پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
آقا من تازه دارم Tool رو درک میکنم :d
آقا من تازه دارم Tool رو درک میکنم :d
به نقل از Ma$oud :چنتا تو سبک Symphonic Metal خوبشو معرفی کنین لطفا
epicaبه نقل از Ma$oud :چنتا تو سبک Symphonic Metal خوبشو معرفی کنین لطفا
به نقل از AMiR.R :epica
Within Temptation
Septicflesh
Serenity
(البته دو تای آخر سبک اصلیشون مطمئن نیستم همین باشه )
البته سیمفونیک متال که میگن معمولا مد نظر امثال نایت ویش و epica وایناهاس.به نقل از Ma$oud :یه کم زیادن نمیتونم همه شونو فول دانلود کنم
بهترین آلبوما یا سینگلای هرکدوم رو ممکنه بگید؟ ممنون
به نقل از Fireball.II :البته سیمفونیک متال که میگن معمولا مد نظر امثال نایت ویش و epica وایناهاس.
راستی ، نایت ویش هم خداست تو سیمفونیک متال
Nightwish : End of All Hope , Ever Dream , Nemo , Wish I Had an Angel , Over the Hills and Far Away
Within Temptation : A Shot in the Dark , A Daemon's Fate
اون سپتیک و دیمو سمفونی هاش خداس.ولی خوب دث و بلکه.
Septic Flesh : Pyramid God , We the Gods , Persepolis , The Vampire from Nazareth , A Great Mass of Death
Dimmu Borgir : Gateways , Born Treacherous
سینگل میگم برو دانلود کن :به نقل از Ma$oud :یه کم زیادن نمیتونم همه شونو فول دانلود کنم
بهترین آلبوما یا سینگلای هرکدوم رو ممکنه بگید؟ ممنون
با یه نوع بلک؟یعنی چی؟ بلک متال معرفی کنیم؟خوب تو که متال گوش ندادی چرا با بلک متال شروع کنی؟ حیف نیس این همه سبک دیه؟به نقل از مُشک :آقا یه متال با یه نوع بلکشو معرفی کنید جهت آشنایی با سبکشون
میگن دانشگه تهران کنسرت میزارن این گروها(ایرانی)
چجوریاست؟
آقا من دیدم فیلماشوبه نقل از Fireball.II :با یه نوع بلک؟یعنی چی؟ بلک متال معرفی کنیم؟خوب تو که متال گوش ندادی چرا با بلک متال شروع کنی؟ حیف نیس این همه سبک دیه؟
شر میگن خیلی کم و به ندرت شاید قدیما گذاشته باشن.الان که طرف سنتی میزنه لباس شخصیا میریزن خراب میکنن کنسرتشو فک کن متال بزننَ! :/ اون قدیمیا هم با کلی محدودیت بوده.مثن یه گروه بود Slayer کاور کرده بودن.ولی خوب حق خوندن نداشتن.
به نقل از فیـروزه :یه راه آسون تر هم اینه که لینک لست اف.ام تون رو بدید که از اون طریق آشنا بشیم با سلایق هم.
به نقل از ایلیا :اقا چندتا جا خودنم سبک مهراد هیدن هوکه (hock) این سبک مثلا زیر مجموعه ای از راکه؟