پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
آقا من تازه دارم Tool رو درک میکنم :d
آقا من تازه دارم Tool رو درک میکنم :d
به نقل از Ma$oud :چنتا تو سبک Symphonic Metal خوبشو معرفی کنین لطفا
epicaبه نقل از Ma$oud :چنتا تو سبک Symphonic Metal خوبشو معرفی کنین لطفا
به نقل از AMiR.R :epica
Within Temptation
Septicflesh
Serenity
(البته دو تای آخر سبک اصلیشون مطمئن نیستم همین باشه)
البته سیمفونیک متال که میگن معمولا مد نظر امثال نایت ویش و epica وایناهاس.به نقل از Ma$oud :یه کم زیادن نمیتونم همه شونو فول دانلود کنم
بهترین آلبوما یا سینگلای هرکدوم رو ممکنه بگید؟ ممنون
به نقل از Fireball.II :البته سیمفونیک متال که میگن معمولا مد نظر امثال نایت ویش و epica وایناهاس.
راستی ، نایت ویش هم خداست تو سیمفونیک متال![]()
Nightwish : End of All Hope , Ever Dream , Nemo , Wish I Had an Angel , Over the Hills and Far Away
Within Temptation : A Shot in the Dark , A Daemon's Fate
اون سپتیک و دیمو سمفونی هاش خداس.ولی خوب دث و بلکه.
Septic Flesh : Pyramid God , We the Gods , Persepolis , The Vampire from Nazareth , A Great Mass of Death
Dimmu Borgir : Gateways , Born Treacherous
سینگل میگم برو دانلود کن :به نقل از Ma$oud :یه کم زیادن نمیتونم همه شونو فول دانلود کنم
بهترین آلبوما یا سینگلای هرکدوم رو ممکنه بگید؟ ممنون
با یه نوع بلک؟یعنی چی؟به نقل از مُشک :آقا یه متال با یه نوع بلکشو معرفی کنید جهت آشنایی با سبکشون
میگن دانشگه تهران کنسرت میزارن این گروها(ایرانی)
چجوریاست؟
آقا من دیدم فیلماشوبه نقل از Fireball.II :با یه نوع بلک؟یعنی چی؟بلک متال معرفی کنیم؟خوب تو که متال گوش ندادی چرا با بلک متال شروع کنی؟
حیف نیس این همه سبک دیه؟
شر میگنخیلی کم و به ندرت شاید قدیما گذاشته باشن.الان که طرف سنتی میزنه لباس شخصیا میریزن خراب میکنن کنسرتشو
فک کن متال بزننَ! :/ اون قدیمیا هم با کلی محدودیت بوده.مثن یه گروه بود Slayer کاور کرده بودن.ولی خوب حق خوندن نداشتن.
به نقل از فیـروزه :یه راه آسون تر هم اینه که لینک لست اف.ام تون رو بدید که از اون طریق آشنا بشیم با سلایق هم.
به نقل از ایلیا :اقا چندتا جا خودنم سبک مهراد هیدن هوکه (hock) این سبک مثلا زیر مجموعه ای از راکه؟