصه اینکه هر کس قویتر و مقاومتر است باید برای مدت طولانی تر زندگی کند.
خفه شو، بمیر، من می خوام بمیرم خیلی چیز واجبیه! آدم نباید تک بعدی باشه که.آهنگ fade to black هم مضمونش من می خوام بمیرمه والا! بعد مثلا so what متالیکا خیلی شعر قوی و قشنگی داره؟ چرا یه گروهو هی می خوایم ببریم بالا و فکر می کنیم خیلی خفنه؟ واسه چی تعصب داری؟ همه ی گروها کار بد دارن، کار خوبم دارن
بعدشم متالیکا چند تا سبک خاص داره دیگه.از هوی و ثرش و اسپید فراتر نمی ره که میره؟
تو متال هر سبک اشعار مربوط به خودشو داره و در ضمن هر سبک هم فرمول مخصوص به خودشو داره! این که میگی متال، بدبخت بیچاره کلی شاخه و زیرشاخه داره
ضمن این که سولو مربوط به یه سری سبکای خاصه.گروه جدید می خوای trivium که مثکه شاگرد همین جیمز هم بودن، سولو دارن خیلیم خوب.
باز گفتی عقیده ی غلط؟ میشه اثبات کنی این غلط بودنو؟! نمی دونم چه اصرایه که همیشه بگیم "من درست فکر می کنم".تو واسه خودت فکر کن که داری درست میگی ولی این که صاف میای میگی عقیده ی "غلط" به یک عقیده ی دیگه، ...
از نظر موسیقیایی هم بلک متال پیش رفت کرده نسبت به قبل.مثلا همین آهنگ سازی shining یا کریدل و دیمو خیلی بهتر شد نسبت به گروهای دهه 80 ولی چون اشعارشون (این 2 گروه آخر) افت داشته، تهمت تجاری بودن بهشون زده میشه .
به طور مثال:
ثرش:
در اشعار این سبک ایده های نهیلیستی (پوچ گرایی) ، افکار ضد جنگ ، سیاست و بعضا شیطان پرستی به وفور دیده می شود .
پاور:
از لحاظ شعری تم های گوناگونی در این سبک دیده می شود از جمله اشعار تخیلی و اسطوره ای مانند گروههای dragon force و rhapsody of fire ، اشعاری در مورد زندگی ، دوستی و امیدواری مانند گروه lost horizon و hammerfall ، اشعار جنگی مانند manowar و iced earth ، اشعاری بر پایه کشمکش های درونی ، عاشقانه و داستانی مانند گروههای nightwish و sonata arctica .تم های دیگر شعری متال مانند ضد مسیحیت و سیاسی هم به ندرت در این سبک استفاده شده است .
هوی:
موضوع عمومی اشعار در موسیقی هوی متال معمولا خشونت ، ضد جنگ ، *** ، اساطیر و ... است
اکستریم:
پرداختن به مفاهیم تیره تر ، شهوت و احساسی تر.
دووم:
اشعار در این سبک نقش بسیار عمده ای ایفا می کنند . این موسیقی درون مایه و تمی تاریک دارد که با غم و ناامیدی و بدبختی همراه می شود.
دث:
اشعار در سبک دث متال معمولا ترویج دهنده خشونت ، شیطان پرستی ، کفرگرائی ، ضد مسیحیت و گاها سیاسی است .
بلک:
اشعار در این سبک بر پایه شیطان پرستی ، ضد یهود ، ضد مسیح ، اساطیر ، طبیعت گرائی (ناتورالیسم) و ... می باشد .
بعد تازه اینا چندتا شاخه بود.زیرشاخه ها هم حالا داستان خودشو داره ...
ولی به طور کلی این افت رو من هم می پذیرم.فقط در مورد متال نیست.هر چیزی اولش خوبه، نمی دونم چرا ! این مسئله یه مدته ذهن منو به خودش مشغول کرده.کلاسیکای الان کجا، کلاسیکای قرن 18،19 کجا (اون موقع که تازه پیانو اومده بود) یا همین متال هم اوجش دیگه دهه ی 90 بوده و یکمی هم 80 (یکم 80 چون گروهای کم تری تو اون دهه بودن). مجسمه ها، نقاشی ها، اصن انقلاب که میشه، همه چیز خوبه ولی یکم که می گذره ...
نه که بخوام بگم این مربوط به قرن 21 باشه، کوروش کجا و آخرین پادشاهای هخامنشی کجا
تنها چیزی که پیش رفت می کنه تکنولوژیه، بقیه ی چیزا معمولا شبیه یه نمودارین که برای یه مدت کم یک سیر ثابتی دارن و بعد از اون پیش رفت می کنن و شکوفا میشن و بعد از اون هم سیری نزولی
به نقل از hamid-GM :
کدوم آهنگه؟؟ نکنه منظورت Tzigane ه؟؟ آخه این کجاش ملایمه X-(.. احتمالا تو با متال مقایسه کردی اینو.. عزیزم سبکش کلاسیکه یکم درک کن.. در نوع خودش بسی خشن میباشد این آهنگ..
پیشنهاد میکنم اول بری caprice no.24 پاگانینی رو گوش بدی.. بعد بیای سراغ این آهنگ بعد میفهمی خشونت ینی چی.. پاگانینی عاشقشم..
بحث خشن بودن توی موسیقی کلاسیک و متال خیلی تفاوت داره..
راستی گفتم caprice no.24 پاگانینی.. میدونستین Yngwie Malmsteen یه آهنگ داره به اسم Prophet of Doom که تم اصلیش رو از آهنگ caprice no.24 گرفته ؟؟ خیلی باگه..
آقای باگ
اصلا مالمستین سبکش اینه. کسی که به وجود آورنده ی سبک نئو کلسیکال متاله و کسی که قطعه های باخ و قطعات دیگه ی کلاسیک رو روی گیتار الکتریک پیاده می کنه! یه کنسرت داشته تو ژآپن با ارکسر سمفونیک که قطعه های کلاسیک رو با گیتار الکتریکش زده ...