grim reaper
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد II
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- فردوسی مشهد
- رشته دانشگاه
- عمران
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
البوم death pierce me در تاریخ (dsbm ( depressive suicidal black metal ، دپرسیوترین البوم تاریخه!! یعنی dsbm ترین البوم تاریخ
اگر کسی اتمسفر این البوم رو درک کنه تا مدت ها به معنای واقعی کلمه افسردگی و تمایل برای خودکشی در هر لحظه رو تجربه میکنه ، با این که به کارای دپرسیو علاقه زیادی دارم ولی اولین بار که این البومو گوش دادم ان چنان منو گرفت که دیگه گوش ندادم ، تا چند روزم صدای اسکریمینگاش تو مغزم بود
کلا همین یک آلبوم رو فقط دادن چون اون طور که شنیدم بعد 2001 که منتشرش کردن یکی از اعضای اصلی بند در یک بیمارستان روانی بستری شد و بند از هم پاشید
گوش دادن این آلبوم رو ، اگر هم شده یک بار ، به تمام کسانی که به سبک dsbm علاقه دارن توصیه میکنم
بگذریم
کسی این جا Ekove Efrits رو میشناسه؟
یک معرفی مختصری میکنم اگر کسی بیشتر میدونه ممنون میشم بگه
یک بند ایرانی یکنفرست ( مثل همین burzum) و سبک دپرسیو بلک متال ، همه کاره بند فردی به نام Saman.N با نام مستعار count de efrits هست
کسی دربارش اطلاعاتی داره؟
اوه اوه سایلنسر؟به نقل از No-Enemy :چه چیزایی گوش میدی شما! : )) کلا عشق بلکی ؟
اهنگ خوب داره ولی یه جوریه بندشون ... از مرلین خوشم میاد ولی از این بنده نه!
این کار رو من خیلی دوست دارم البته مطمئنم خیلی ها خوششون نمیاد
https://www.google.com/search?q=silencer&oq=silencer&aqs=chrome..69i57j0l5.2795j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8#q=silencer+death+-+pierce+me&stick=H4sIAAAAAAAAAGOovnz8BQMDgw4HsxCXfq6-gVl8RV5xthIniF0Zb2JSpCXoW1qcmexYVJJZXBKSH5yfl37unvku9inhExNVV96ZP-Nl0dbgC_EAzOrVp0kAAAA
لینک اهنگ نمیشه داد دیگه خودتون باید پیداش کنید ...
البوم death pierce me در تاریخ (dsbm ( depressive suicidal black metal ، دپرسیوترین البوم تاریخه!! یعنی dsbm ترین البوم تاریخ
اگر کسی اتمسفر این البوم رو درک کنه تا مدت ها به معنای واقعی کلمه افسردگی و تمایل برای خودکشی در هر لحظه رو تجربه میکنه ، با این که به کارای دپرسیو علاقه زیادی دارم ولی اولین بار که این البومو گوش دادم ان چنان منو گرفت که دیگه گوش ندادم ، تا چند روزم صدای اسکریمینگاش تو مغزم بود
کلا همین یک آلبوم رو فقط دادن چون اون طور که شنیدم بعد 2001 که منتشرش کردن یکی از اعضای اصلی بند در یک بیمارستان روانی بستری شد و بند از هم پاشید
گوش دادن این آلبوم رو ، اگر هم شده یک بار ، به تمام کسانی که به سبک dsbm علاقه دارن توصیه میکنم
بگذریم
دیگه شورشو در آورده ، بعد از fallen همه آلبوماش ambient بودن با صدای کیبورد و ووکال ضعیف ، حتی اون اتمسفر غمگین و اون غم خاص توی صداش توی آهنگا نیست ، نمی دونم چرا ، با این که از ambient خوشم میاد ولی اصلا با کارای جدیدش حال نمیکنمبه نقل از Sanctum :در مورد بارزام باید بگم که آره سبکش خاصه و هرکسی ممکنه دوست نداشته باشه. واسه بارزام آهنگ Glemselens Elv رو پیشنهاد میکنم واقعا دیوانه کننده و زیباست هر چند یک ریف تکراری از اول تا آخر تکرار میشه. متاسفانه دیگه متال کار نمیکنه و این آلبوم آخریش هم dark ambient بود.
کسی این جا Ekove Efrits رو میشناسه؟
یک معرفی مختصری میکنم اگر کسی بیشتر میدونه ممنون میشم بگه
یک بند ایرانی یکنفرست ( مثل همین burzum) و سبک دپرسیو بلک متال ، همه کاره بند فردی به نام Saman.N با نام مستعار count de efrits هست
کسی دربارش اطلاعاتی داره؟