peihaghi
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- امیر کبیر
- رشته دانشگاه
- مکانیک (ساخت تولید)
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
اساسی ترین نکته ی بیگ 4 اینه که سبک دارن . شما مگادث رو با اسلیر با متالیکا مقایسه کن ! چهار تا عنصر کاملاً متفاوت ، همشون خوب ، همشون ترش .
اسلیر واقعاً نمیشه گفت بعد 1990 آلبوم خوب نداده . سبکشون از اون حالت تمپوی بالا و درامفقط اسنر و هایهت در اومده . موزیکشون عوض شده .
ای آلبوم 2006 اسلیر آلبوم واقعاً خوبی بود . فرق داش با اسلیر های قبلی . ولی قابل توجه بود .
مگادث مثلاً . از همون آلبوم اول تا the system has failed واقعاً فوق العاده بودن . حالا یکم سر آلبومای بعدی تکراری شد . ولی مگادث همیشه خوب میمونه و بزرگ . حتی شده به خاطر یه تک ترک هالی وارز .
خلاصه که چرت و پرت زیاد گفتم ولی مقصود اصلیم اینه که بیگ 4 یه زمانی خوب بودن و همون خوب بودنشون اعتبارشون رو میخره . به قول همین مجید مثلاً ریف south of heaven مال اسلیر و ریفای مث این آبروی اسلیر رو میخرن . برای بقیشون هم .
حالا بماند که آلبوم جدید و خوب جز چیزای خیلی عجیب شده . از heritage اوپث تا super collider مگادث تا آلبوم دید چیلدرن و ... همه پسرفت داشتن . وقتشه که نسل جدید هوی متال خودشو نشون بده .
بیگ 4 بیش از این که بیگ باشن فرست بودن ! و خوب یه زمانی خوب بودن دلیل بر خوب بودن کلی میشه .به نقل از The Last Horseman :به نظرتون چقدر The big 4 واقعا بزرگ هستن ؟ خودم شخصا اعتقاد دارم واقعا انصاف نبود این شکلی بشه ... . حق یک سری بند Thrash ه دیگه داره ضایع میشه. همه ی بند هایی که تو big 4 هستن «یک زمان» خوب بودن. الآن گروه هایی مثل Exodus, Overkill, Kreator, Sodom و Annihilator دارن آلبوم های خیلی خوبی میدن . کلا روند رو به رشدی دارن . اما Metallica بعد از And Justice For All... تا زمانی که Death Magnetic رو منتشر کردن واقعا گروه ساده ای شده بودن (البته من همیشه میگم که همون Load , Reload نشون میده گروه هنرمنده و داره تو موسیقی جستجو میکنه اما خب ضعیف بودن!) یا مثلا Slayer که بعد از دهه ی 90 تعداد آهنگای خوبش انگشت شمارن . Anthrax هم که من اصلا جزء 10 تا گروه Thrash برتر هم نمیدونمش چه برسه به 4 تا. نظراتتون رو بگین صحبت کنیم.
اساسی ترین نکته ی بیگ 4 اینه که سبک دارن . شما مگادث رو با اسلیر با متالیکا مقایسه کن ! چهار تا عنصر کاملاً متفاوت ، همشون خوب ، همشون ترش .
اسلیر واقعاً نمیشه گفت بعد 1990 آلبوم خوب نداده . سبکشون از اون حالت تمپوی بالا و درامفقط اسنر و هایهت در اومده . موزیکشون عوض شده .
ای آلبوم 2006 اسلیر آلبوم واقعاً خوبی بود . فرق داش با اسلیر های قبلی . ولی قابل توجه بود .
مگادث مثلاً . از همون آلبوم اول تا the system has failed واقعاً فوق العاده بودن . حالا یکم سر آلبومای بعدی تکراری شد . ولی مگادث همیشه خوب میمونه و بزرگ . حتی شده به خاطر یه تک ترک هالی وارز .
خلاصه که چرت و پرت زیاد گفتم ولی مقصود اصلیم اینه که بیگ 4 یه زمانی خوب بودن و همون خوب بودنشون اعتبارشون رو میخره . به قول همین مجید مثلاً ریف south of heaven مال اسلیر و ریفای مث این آبروی اسلیر رو میخرن . برای بقیشون هم .
حالا بماند که آلبوم جدید و خوب جز چیزای خیلی عجیب شده . از heritage اوپث تا super collider مگادث تا آلبوم دید چیلدرن و ... همه پسرفت داشتن . وقتشه که نسل جدید هوی متال خودشو نشون بده .