به نقل از تـارا :گروه دیگه ای نبود؟!من باور دارم که همه ی آهنگاشون شبیه همه!
و شخصا لینکین پارک رو ترجیح میدم
![]()
جفتشونم جالب نیستن به اون صورتبه نقل از میتـرا .. :البته مشخصه که لینکین پارک اصن یه چیز ِ دیگساز ایوانسنس صد درصد بهتره ، ولی ایوانسنس ـم خوب ِ
کسی اینجا مریلین منسون گوش میده ؟ :د ؛؛)
به نقل از Mohamad.ak :اقا اين چستر صداش اديت داره؟كسي ويدئو ضبط اهنگ ديده ازش ايا؟
به نقل از Mohamad.ak :اقا اين چستر صداش اديت داره؟كسي ويدئو ضبط اهنگ ديده ازش ايا؟
هر سه تاشون گروه های پیش پا افتاده این. (توهین نبود!) روی 3 تاش آدم بیشتر از یک ماه نمی ارزه وقت بذاره. من توشون ایونسنس رو ترجیح میدم . تو لینکین پارک که بار گروه رو دوش چستره ٬ رپ هم دیگه بیش از حد اذیت میکنه. مرلین منسون هم جمعا 5٬6 تا آهنگ درست و حسابی داره. بقیش دکلمه ست.به نقل از میتـرا .. :البته مشخصه که لینکین پارک اصن یه چیز ِ دیگساز ایوانسنس صد درصد بهتره ، ولی ایوانسنس ـم خوب ِ
کسی اینجا مریلین منسون گوش میده ؟ :د ؛؛)
به نقل از Mohamad.ak :اي بابا اينجا دعوا نكنيد...اگرم خواستيد بكنيد مشت اول هزار![]()
![]()
نه كسي به گروهي توهين نكرد من بهت korn رو پيشنهاد ميكنم
به نقل از M@soud HIDDEN :گروه هایی که بهشون علاقه دارید قبول.ولی بدونین نظر هرکس واسه خودش محترمه.پس به سلیقه اش احترام بذارید.
من خودم فقط ایوانسنس رو دوس دارم.به نظر شما خوبه بیام به گروه های مورد علاقتون بگم چرتن و مزخرفن؟پس به همدیگه احترام بذارین :-$
آقا محمد قرار بود یه نمونه کار بذاری...خوشحال میشیم بخدا....به نقل از Mohamad.ak :اي بابا اينجا دعوا نكنيد...اگرم خواستيد بكنيد مشت اول هزار![]()
![]()
نه كسي به گروهي توهين نكرد من بهت korn رو پيشنهاد ميكنم
ببین توقع نداری که همه هم سلیقه ی شما رو بپسندن. خودِ من هم تو اون سبک Poets Of the fall رو قبول دارم. لینکین رو زیاد خوب نمیدونم.به نقل از M@soud HIDDEN :آقا شما اصلا حرف من رو نمیفهمید.هرچی شما میگید درسته.اصلا شما عالم.شما دانشمند.شما درست میگی.