سلام دوستان عزیز،
بنده طرفدار سفت و سخت Breaking Benjamin هستم، حتی مواقع عصبانیت و غم با آهنگ های Breaking Benjamin آروم میشم.
آهنگ های شاخ Breaking Benjamin رو براتون می نویسم برید گوش کنید حال کنید: (تمام آهنگ های زیر عالی هستند، ترتیب بندی نشده اند.)
1. Tourniquet
2. Dear Agony - Aurora Version
3. Bury Me Alive
4. Breaking the Silence
5. Never Again
6. The Dark of You
7. Psycho
8. Had Enough
9. Without You
10. Until The End
11. The Diary of Jane
12. Angels Fall
13. Failure
14. Close to Heaven
15. Down (به معنای واقعی این آهنگ عشقه، باهاش کلی از افکار منفیمو خالی کردم.)
16. Torn in Two - Aurora Version
17. Dance With The Devil (من با این آهنگ با گروه Breaking Benjamin آشنا شدم، انقدر گوش دادمش که وقتی میشنوم بدنم تکون نمیخوره. اگر برای بار اول این لیست آهنگ هارو گوش کنید از شدت تکون دادن عرق میکنید.
)
18. Blood
19. Failure - Aurora Version
20. Berath
21. The Diary of Jane - Single Version (من هنوز فرق این نسخه رو با نسخه معمولیش نفهمیده ام.
)
البته باز آهنگ های عالی دیگری بود، اما من کل آهنگ هاشونو گوش دادم و به نظرم اینا خوب بودن، احتمالا چند تا آهنگ بمب از دستم در رفته باشه. ولی اصل این گروه به ایناست. اینا 2020 یک آلبوم دادند به نام Aurora ، به نظرم آلبوم جالبی نیست، یکی اومده باز خوانی کرده و خیلی صدای نامناسبی برای این آهنگ ها داره، اون آهنگ هایی که تهش Aurora Version نوشتم از همین آلبومه، و خوشبختانه اون یارو توی این آهنگ ها دخالت نکرده، با خیال راحت گوش کنید.
بهترین مکان برای حمایت و گوش دادن آهنگ Spotify نسخه PC هست. نسخه گوشی به صورت بر خورده براتون آهنگ پلی میده و شما توی 1 ساعت فقط میتونی 6 بار بری آهنگ قبلی یا بعدی. یا اینکه اکانت پولی بخرید تا مثل PC استفاده کنید.
به نظرم از آهنگ های گروه Linkin Park هم نام ببریم که کم نذاشته باشیم. البته من آلبوم های این گروه رو زیاد زیر و رو نکردم تا بدونم کدوماش خوبه فقط آهنگ های پیشنهادی Spotify رو گوش دادم. که اینا بود:
1. Numb (عشق)
2. Breaking the Habit
3. Crawling
4. What I've Done
2 تا آهنگ دیگر هم میشناسم هویت سبکش نامعلومه ولی من خیلی راک گوش میدم و عاشق این سبکم، این 2 آهنگ زیر رو هم دوست داشتم، فکر کنم برای منی که فقط میتونم راک گوش بدم، این 2 آهنگ راک محسوب بشه.
1. Attack از thirty seconds to mars
2. My Demons از STARSET
امیدوارم لیست رو کامل گوش کنید و عشق کنید، موفق باشید.
یادش بخیر قبلا شکل لوگو زبان برنامه نویسی پایتون رو با Breaking Benjamin اشتباه میگرفتم، کپی هم دیگه هستن. LOL
البته شکل هم دیگه هستن وگرنه زمین تا آسمون تفاوت توی این 2 عکسه.