به نظرم 2-3 تا البوم اول آناتما خیلی خوبن.. من خودم که عاشقشونم...ولی فقط دو سه تا البوم اول دووم هست و بعد از اون به پراگرسیو تغییر سبک دادنبه نقل از Majids :خب بنده دوم باز نیستم اما از اونجا که دوم بازان رو دوست میدارم، تصمیم گرفتم این سبک رو هم امتحان بزنم. بعد نهایتا به این سوال رسیدم که آیا اینا همه همینقد وکالاشون مزخرفن؟ uarual که واقعا گند بود به نظرم، آهنگا عالی ولی وکالش رو نِرو صرفن! امپایریوم خیلی بهتر بود اما باز هم اونقدر وکالش نچسبید، گروه خوب به خصوص از نظر وکال تو دوم چی هست؟ با چند تا آهنگ خوب هم برای امتحان بگین که نور علی نور![]()

1. دوم متال خاص نیس !به نقل از Mohamad.ak :اومدم من...دوم متال رو هر كس نميپسنده به نظرم ...خاصه خيلي
به هر حال ميخواسم راجبه fear factory اطلاعات بگيرم...
گروه phil.anselmo كه بعد از پنترا ساخته يه ايراني هم گيتاريستشه رو ميشناسين؟
كاراشونو ميخوام
لينك
![]()
![]()
![]()
![]()
قشنگه ! با ووکال مزخرف گه مالش میکنن ! 
+ سبکش اینداستریاله و خوب حس میکنی توی کارخونه ای حقیقتاً ! 

این طرف 2تا مستند دیگه هم ساخته. بعد از ا هد بنگرز جرنی بهش کلی ایمیل میرسه و خود طرف (که اسمش یادم نیس) میگه بعضیاش برای من واقعا جالب بود چون حتی فکر نمیکردم تو این کشور ها متال وجود داشته باشه!به نقل از Stewie Griffin :یه مستند رسید به دستم دیدمش چیز ه جالبی بود پیشنهاد می کنم ببینید
Metal - a headbanger's journey
طرف کسی که اینو ساخته تو 13 سالگی دیگه iron maiden و اینا واسش جواب نبوده دوزش رسیده بوده به Slayer![]()
[nb]انصافا، ببینین تام آرایا و لارس دارن راجبه فنای ایرانی حرف میزنن همچین حسی بهتون دست نمیده؟
[/nb]

به نقل از Majids :+پارسا: اینداستریال به کارخونه چه ربطی داره؟![]()
به نظرم کسی که این اصطلاح رو واسه این سبک به کار برده خیلی مخ بوده 
دث/دوومه . لیریکا قویه ولی کلا به من نمی چسبه اصناز معدود آهنگای عاشقانه ای که خیلی دوست دارم! شعرش فوق العادس به نظرم :)به نقل از mobina7 :وای دوستان حتما حتما آهنگ not strong enough دانلود کنین خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی محشره!
اصلا رویایی این آهنگ!![]()
به نقل از ANTI FEMINIST :متال برای بیشتر افراد جنبه ی خود نمایی گرفته! خود من با این که طرفدار متال هستم اما پاپ، رپ و کلاسیک هم گوش میدم و لذت می برم و سعی ندارم به کسی حمله کنم که: اه، تو دیوونه ای رپ گوش می دی؟! فقط متتتتتتتتتتتتتال!![]()