Wow ! از کجا خوندی ؟!به نقل از Apathetic :اوه مای گاد ...............
مث اینکه Randy Blythe رو به جرم قتل دستگیر کردند
به نقل از SPARK :Wow ! از کجا خوندی ؟!
کارای Within Temptation و Epica تا حدودی شبیه کارای Evanescence هستن .به نقل از Forgive me :دوستان . آلبوم جدید از گروه های توپ متال سراغ دارین؟ ترجیحن بلک نباشن... ی چیز تو سبک اوانسنس و متالیکا ؟؟؟
اگه جواب بدین ممنون میشم
پس حتما این مطلبو بخون...به نقل از Pдгзд :اصن با تول یه حسی میگیرم که نگو !
tool خداست!
جالب بود.. اما نمیدونم چرا بعد از اینکه اینو خوندم یاد این آدمایی افتادم که به روش های مختلف سعی میکنن توی قرآن اینجور چیزا پیدا کنن.. معجزه سازی میکنن اینا..به نقل از میکا :
البته این کارایی که tool انجام میده معجزه نیس... کاملا آگاهانه ـس و منطقی... برای فضاسازی بهتر و موثرتر در آهنگ...به نقل از hamid-GM :جالب بود.. اما نمیدونم چرا بعد از اینکه اینو خوندم یاد این آدمایی افتادم که به روش های مختلف سعی میکنن توی قرآن اینجور چیزا پیدا کنن.. معجزه سازی میکنن اینا..
صرفا یه سری کارا برای جلب توجه..به نقل از میکا :البته این کارایی که tool انجام میده معجزه نیس... کاملا آگاهانه ـس و منطقی... برای فضاسازی بهتر و موثرتر در آهنگ...
در کل گروه tool گروه مرموزی ـه...
هیچ یک از کنسرتای این گروه فیلم برداری نمیشه... به خواسته ی خود گروه!!! ^-^
و در هیچ موزیک ویدئویی از این گروه اعضای گروه جلوی دوربین ظاهر نمیشن و در تمام مدت یه سری تصاویر کارتونی ـه عجیب غریب نمایش داده میشه...
به نقل از PântεƦA :Trivium - In Waves
اصن خیلی حال کردم باهاش
فک نکنم بدتون بیاد
آهنگسازیش خوبه
...
اینی ک تو بانگم هست رو اگه دوس داشتید دانلود کنید(آهنگسازیشو شاید دوس نداشته باشید چون الترونیکه)
به نقل از hamid-GM :میگم من جدیدا آلبوم های joe sat و yngwie malmsteen و Symphony X گیرم اومده اما دوس ندارم همین طوری پراکنده گوش کنم.. اگه کسی آلبوم جالب از این آدما شنیده بگه تا بریم بگوشیم.. البته symphony X رو تقریبا چند تا آلبوم خوبشون رو شناسایی کردم.. دوسشون دارم تقریبا مث dreamT هستن یه جورایی.. اما صداشون خیلی متال تره نسبت به dreamT .. بعد یه نکته ای که هست اینه که symphony X شدیدا آدمو دست میندازه با موزیکش.. نمیدونم کسی تا حالا شنیده یا نه؟؟ اما چند روز پیش داشتم یه آهنگشونو بررسی میکردم یه تیکه از آهنگ آدم احساس میکنه کسر میزان توی هر میزان داره تغییر میکنه.. در حالی که وقتی از استادم پرسیدم گفت این همون 4/4 خودمونه فقط یه جورایی جای accent هارو عوض کردن که یه حس شبیه 6/8 داشت .. خلاصه که بعععله
paradise lost که عالیه و از اون آلبوم آهنگ Sacrifice هم بسی خوب بود.. این دومیه از اون آهنگاییه که یه هفته ای همچنان تو کفِش باقی خواهم موند.. آهنگ the odyssey رو دیشب اومدم گوش کنم, ریسک نکردم گفتم حالا وسطش بابام طبق معمول صدام میزنه و من باید آهنگ رو نیمه کاره ول کنم که حرکت خیلی ضایعیه.. گذاشتمش واسه یه وقت دیگه..به نقل از تـــــــــــــــارا :symphony x آهنگ paradise lostشو من دوست می دارم و the odyssey که البته یه 24 دقیقه ای میشه، فقط 2 بار به این افتخار نایل اومدم که تا آخر گوشش بدم
مالمستین آهنگای sorrow,dreaming,far beyond the sun,black star,evil string on A minor,last journey,. البته همه ی آهنگاشو گوش نکردم.تو لیست تورنتم گذاشتم دانلود شه، 7 گیگ و خورده ای
ستریانیم با آهنگاش نمی تونم ارتباط برقرار کنم
حتما تو وصیت نامه ـت ذکر کن... بلکه نوادگانت یه بهره ای ببرن از این آهنگا...به نقل از تـــــــــــــــارا :تو لیست تورنتم گذاشتم دانلود شه، 7 گیگ و خورده ای
راستی گروهی داریم به نام paradise lost...به نقل از hamid-GM :paradise lost که عالیه و از اون آلبوم آهنگ Sacrifice هم بسی خوب بود.. این دومیه از اون آهنگاییه که یه هفته ای همچنان تو کفِش باقی خواهم موند.. آهنگ the odyssey رو دیشب اومدم گوش کنم, ریسک نکردم گفتم حالا وسطش بابام طبق معمول صدام میزنه و من باید آهنگ رو نیمه کاره ول کنم که حرکت خیلی ضایعیه.. گذاشتمش واسه یه وقت دیگه..
مالمستین هم آهنگsorrow اش که فوق العاده است.. کلا آلبوم angels of love به نظرم کار خوبی بوده..
joe sat هم آلبوم Strange Beautiful Music اش خوب میباشد.. خودم کشفیدمش ..
خب سریع ترین که نظری نیست ! باید تحقیق بشه !به نقل از میکا :حتما تو وصیت نامه ـت ذکر کن... بلکه نوادگانت یه بهره ای ببرن از این آهنگا... راستی گروهی داریم به نام paradise lost...
چه جور گروهیه؟ آهنگاش ارزش گوش دادن رو داره یا نه؟