• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

به نقل از Majids :
متال باز بودن شده متالیکا رو شخم هم نپنداشتن، یه جو مسخره ایه که به وجود اومده.
راب هالفورد و اوزیشم میاد تو 30 سالگی متالیکا برنامه اجرا میکنه بعد ملتِ خوشحال... :))

پابلیک شدن و زیاد خواه شدن یه بند و خواننده / تنها دلیلش عوام پسند بودن کار های اون خوانندس / متالیکا هم عینان همینه . در استوره بودنش شکی نیست ولی بچه 4 ساله هم متالیکا گوش میده و فک میکنه متال فقط اونه !

عین این مثل رو توی رپ هم داریم . امینم رو من اصلا رپر حساب نمیکنم :) / باز پایه بحث بودی هستم .

اینم اجرای متالیکا تو تولد 30 سلگیشون . لینک از سیات خودم با 2 کیفیت 480 و 720 / 1080 و بلو ری هم خواستی بگو برات آپ کنم .

موفق باشی

متالیکا کارهای عوام پسند هم زیاد داره، هر چند همون کارهاشم عالین اما تو این عوام کی میرن کیل ام آل گوش بدن؟ یا مستر آو پاپتس حتی، اینا شاهکارن و حتی اگه عوام پسندی رو نکته منفی در نظر بگیریم هم اینا اصلا عوام پسند نیستن!
این لینکو چک کردم گفته بود ثبت نام، فیلمی که میگی دقیقا چیه؟ چون من خیلی دنبالش بودم هیچ جا کاملش نبود ولی یه صحنه هاییش به صورت تریلر انگار در اومده بودن، در حد نیم ساعت 40 دقیقه فک کنم

به نقل از Majids :
متالیکا کارهای عوام پسند هم زیاد داره، هر چند همون کارهاشم عالین اما تو این عوام کی میرن کیل ام آل گوش بدن؟ یا مستر آو پاپتس حتی، اینا شاهکارن و حتی اگه عوام پسندی رو نکته منفی در نظر بگیریم هم اینا اصلا عوام پسند نیستن!
این لینکو چک کردم گفته بود ثبت نام، فیلمی که میگی دقیقا چیه؟ چون من خیلی دنبالش بودم هیچ جا کاملش نبود ولی یه صحنه هاییش به صورت تریلر انگار در اومده بودن، در حد نیم ساعت 40 دقیقه فک کنم

شاهکاری که عوام پسند بشه / من نظر شخصیمه که دیگه مثل سابق نخواهد بود .

داش تمام 4 ترکی که اجرا کردن توی تولدشون هست با کیفیت hd .

فقط 4 تا ترک اجرا نکردن توی تولدشون، هر اجرا یه کنسرت کامل بود که؟ :-"
+اون قضیه شاهکار و عوام و اینا، واسه همین لینکای سلنا هست تو سایت؟ :))

من موافقم بااین دوستمون...متال که فقط متالیکا نیست...دلیل این که همه گوش میدنش هم شهرتشه فقط جدااز این که خیلی کارشون قویه...این همه سبک هست تو متال...خیلی از طرفداراش فقط متالو با نوع خوندن جیمز وسبکشون میشناسن....اکثر متال بازا هم با متالیکا شروع کردن اما دلیل نمیشه بقیه سبکا و گروه هارو گوش ندن :-?? :-??

به نقل از lilramin1 :
شاهکاری که عوام پسند بشه / من نظر شخصیمه که دیگه مثل سابق نخواهد بود .

داش تمام 4 ترکی که اجرا کردن توی تولدشون هست با کیفیت hd .

من صحبت شما رو قبول دارم به طور کلی.منتها من کاری که باسواد و خلاقیت انجام شده باشه رو جزو اون دسته قرار نمی دم. متالیکا هم گروهی با آهنگسازی قویه.حالا ما بیایم این رو بفروشیم به یک گروهی که طرفداراش کمن و آهنگسازیش ضعیفه مثلا؟

به نقل از Mohamad.ak :
من موافقم بااین دوستمون...متال که فقط متالیکا نیست...دلیل این که همه گوش میدنش هم شهرتشه فقط جدااز این که خیلی کارشون قویه...این همه سبک هست تو متال...خیلی از طرفداراش فقط متالو با نوع خوندن جیمز وسبکشون میشناسن....اکثر متال بازا هم با متالیکا شروع کردن اما دلیل نمیشه بقیه سبکا و گروه هارو گوش ندن :-?? :-??
من که نمیگم چیز دیگه گوش ندیم عزیز من. آدم خفه میشه فقط متالیکا گوش بده + اصا این اوج خریته، کی میگه فقط یه گروه باید گوش داد؟ حتی یک سبک؟ کلا همینی که تارا میگه حرف منه
+فقط هم شهرتش نیست انصافا، من نگم همه، با 90% ترکاشون ارتباط برقرار کردم. خیلی گروهای دیگه رو هم طرفدارشونم ولی اون طوری نشستم گوش بدم. البته این احتمالا به خاطر اینه که اولین بندی بود که جذبش شدم :-؟

به نقل از Majids :
فقط 4 تا ترک اجرا نکردن توی تولدشون، هر اجرا یه کنسرت کامل بود که؟ :-"
+اون قضیه شاهکار و عوام و اینا، واسه همین لینکای سلنا هست تو سایت؟ :))

شما دانلود کن ببیند / اگر ناقص بود بد تلاوت کن بچه جون .

سلنا ؟ . اگر پست سلنا دیدی / چشاتو وا میکردی توضیحاتم میخوندی . 3 پست رفته شده .1 یدیو / 2 تا دیگه فیت بوده . 1 دونه هم آلبومش . توضیحات رو بخون بد حرف بزن . همون متالیکاتو گوش کن فرزندم

×PanterA : دوست عزیز شما سابقه ی خوبی تو این تاپیک نداری. احنت رو درست کن لطفا.

به Gorod ایمان آوردم !
به جز ووکالش همه چیش عالیه ! البته میکس و مسترش یکم مضخزفه ولی ریفاشون همه ی بدی های آهنگ رو جبران میکنه !

واقعاً Technical Death به این میگن . Disavow your God رو پیشنهاد میکنم !

به نقل از Xibir :
به Gorod ایمان آوردم !
به جز ووکالش همه چیش عالیه ! البته میکس و مسترش یکم مضخزفه ولی ریفاشون همه ی بدی های آهنگ رو جبران میکنه !

واقعاً Technical Death به این میگن . Disavow your God رو پیشنهاد میکنم !

Programmers of decline و Transcendence رو پیشنهاد می‌کنم. ;D
البته یه حسّی به من می‌گه بین فن‌های Gorod فقط منم که از Transcendence خوشم میاد. :)) ولی به امتحانش می‌ارزه. :د

Back
بالا