محفل متال بازها+راکرا

Mohamad.ak

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
hashemi nezhad 2
شهر
Mashad
مدال المپیاد
خیرسرمون المپیادزیست بودیم...
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

این سایتای ایرانی که اصلا نمیشه مطلب از توشون پیدا کرد...
قبل از مسیحیت وحتی همزمان باهش یکسری افرادی بودند که اعتقاد به مسیحیت نداشتند.پگان در معنی لغوی به معنی مشرک و از دین خارج شده است.یعنی اینا کسایی بودند که حکم مشرک را داشتند.یا از دین جدا شده یا کلا مخالفش بودند.من خواندم که تو ایران هم بودند که زردتشتیا بهشون دیو میگفتند.
اعتقادشون اینه خدا واحد نیست وخدایان زیادی دارند.اعتقادی به شیطان ندارند و میگن که هر موجودی میتونه بعد خیر وشر داشته باشد.یعنی یه جورایی قبول دارند که موجود خاصی که بیاد و همه را گمراه کند وجود خارجی ندارد بلکه این استعداد که هرچیز میتونه بد یا خوب باشد را قبول دارند...اگر اطلاعاتم غلط بود بگید حتما...

اقا اومدی اینجا به دیگران نشون بدی که اطلاعاتت زیاده؟!باور کن من میام که یه چیزی یاد بگیرم.هر جایی هم ادعا کردم پاش هستم,اون دفعه هم که عذرخواهی کردم دلیلش این بود که بحث از مسیرش خارج شده بود...به هر حال جالب نیس این که هی بیای بگی برو یاد بگیر برو بخون...اقا من اطلاعات دارم ولی چون میدونم دیگران بیشتر یاد دارن حرف نمیزینم..

تو ایرانه ما تا وقتی کسایی مثل حسن عباسی و رائفی پور هستند که فقط تو مخ شویی مردم نقش دارند,نمیشه بحث درست کرد چون اکثرا از حرفای بی اساس این اقایون استفاده میکنن...جایی برا بحث نیست
toolهم خیلی تو لریک نوشتن خفنه

lilramin1

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
lilhoshan
شهر
tehran
رشته دانشگاه
omran

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای

Gorguts - Colored Sands Album 2013

Gorguts%20-%20Colored%20Sands%20Album%202013%20Post.jpg

باز هم بازگشتی دیگر در سال طوفانی موسیقی متال. آلبوم جدید و دیوانه وار از بزرگان موزیک Metal کشور کانادا پس از 11 سال. گروه مخوف Gorguts که از سال 1986 توسط Luc Lemay استارت زد، هم اکنون پنجمین اثرش را با نام Colored Sands روانه بازار کرده است. این بند استثنایی که در طول 27 سال نه تنها در کشور خود کانادا، بلکه در جهان سروری و بزرگی کرده است. گردهمایی نوابغ موسیقی چون: Lemay و Marcoux و Provencher نام Gorguts را در تاریخ موسیقی جهان ثبت کرده است. گروه که در سبک بسیار سنگین و مهلک Technical Death Metal فعالیت میکند، تصوریری تمام قد از قدرت و پویایی موسیقیایی را در برابر شنونده قرار میدهد. موزیک Technical Death که معروف به Riff هایی چند لایه و اشعاری بسیار مفهومی و تهاجمیست، در دستان اعضای این گروه چون موم است. اشراف کامل بر روند کار، چگونگی تهیه، ایجاد فضاهای نوین و بلیغ و سورپزایز شنونده، از عناصر جدا نشدنی و نا گسستنی موسیقی Gorguts است. اما حال وضعیت په برای گروه و چه باری اعضا فرق کرده است. آلبوم پنجم درحالی منتشر شده است که تنها Lemay یادگار آن هسته اولیه میباشد. حضور اعضای جدید کمی هوادارن سرسخت این گروه را میآزارد. اما این حس با پلی کردن اولین ترک آلبوم نه تنها محو میشود بلکه همان حس و حال قدیمی، اصیل و کلاسیک را به شنونده عرضه میکند. همان 30 ثانیه اولیه کافیست که تمامی شک و تردیدها را از آلبوم مبرا سازد. آن حال و هوای در این اثر همراه با افکاری تازه و نو گشته است. نوازندگی گیتارهای مدور و هیپنوتیزم کننده، در کنار آن جو خاص و سنگین و گریز زدن های آنی به وجه Progressive موزیک Death، مجموعه ای خاص را معنی میکند که رد پایش را در هیچ کدام از آثار پیشین Gorguts ندیده ایم. تمامی تکه های پازل Colred Sands به نحوی کامل در کنار هم قرار گرفته اند. در همان دقایق اولیه، شنونده از میکس و مهندسی صدای عالی آلبوم لذت میبرد. قدرتی که ما در آلبوم دوم گروه یعنی The Erosion of Sanity در سال 1993 از آنها سرغ داریم. مهندسی صدای آلبوم در قسمت های خاص، شفافیت رنج های داینامیکی و قسمت های آکوستیکی و پایین تر چیزی فراتر از محشر است. اما در سوی دیگر به لطف تهیه کنندگی استادنه ترکها، نوازندگان کوچک ترین مشکلی را حس نمیکنند. این آلبوم به نوعی پرده برداری از قدرت نوازندگی Colin Marston نوازنده گیتار Bass است. در نهایت آلبوم را میتوان با سه واژه معنا کرد: قدرت، ریتم و شعر. سه فاکتوری که در تک تک ثانیه های این اثر تکرار نشدنی نهفته اند و با رونمایی از آنها، این شنونده است که خود را بی دفاع در بند موسیقی ناب Gorguts میبند و پس از یک سفر رویایی و تکرار نشدنی، گویی نت ها و ملودی ها با رسوخ یه کالبدش، او را معتاد به خود ساخته اند. آلبوم 100% پیشنهادی نویسنده!​

Mohamad.ak

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
hashemi nezhad 2
شهر
Mashad
مدال المپیاد

تابحال کنسرت رفتید؟منظورم از نوع زیرزمینیشه...
جالب بوده برام...فکر کنم جز معدود راهای تشویق و ساپورت کردن بندای ایرانیه...که جای تاسف داره :(( :((
اقا چرا هيچي نميگين؟!
درباره وكال و تكنيكاش چي ميدونين؟ميگم يه بحثي باشه جالب ميشه
فقط تورو خدا درباره موضوع حرف بزنين

Hashie

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از Mohamad.ak :
تابحال کنسرت رفتید؟منظورم از نوع زیرزمینیشه...
جالب بوده برام...فکر کنم جز معدود راهای تشویق و ساپورت کردن بندای ایرانیه...که جای تاسف داره :(( :((
یه سوال : مگه هر کسی که تو ایران متال ساخت باید ازش حمایت کنیم؟ به نظر من کاری که خوب باشه نیازی به دلرحمی نداره ٬ راه خودشو پیدا میکنه. حالا یه سری ‍‍گروه های خاص هم هستن که اون بحثش جداس. بهتره همون آمریکایی ها و شمال اروپایی ها بسازن و خوبشو بسازن. این یک !

دو هم اینکه اخیرا یه سری رو توی کنسرت زیرزمینی یکی از همین بندهای متال ایرانی گرفتن. حالا شاید خیلیا فک کنن افتخاره یه متالهده که اونو توی کنسرت زیرزمینی ب‍‍‍گیرن و اینا ... اما اینا همش کشکه !

Mohamad.ak

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
hashemi nezhad 2
شهر
Mashad
مدال المپیاد

خوب شد گفتي...بزار يكم توضيح بدم
اولن كه براي كنسرت گزاشتن يه كارايي نبايد انجام شه...مثلا اين كه افرادي كه تو كنسرت هستند و حضور دارند بايد اشنا باشن و قابل اعتماد...يعني اول كار فقط ادمايي كه مورد اعتماد هستند بايد باشند نه كس ديگه اي...فرق هاي زيادي دارند كنسرت زيرزميني با كنسذت هاي معمولي...يكيش اينه كه جنبه ماليش به شدت كمتر از كنسرتاي معموليه و يكي ديگش هم اين كه بايد تواين كنسرتا خودتو اثبات كني برا معروف شدن كه بعدش اهنگات به فروش برسه و غيره

كي گفته گروهاي ايراني كارشون ضعيفه؟برو تحقيق كن داداش...من گروهي ميشناسم الان اينسترومنتاله ولي كارش خيلي رديفه...نزن اين حرفو

Hashie

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از Mohamad.ak :
خوب شد گفتي...بزار يكم توضيح بدم
اولن كه براي كنسرت گزاشتن يه كارايي نبايد انجام شه...مثلا اين كه افرادي كه تو كنسرت هستند و حضور دارند بايد اشنا باشن و قابل اعتماد...يعني اول كار فقط ادمايي كه مورد اعتماد هستند بايد باشند نه كس ديگه اي...فرق هاي زيادي دارند كنسرت زيرزميني با كنسذت هاي معمولي...يكيش اينه كه جنبه ماليش به شدت كمتر از كنسرتاي معموليه و يكي ديگش هم اين كه بايد تواين كنسرتا خودتو اثبات كني برا معروف شدن كه بعدش اهنگات به فروش برسه و غيره

كي گفته گروهاي ايراني كارشون ضعيفه؟برو تحقيق كن داداش...من گروهي ميشناسم الان اينسترومنتاله ولي كارش خيلي رديفه...نزن اين حرفو
داریم میریم کنسرت. مافیا که نیست ! در ضمن این کنسرت که شما فرمودین در واقع یه جمع دوستانه میشه دی‍گه٬ کنسرت نمیشه که ! این بندهای معروفیم که بنده میشناسم هیچ کدوم با کنسرت زیرزمینی معروف نشدن . موزیک که قوی شد اصلا نیازی به تبلیغات و از این قرطی بازیا نداره.

2. هست ولی کمه. ایرانیا خیلی زود جو‍گیر میشن . خیلی از بندهای ایرانی ای که هستن افرادشون 2 سال ‍‍گیتار زدن ٬ 2 تا ریف نوشتن میان بند میزنن. وگرنه حرف شما کاملا متین !

Mohamad.ak

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
hashemi nezhad 2
شهر
Mashad
مدال المپیاد

اها...خوب شد گفتي وگرنه نادان از دنيا ميرفتم :D
نه اقا هست.اگه بخواي بري ثبت كني كاراتو و كارايي كه مربوط به ارشاد ميشه رو انجام بدي بگي متال و اينا بهت ميگن كارت ضد دينه و اين حرفا....ِشما برو هميني كه من ميگمو ميبيني كه هستش...تبليغات جز كاره :| قرطي بازي نيس .نه اينطور نيس منم اولش همين فكرو ميكردم ولي اينطوري نيس كه بارشون نيست...اتفاقا استعداد زياده اما چون محدودن تو ايران رشدشون كمتره

Majids

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

خیلی وقته این برام سوال شده! کلاسی، سایتی، چیزی، بلاخره هر روشی هست که ازش بشه گرول یاد گرفت؟ کلن تغییرات صدا، مثلا کلاس آموزش خوانندگی متال :)) آدم هرکار بکنه خودش نمیتونه صدای درست تولید کنه!

Hashie

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از Majids :
خیلی وقته این برام سوال شده! کلاسی، سایتی، چیزی، بلاخره هر روشی هست که ازش بشه گرول یاد گرفت؟ کلن تغییرات صدا، مثلا کلاس آموزش خوانندگی متال :)) آدم هرکار بکنه خودش نمیتونه صدای درست تولید کنه!
http://www.wikihow.com/Do-Harsh-Death-Metal-Vocals
این هست. که البته یه چیز دم دستیه. تو سایت رسمی َAngela Gossow هم هست . البته تا تو صدا ظرفیت نباشه و آدم خودش روشش رو پیدا نکنه هیچ کدوم به درد نمیخوره !

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

اون کنسرت یه گروه خیلی خوبی بود که گرفتنش ولی کنسرتش جمعه بود و پنجشنبه پوسترش رو دره ساز فروشیای جمهوری دیدم . اینجوری جار میزنن خوب میگیرنش دیگه !

بعد شمایی که میگین کارای ایرانی خوب نیست ! خیلی قبول دارم حرفتو ولی امکانات ما رو نگاه کن ! میدونی چقد باید پول یه استودیو داد ؟!

این عقیده ی خیلی بدیه که فک میکنن متال موسیقی خارجیاست ! موسیقی میتونه به هر جایی تعلق داشته باشه به این شرط که بومی سازی بشه . الان متال شمال اروپا بومی سازی شده ، متال برزیل برزیلی شده و امثال اینا .

حالا ما نمیتونیم بومی سازیش کنیم چون خارجیا قبلاً همه ی ایده های ممکن رو استفاده کردن . ریتمای ایرانی همه استفاده شده ، پرکاشن شرقی استفاده شده . ما دیگه وسیله ی خاصی نداریم . ولی استعداد داریم . بگذریم .

موزیک خوب نیاز به عرضه داره . عرضه کردن هم نیاز به مایه داره و توی ایران این مایه مضاعفه و نیاز داره به پارتی .
این عرضه یا به وسیله ی تبلیغه یا به وسیله ی کنسرت .
تو ایران هیچ کدومش ممکن نیست . پس مجبورن به موسیقی زیر زمینی رو بیارن . اصلاً هم دلتون به حال اونایی که کنسرت میذارن نسوزه . همشون پولدارن و پارتی دارن . بلیت کنسرت هم زیر 30 تومن نمیگیرن .
200 نفر هم بیان 200 تا 30 تومن 6 میلیون تومن میشه .

به هر حال این قضیه هاشون نه تأثیری تو زندگی ما داره نه توی زندگی اطرافیانمون . پس از من به شمانصیحت کنسرت زیر زمینی نرین . اگرم خودتون بند دارین یه کاری هم کنار موسیقی داشته باشین که مجبور نشین به خاطر دو قرون پول کنسرت بذارین و برین زندان .

Im EM

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
Farz 3

من تازه اومدم میخوام بپرسم واسه همه سبکا متال و راک بحث میکنیم با فقط ی سبک خاصوپیروی میکنین مثه deathمثلا. ؟ به نظرم اگه همه سبکا از alternative rockنا glam metal بحث کنیم چالبتر میشه

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

ما در مورد همه ی سبکا بحث میکنیم ولی طبعاً بعضی سبکا جذاب ترن .

Hashie

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از پارسآ :
بعد شمایی که میگین کارای ایرانی خوب نیست ! خیلی قبول دارم حرفتو ولی امکانات ما رو نگاه کن ! میدونی چقد باید پول یه استودیو داد ؟!

این عقیده ی خیلی بدیه که فک میکنن متال موسیقی خارجیاست ! موسیقی میتونه به هر جایی تعلق داشته باشه به این شرط که بومی سازی بشه . الان متال شمال اروپا بومی سازی شده ، متال برزیل برزیلی شده و امثال اینا .

حالا ما نمیتونیم بومی سازیش کنیم چون خارجیا قبلاً همه ی ایده های ممکن رو استفاده کردن . ریتمای ایرانی همه استفاده شده ، پرکاشن شرقی استفاده شده . ما دیگه وسیله ی خاصی نداریم . ولی استعداد داریم . بگذریم .
بنده هم دارم می‍گم وقتی نه پول داریم واسه ی استودیو ٬ نه امکانات ٬ نه فضا برای کار؛ از یه طرف هم به گفته شما ریتمای ایرانی استفاده شدن و همه ی این مباحث و به اضافه ی همه ی اینا پولی هم در کار نیست ٬ اجباری در کار هست که ما آلبوم بدیم ؟!
من نمیگم خارجیا کارشون درسته ٬ روزانه حدود 15 تا 25 تا آلبوم متال توی زیر سبک های مختلف میاد بیرون که یکی از یکی بدترن. اما به هر حال کارای خوبشون اینقدر خوبن که بقیه خود به خود میرن تو حاشیه.
به هر حال استعداد بدون خلاقیت به درد نمیخوره. ما گیتاریست خوب زیاد داریم ٬ اما ایده چی ؟ واقعا کسی که چیزتازه ای واسه ی ارایه نداره نباید آلبوم بده. میهن پرستانه به موضوع ن‍‍گاه نکنین.

Mohamad.ak

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
hashemi nezhad 2
شهر
Mashad
مدال المپیاد

اره درست ميگي اما به زودي شاهد تغييرات وسيعي خواهيم بود...
داداش من حدودا يه سال كاركردم اما يه سال خوب تمرين كردم...ميخوام نظرمو بگم بازگير ندين :D
اول ببين جقد رو صدات كنترل داري.سريع صدات ميگيره يا نه...اينا اناليزاييه كه بايد انجام بدي تا ببيني چي ميشه ارائه كرد.
مرحله دوم اينه كه بعد از بررسي صدات ببين كه ميخواي چه سبكي بخواني..چون لازم نيس بعضي جاها گرولينگ
اول كار كه ميخواي شروع كني مطمئنا اسيب ميرسه به صدات مال من كه كلا عوض شدش :-[
زياد فشار نيار به خودت كه اصلا درست نيست...بعد از يه مدتي كه توانايي هاتو دريافتي(قلق كار اومد دستت)روي تكنيكا متمركز شو
اول كه ميخواي تمرين كني بايد صداتو گرم كني كه همه جوره صدايي كه ميخواي ارائه بده و وسطش كم نياره...من خودم اهنگاي مختلفيو تمرين كردم اما با slipknotشروع شد البته نميدونم كه درسته يا نه اما من انجام دادم...اينكه بخواي بري كلاس تايكي بهت بگه بيا از ديافراگم و ماهيچه هاي دنده اي استفاده كن كاملا اشتباهه و اينطوري :rolleyes:ميشي...راه استفاده وكنترل صداتو خودت بايد پيدا كني كه ساده نيست
جوگير بازي در نياري كه صدمه ميزني به خودت...مهمترين اصول اينان
1اين كه يه نظمي بين نفس كشيدن و جيغ كشيدنت يا اصلا خواندنت برقرار كني كه جلوگيري ميكنه از سوختن يا درد گرفتن حنجره.هر وقتم ديدي داره ميسوزه قطع كن يا اب بنوش يا نفس هاتو تنظيم كن..خيلي طولاني ميشه اگه بخوام ريزه كاريارو بگم اما...
خوب يه روش هست براي جيغهاي طولاني:نفس عميق نفس عميق اما هوا رو حبس نكن بازدمتو بيار پايين كه هم صدات يك نواخت باشه وهم اين كه كم نياره حنجرت...

بازم به خودت بستگي داره اگه ميتوني طولاني از صدات استفاده كني با يه لحن بخوان اگرم نميتوني بيخيال جيغ زدن زياد شو
اگه درست كار كني سرطان حنجره نميگيري اگرم بد كار كني روشاخته و قطعيه

مطلب ديگه اين كه كلا صداها بم و نازك دارن كه صد در صد ميدوني چيه ببين حنجرت كدومو ساپورت ميكنه رو همون تمركز كن كه وقتت گرفته نشه
اميدوارم به دردت خورده باشه [-o<

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

به نقل از The Last Horseman :
بنده هم دارم می‍گم وقتی نه پول داریم واسه ی استودیو ٬ نه امکانات ٬ نه فضا برای کار؛ از یه طرف هم به گفته شما ریتمای ایرانی استفاده شدن و همه ی این مباحث و به اضافه ی همه ی اینا پولی هم در کار نیست ٬ اجباری در کار هست که ما آلبوم بدیم ؟!
من نمیگم خارجیا کارشون درسته ٬ روزانه حدود 15 تا 25 تا آلبوم متال توی زیر سبک های مختلف میاد بیرون که یکی از یکی بدترن. اما به هر حال کارای خوبشون اینقدر خوبن که بقیه خود به خود میرن تو حاشیه.
به هر حال استعداد بدون خلاقیت به درد نمیخوره. ما گیتاریست خوب زیاد داریم ٬ اما ایده چی ؟ واقعا کسی که چیزتازه ای واسه ی ارایه نداره نباید آلبوم بده. میهن پرستانه به موضوع ن‍‍گاه نکنین.
کسی که چیز تازه ای داشته باشه یا کم کم آهنگی که میسازه تقلید خوبی از یه گروه دیگه ای باشه ، بالاخره توی یه جمعیت هر چند کوچیک محبوبیت پیدا میکنه .

توی ایران از همون بندای آشغال زیاد هست . اصلاً هم اونا مهم نیستن . امثال آژیراک و مرداب و ... َن که مهمن .
به نقل از Mohamad.ak :
اره درست ميگي اما به زودي شاهد تغييرات وسيعي خواهيم بود...
داداش من حدودا يه سال كاركردم اما يه سال خوب تمرين كردم...ميخوام نظرمو بگم بازگير ندين :D
اول ببين جقد رو صدات كنترل داري.سريع صدات ميگيره يا نه...اينا اناليزاييه كه بايد انجام بدي تا ببيني چي ميشه ارائه كرد.
مرحله دوم اينه كه بعد از بررسي صدات ببين كه ميخواي چه سبكي بخواني..چون لازم نيس بعضي جاها گرولينگ
اول كار كه ميخواي شروع كني مطمئنا اسيب ميرسه به صدات مال من كه كلا عوض شدش :-[
زياد فشار نيار به خودت كه اصلا درست نيست...بعد از يه مدتي كه توانايي هاتو دريافتي(قلق كار اومد دستت)روي تكنيكا متمركز شو
اول كه ميخواي تمرين كني بايد صداتو گرم كني كه همه جوره صدايي كه ميخواي ارائه بده و وسطش كم نياره...من خودم اهنگاي مختلفيو تمرين كردم اما با slipknotشروع شد البته نميدونم كه درسته يا نه اما من انجام دادم...اينكه بخواي بري كلاس تايكي بهت بگه بيا از ديافراگم و ماهيچه هاي دنده اي استفاده كن كاملا اشتباهه و اينطوري :rolleyes:ميشي...راه استفاده وكنترل صداتو خودت بايد پيدا كني كه ساده نيست
جوگير بازي در نياري كه صدمه ميزني به خودت...مهمترين اصول اينان
1اين كه يه نظمي بين نفس كشيدن و جيغ كشيدنت يا اصلا خواندنت برقرار كني كه جلوگيري ميكنه از سوختن يا درد گرفتن حنجره.هر وقتم ديدي داره ميسوزه قطع كن يا اب بنوش يا نفس هاتو تنظيم كن..خيلي طولاني ميشه اگه بخوام ريزه كاريارو بگم اما...
خوب يه روش هست براي جيغهاي طولاني:نفس عميق نفس عميق اما هوا رو حبس نكن بازدمتو بيار پايين كه هم صدات يك نواخت باشه وهم اين كه كم نياره حنجرت...

بازم به خودت بستگي داره اگه ميتوني طولاني از صدات استفاده كني با يه لحن بخوان اگرم نميتوني بيخيال جيغ زدن زياد شو
اگه درست كار كني سرطان حنجره نميگيري اگرم بد كار كني روشاخته و قطعيه

مطلب ديگه اين كه كلا صداها بم و نازك دارن كه صد در صد ميدوني چيه ببين حنجرت كدومو ساپورت ميكنه رو همون تمركز كن كه وقتت گرفته نشه
اميدوارم به دردت خورده باشه [-o<
نمونه کار بذاری خوشحال میشیم .

Mohamad.ak

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
hashemi nezhad 2
شهر
Mashad
مدال المپیاد

يعني چي؟نمونه صداي خودم؟سي دي اموزشي داره تهيه كنين مفيده (;
كار كردي پارسا جان؟

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

به نقل از Mohamad.ak :
يعني چي؟نمونه صداي خودم؟سي دي اموزشي داره تهيه كنين مفيده (;
كار كردي پارسا جان؟
آره نمونه صدای خودت رو یه آهنگی بخونی .

من نه صدا دارم نه استعداد نه علاقه ی چندانی به خوندن ! :-"

Mohamad.ak

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
hashemi nezhad 2
شهر
Mashad
مدال المپیاد

چشم قول ميدم بزارم ولي طول ميكشه
اهنگشم اوكي...خداكنه خوشتون بياد [-o< [-o<

Al McJoseph

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حليـ2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
فقط مرحله يك شيمي! همين :|
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
زیست شناسی

يه مدته يه چيزي رفته تو مخم اينكه در مورد مريلين منسون ملت به دو دسته تقسيم ميشن:١.ازش متنفرن٢.عاشقشن
به نظرتون از نظر موسيقيايي مريلين جز خوب ها هست يا نه ؟ و اين كه اينقد كه ميگن از نظر اخلاقي داغون هست يا نه :D و اين كه كلا قبولش دارين يا نه (بيشتر بحثم موسيقيه)

imank92

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
کامپیوتر مرحله دوم
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مدیریت مالی

به نقل از Empty :
يه مدته يه چيزي رفته تو مخم اينكه در مورد مريلين منسون ملت به دو دسته تقسيم ميشن:١.ازش متنفرن٢.عاشقشن
به نظرتون از نظر موسيقيايي مريلين جز خوب ها هست يا نه ؟ و اين كه اينقد كه ميگن از نظر اخلاقي داغون هست يا نه :D و اين كه كلا قبولش
دارين يا نه (بيشتر بحثم موسيقيه)
از نظر موسیقی که به نظرم جزو بهترینای بقیه چیزاهم که مهم نیست :D /m\

بالا