hamid-GM
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب
- شهر
- شیراز
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
اما بین joe sat و vai من خودم sat رو بیشتر میپسندم.. از وقتی G3 2005 رو هم دیدم علاقه ام به sat چند برابر شده.. آخر کنسرت sat و Vai و petrucci سه تایی آهنگ foxy lady رو میزنن (مال مرحوم jimi hendrix) اصن اینو خودتون ببینین به راحتی میتونین بین sat و Vai مقایسه انجام بدین..
malmsteen درسته که در خیلی مواقع, خیلی سریع نوازندگی میکنه.. اما خیلی کثیف میزنه.. اصن خودتون مالمستین رو با joe sat یا petrucci مقایسه کنید.. به نظر من petrucci تمیز ترین کار هارو داره.. مثلا petrucci توی کارای سرعتیش خیلی alternate picking های تمیزی میزنه.. منظورم اینه که صدای هر نت کاملا واضح شنیده میشه.. دقیقا نقطه مقابل malmsteen..به نقل از میکا :2تا سوال...
به نظر شما سریعترین نوازنده ی الکتریک گیتار کیه؟ Michael Angelo Batio یا Yngwie Malmsteen؟
بین Steve Vai و joe Satriani کدوم رو ترجیح میدید؟
اما بین joe sat و vai من خودم sat رو بیشتر میپسندم.. از وقتی G3 2005 رو هم دیدم علاقه ام به sat چند برابر شده.. آخر کنسرت sat و Vai و petrucci سه تایی آهنگ foxy lady رو میزنن (مال مرحوم jimi hendrix) اصن اینو خودتون ببینین به راحتی میتونین بین sat و Vai مقایسه انجام بدین..