محفل متال بازها+راکرا

G-paradise

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

دوستان شما آهنگ میذارین بعد ما باید گوش بدیم و بهش نمره بدیم آره دیگه؟ :D
خب هر هفته یکی آهنگ بذاره و خواهشا آهنگ هایی رو بذارین که واقعا قشنگ باشه و آهنگ های چرتو پرت نذارین البته تو متال و راک آهنگ چرتو پرت پیدا نمیشه B-)
بعد آهنگی رو که میذاریم میشه فقط Instrumental Music باشه ؟یعنی بی کلام باشه؟

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

اون دوره که آهنگ میذاشتیم نمره میدادیم تموم شد.
سری جدید یه شخصی یه گروهو میخواد ازش چند تا کاور خوب و چند تا کار خوب معرفی میشه که بقیه برن بگیرن، در مرحله ی بعدم روی اینکه هر قسمت کار(بخش سولو، درامز، گیتار بیس و... + تکست) چطور کار شده بود همه نظرشونو میگن.
"واسه معرفی بهتر گروهها و کارای برتر"

مورد بعدیم نه. موزیک موزیکه دیگه، بیکلام خالی نیست. همه چی هست.
(متال و راک آهنگ مزخرف بسی بسیار زیاد داره! یعنی خیلــــــــــــــــــــــی داره... :D)

• لایک
امتیازات: Dizzy

G-paradise

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

به نقل از MeYo :
اون دوره که آهنگ میذاشتیم نمره میدادیم تموم شد.
سری جدید یه شخصی یه گروهو میخواد ازش چند تا کاور خوب و چند تا کار خوب معرفی میشه که بقیه برن بگیرن، در مرحله ی بعدم روی اینکه هر قسمت کار(بخش سولو، درامز، گیتار بیس و... + تکست) چطور کار شده بود همه نظرشونو میگن.
"واسه معرفی بهتر گروهها و کارای برتر"

مورد بعدیم نه. موزیک موزیکه دیگه، بیکلام خالی نیست. همه چی هست.
(متال و راک آهنگ مزخرف بسی بسیار زیاد داره! یعنی خیلــــــــــــــــــــــی داره... :D)
حالا ما یه چی گفتیم که ارزش متال و راکو بالا ببریم شما هم جدی بیگیرین :D
اینکه آهنگ چرتو پرت خیلی داره درسته تو هر سبکی آهنگ چرتو پرت پیدا میشه فقط متال و راک نیست :D
خب اگر هم زمان آهنگ گذاشتن تموم شده برای مرحله ی بعد آهنگ ها و گروه های قوی رو بگین و معرفی کنین حالا قوی نبود حدافل آهنگش خوب و با معنی باشه

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

گروههای خوبو معرفی میکنیم دیگه :D
حالا هر کسی از یه سری گروههایی خوشش میاد که خیلیا نمیشناسن. بهترین کاراشونم بذاریم خودش کلی کار و نظر میشه (;

واسه اینکه کار راه بیافته یکی بیاد W.A.S.P رو معرفی کنه(یعنی بیشتر از کارای قدیمیشو) بفهمیم بالاخره قبلا بهتر بودن یا الان، اگرم کسی حال نداره بذاره دیسوگرافیشو تا جایی که بدونم از خودمو اینور اونور میذارم، ولی در مرحله ی کارای قدیمیشون کمک میخوام :-?

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

آهنگ pulled under 2000 meters a second رو با لیریکش گوش کنین بچه ها (آناتما-natural disaster)
sarrow-malmsteen (بی کلام)

من گروه+آهنگ دووم می خوام.یه گروه که شعراشم به سمت پوچی باشه و سنگین باشه
اگه سراغ دارید ...

خودمم می خوام 'گروه pain رو معرفی کنم.به زودی ...

به نقل از MeYo :
خصوصا راک ... :rolleyes:

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

این گروه دیوونه جالبه از نظر من(ولی دوست ندارم شاید یه روی خوشم اومد) : Pentagram
Cathedral این گروهم توی سبک دوم استانر قویه. (دوم کلفتو میگن دوم استانر اینطوری که دیدم :D) البته فقط دوم کار نمیکنه! ولی آلبوم Forest of Equilibriumش دوم کار شده نمره ایم که گرفته خوب بوده، ولی باز سلیقست. ولی از نظر تکست زیاد راجع به توهمات عربده میزنه.

کلا گروهی که کلی دوم کار کنه به ندرت پیدا میشه بیشترشونم شناس نیستن. اینارو یادم بود گفتم :D

• لایک

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

فک کنم tool اون گروهی باشه که دنبالشید! گرچه سبک شون دووم نیست ولی متن اشعار فوق العاده سنگین و پر مغزه. فضای کارشون هم متناسب با اشعار آهنگاشونه و میشه گفت تا حدودی هم حس خلسه و ناامیدی در کاراشون حس میشه.
تا جایی که میدونم ترانه سرای این گروه فیلسوفه و بیشتر مواقع در کنار ترجمه ی اشعارشون تفسیر اشعارشون هم هست. خیلیا با خوندن تفسیر اشعارشون خودکشی کردن. آهنگ soberشون بیشترین آمار خودکشی رو داشته حتی از آهنگ های مرلین منسون هم بیشتر! پس اگه خواستین تفسیر اشعارشون رو بخونید اول مطمئن بشید که آدم با جنبه ای هستید! البته من خودمم نخوندم هنوز! هرکس گیر آورد برا منم پ.خ کنه.

• لایک

UnknownDreamer

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد

آقا دووم میخوای برو draconian گوش کن دیونت میکنه به خدا !

به نقل از MeYo :
گروههای خوبو معرفی میکنیم دیگه :D
حالا هر کسی از یه سری گروههایی خوشش میاد که خیلیا نمیشناسن. بهترین کاراشونم بذاریم خودش کلی کار و نظر میشه (;

واسه اینکه کار راه بیافته یکی بیاد W.A.S.P رو معرفی کنه(یعنی بیشتر از کارای قدیمیشو) بفهمیم بالاخره قبلا بهتر بودن یا الان، اگرم کسی حال نداره بذاره دیسوگرافیشو تا جایی که بدونم از خودمو اینور اونور میذارم، ولی در مرحله ی کارای قدیمیشون کمک میخوام :-?
به نظر من بهتره با بند هایی شروع کنیم که
1 خیلی قدیمی نباشن و حداقل الان فعال باشن
2 تعداد آلبومشون زیاد نباشه تا اگه کسی نمیشناسش بتونه آهنگاشو گوش کنه مثلا همین wasp بیشتر از 14 تا آلبوم داره
3 یکم همه پسند تر باشن و سبکشون هم خیلی سنگین نباشه آخه توی بحث های که مربوط به سبکی مثل هوی متال باشه تعداد کسایی که شرکت میکنن زیاد نیست

حالا بازم اگه قراره wasp باشه هر کمکی از من بر بیاد براتون انجام میدم

به نقل از HIM :
فک کنم tool اون گروهی باشه که دنبالشید! گرچه سبک شون دووم نیست ولی متن اشعار فوق العاده سنگین و پر مغزه. فضای کارشون هم متناسب با اشعار آهنگاشونه و میشه گفت تا حدودی هم حس خلسه و ناامیدی در کاراشون حس میشه.
تا جایی که میدونم ترانه سرای این گروه فیلسوفه و بیشتر مواقع در کنار ترجمه ی اشعارشون تفسیر اشعارشون هم هست. خیلیا با خوندن تفسیر اشعارشون خودکشی کردن. آهنگ soberشون بیشترین آمار خودکشی رو داشته حتی از آهنگ های مرلین منسون هم بیشتر! پس اگه خواستین تفسیر اشعارشون رو بخونید اول مطمئن بشید که آدم با جنبه ای هستید! البته من خودمم نخوندم هنوز! هرکس گیر آورد برا منم پ.خ کنه.
آقا ممنون به خاطر اطلاعاتت فقط یه چیزی برای اون بخش آمار خودکشی مطمئنی ؟ جایی دیدی ؟ میتونی لینکی چیزی بدی از این مطلب ؟

iran-gamers

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

یه مدت نبودم پا گرفتیدا :D
بچه ها بندمون دوباره پا گرفت ، ولی همچنان نیازمند وکال خوب هستیم براش :| هرچی میگردم پیدا نمیشه
کسی ایده ایی به ذهنش نمیرسه ؟!

• لایک
امتیازات: AmorE
  • شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

تو این مملکت که وکال ریخته

حساس نباش رو وکال.درست میشه حالا :D

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

در مورد معرفی گروه من فک میکنم اگه اولویت با گروه قدیمی تر باشه بهتره چون در مورد گروه های قدیمی تر هم موضوع مورد بحث بیشتره هم اینکه با شناخت گروه های قدیمی میشه به تاثیر پذیری گروه های جدید از قدیمی تر ها پرداخت.
در مورد همین گروه W.A.S.P یه سری اطلاعات عمومی در مورد سبک و مفهوم نام گروه و ... رو فک کنم همه بدونن. حالا اطلاعات دیگه ای شامل نحوه ی شکل گیریه گروه ، اعضای گروه ، آهنگ های خوبشون و ... میشه مورد بحث قرار بگیره و اگه کسی مطلب جالبی هم در مورد این گروه داره مطرح کنه.
مثلا به نظر من بهترین آهنگشون idolه. خب همین جوری ادامه بدید!
‏.....................................
خوب چند سال پیش بود که پلیس آمریکا اعلام کرد طبق مدارکی که از یه سری خودکشی و جنایات دیگه پیدا کرده ثابت شده خیلی از افراد با تاثیر پذیری از آهنگ های مرلین منسون دست به همچین کارهایی زدن. این اتفاقات فقط مربوط به آمریکا نبود و معروف ترینه این ماجراها که فک کنم شنیده باشین ماجرای اون پسر انگلیسی بود که توی دبیرستانش بعد از به تیربار بستن عده ای از معلم ها و دانش آموزان خود کشی کرد که بعد از تحقیق فهمیدن پسره یکی طرفدارهای دو آتیشه ی مرلین منسون بوده و اتاقش پر از پوستر های مرلین منسون اما در مورد Tool از خیلیا شنیدم ولی از یه منبع خبریه معتبر نه! ولی خوب زیاد دور از ذهن نیست ینی اگه این خبر در مورد هر گروه دیگه ای می بود باورش سخت بود ولی در مورد Tool ‎نه! شعرا ، موزیکا و بخصوص موزیک ویدئوهاشون یه فضای نامفهوم خاصی داره. بدون تفسیر چیز درستی نمیشه ازشون فهمید!
‏..........................................
به نظر من یا لیریکس و وکال قوی باشه یا نباشه! الان با اینکه تو بندمون هم کسی هست شعر بگه هم کسی هست که وکال باشه در حدی که فقط فالش نخونه ولی تا حالا این کار رو نکردیم. به نظر منم در سطحی که ما داریم کار می کنیم وکال زیاد مهم نیست.
مشکل اصلی بند ما اینه که یه درامر ثابت نداریم حتی بعضی وقتا مجبور میشیم پارت های درامز رو با کیبورد اجرا کنیم.

iran-gamers

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از HIM :
‏..........................................
به نظر من یا لیریکس و وکال قوی باشه یا نباشه! الان با اینکه تو بندمون هم کسی هست شعر بگه هم کسی هست که وکال باشه در حدی که فقط فالش نخونه ولی تا حالا این کار رو نکردیم. به نظر منم در سطحی که ما داریم کار می کنیم وکال زیاد مهم نیست.
مشکل اصلی بند ما اینه که یه درامر ثابت نداریم حتی بعضی وقتا مجبور میشیم پارت های درامز رو با کیبورد اجرا کنیم.
مگه شما هم بند دارین ؟

nimche

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
مدال طلای بیست و ششمین دوره‌ی المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی معماری و زبان و ادبی

عبدی بهروانفر هم کارهاش خوبه انصافا.گروه راک ماد.
خوبیش تو اینه که تنوع داره،هم بلوزه و هم کانتری و هم راک
حرکات تلفیقیش هم به طرز اعصاب خورد کنی خوب از آب در میان.
مثلا توی آهنگ "اسفندیار مغموم" یه جا هست با تار توی گامهای بلوز یه چیزی میزنه
یا توی آهنگ "این" یه نی انبان سوزناک توی مقام شوشتری توی دستگاه دشتی میذاره بغل آکوردهای نافلر!
خیلی کارش درسته...
از اوهام و میرزا و امثالهم بهتره
البته لیریکساش معمولا جفنگه!
ولی لهجه دار بودنش و اینکه میخواد بومی بودنش رو به رخ بکشه ایده ی خوبیه
صداش هم که دیگه اصلا تهشه!

• لایک
امتیازات: AmorE

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

آره ولی بیشتر شبیه بنده شلواره تا بند موسیقی!!!
یه مدت کار کاور میکردیم که دوباره آماده بشیم الان هم دیگه آماده شدیم که کار خودمون رو شروع کنیم.
ولی خب الان به خاطره درسا کارمون جنبه ی تفریحی داره. ایشاالله بعد از کنکور کارمون رو به صورت جدی ادامه میدیم.
‏....................
*شرمنده ، با گوشی آن شدم نمی تونم نقل قول کنم.
‏....................
آخه عبدی!!!
آخه راک با لهجه ی مشدی! مثه سنتی با لهجه ی اسپنیش میشه!
بابا تلفیق هم دیگه یه شرایط و حد و حدودی داره! راک مشدی!!!
موزیکاش فقط به درده مهدکودک میخوره اونم فقط مهدکودکای مشد!
"موشا درن حال موکونن د خانه یخچاله ما پر از پنییر و پونه"
وقتی میگم وکال و لیریکس افتضاح میتونه گند بزنه به موزیک ینی این! خب برا این لیریکس افتضاح و اون وکال اگه جیمی هندریکس و گری مور هم موزیک بسازن نهایتا میشه تیتراژ مدرسه موش ها اونم فقط نسخه ی مشدیش!
در ضمن در مورد اوهام که مقایسه کردی بهتره بدونی همیشه اعضای اوهام جزوه بهترین نوازنده های راک ایران بودن و هستن. مثلا بابک ریاحی پور اولین بیسیست اوهام بهترین بیسیست حال و حاضره ایرانه و نواختن بیس رو در آلمان آموزش دیده و بسیاری از بیسیستای خوبه ایران یا به طور مستقیم یا غیر مستقیم شاگرد ایشون بودن.

• لایک

nimche

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
مدال طلای بیست و ششمین دوره‌ی المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی معماری و زبان و ادبی

به نقل از HIM :
آره ولی بیشتر شبیه بنده شلواره تا بند موسیقی!!!
یه مدت کار کاور میکردیم که دوباره آماده بشیم الان هم دیگه آماده شدیم که کار خودمون رو شروع کنیم.
ولی خب الان به خاطره درسا کارمون جنبه ی تفریحی داره. ایشاالله بعد از کنکور کارمون رو به صورت جدی ادامه میدیم.
‏....................
*شرمنده ، با گوشی آن شدم نمی تونم نقل قول کنم.
‏....................
آخه عبدی!!!
آخه راک با لهجه ی مشدی! مثه سنتی با لهجه ی اسپنیش میشه!
بابا تلفیق هم دیگه یه شرایط و حد و حدودی داره! راک مشدی!!!
موزیکاش فقط به درده مهدکودک میخوره اونم فقط مهدکودکای مشد!
"موشا درن حال موکونن د خانه یخچاله ما پر از پنییر و پونه"
وقتی میگم وکال و لیریکس افتضاح میتونه گند بزنه به موزیک ینی این! خب برا این لیریکس افتضاح و اون وکال اگه جیمی هندریکس و گری مور هم موزیک بسازن نهایتا میشه تیتراژ مدرسه موش ها اونم فقط نسخه ی مشدیش!
در ضمن در مورد اوهام که مقایسه کردی بهتره بدونی همیشه اعضای اوهام جزوه بهترین نوازنده های راک ایران بودن و هستن. مثلا بابک ریاحی پور اولین بیسیست اوهام بهترین بیسیست حال و حاضره ایرانه و نواختن بیس رو در آلمان آموزش دیده و بسیاری از بیسیستای خوبه ایران یا به طور مستقیم یا غیر مستقیم شاگرد ایشون بودن.
گفتم که.لیریکسش چرته.ولی وکالش رو اصلا نیستم....
درضمن باید بدونی که مثلا اسفندیار مغمومش یکی از بهترین حرکاتیه که رو شاهنانمه زده شده.علیرضا قربانی خودش رو تیکه پاره کرده.شهرام ناظری(my beloved,my master) هم همینطور ولی نتونستن تنوع ریتمیک و سازیک بدن به کاراشون
درضمن از اوهام چیزی نگو که اصلا حالم بد میشه...یه مشت آدم بیسواد.گند زدن تو شعر حافظ...
درضمن تیتراژ شهر موشها خیلی هم قشنگه...
حالا تو بابک ریاحی پور رو میگی من مثلا عاشیق علی اکبر بهاری رو میگم که برای عبدی کمونچه میزنه...یکی از اسطوره های موسیقی نواحی هستن ایشون....

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

از چه لحاظ میگی وکالش قویه؟!؟
این که میگی آهنگ اسفندیار مغمومش یکی از بهرین آثار با محوریته شاهنامست حرف موزیسین یا شخص بخصوصیه یا نه نظر خودته؟!؟
ینی چی؟ ینی کار شهرام ناظری ضعیف تر از این مردکه!؟!
اعضای اوهام یه مشت بیسوادن!؟! گرچه از نظر من مدرک ملاک نیست ولی حالا که اسرار داری باید بگم خود شهرام شعرباف تحصیلاتش در ضمینه موسیقی رو در خارج از ایران گذرونده. جم بیسیست گروه hypernova موفقترین گروه ایرانی در عرصه ی بین المللی شاگرد کسری سبکتکین دومین بیسیست اوهام بوده در مورد بابک ریاحی پور هم که دیگه نیاز به گفتن نیست. پس بهتره قبل از اینکه نظرت رو بگی خوب فک کنی و حداقل اطلاعاتی در مورد چیزی که میخوای در موردش صحبت کنی رو داشته باشی.
نکته دیگه اینکه من هرچقدر گشتم هیچ حضور بین المللی از گروه این عبدی پیدا نکردم ولی خوب 2تا از اجرا های داخل ایرانشون رو میگم. اجرای دانشکده ی پزشکی_مشهد_1382 و اجرای خیابان ولیعصر_تهران!!! که البته این آخری اجرا به حساب نمیاد چون یه روز بدون برنامه قبلی سازاشون رو برداشتن 4تا صندلی گذاشتن کنار پیاده رو و شروع کردن به ساز زدن!
اما 2تا از کنسرت های خارج از کشور اوهام. سال 1389 کنسرت لندن و کنسرت خانه ی فرهنگ و ملل برلین در سال 1384
اما در مورد اون آقایی که گفتی تو گروه این عبدی کمانچه میزنه باید بگم من اصلا نمیشناسمش دوما کمانچه چه ربطی به موسیقیه راک داره که اینجا در موردش بحث میکنی سوما اگه ایشون اینقدر اسطورست یه خورده بیشتر در موردش بگو تا آشنا بشم باهاش!

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

بچه ها ببخشید پیام بازرگانی میام ولی Evanescence آلبوم جدیدشو رو کرده :D
به جراتم میشه گفت یکی از بهترین کارای ساله.(با اینکه دوست ندارم بگم! :D)

• لایک

iran-gamers

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از Terra :
بچه ها ببخشید پیام بازرگانی میام ولی Evanescence آلبوم جدیدشو رو کرده :D
به جراتم میشه گفت یکی از بهترین کارای ساله.(با اینکه دوست ندارم بگم! :D)
اونقدرها هم خفن نیست . . . اصلا هم نمیشه گفت جزو بهترین کارها . . .
گنده ترین آهنگش what you want هست که خیلی روش تبلیغ کردن ، ولی من زیاد خوشم نیومد . . .
آهنگاشون برای من تکراری بود . . .
آهنگاشون قشنگه ، ولی بی نهایت تکراریه ! آهنگی که خلاقیت نداشته باشه گوش منو آزار میده . . .

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

به نقل از iran-gamers :
اونقدرها هم خفن نیست . . . اصلا هم نمیشه گفت جزو بهترین کارها . . .
گنده ترین آهنگش what you want هست که خیلی روش تبلیغ کردن ، ولی من زیاد خوشم نیومد . . .
آهنگاشون برای من تکراری بود . . .
آهنگاشون قشنگه ، ولی بی نهایت تکراریه ! آهنگی که خلاقیت نداشته باشه گوش منو آزار میده . . .

سبکشونو عوض نکردن که گند نخوره به محبوبیتشون برا همین یکمی تکراریه

iran-gamers

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از Terra :
سبکشونو عوض نکردن که گند نخوره به محبوبیتشون برا همین یکمی تکراریه
چه ربطی داره ؟
مگه هر کس بخواد آهنگ خلاقانه بسازه باید سبکشو عوض کنه ؟!!!!!!
آیرون مایدن این همه سال آلبوم داد بیرون ( هر چند من زیاد حال نمیکنم ) ولی طرفداراش هی بیشتر میشه . . .
این طوری که تو فکر میکنی پس امثال آیرون مایدن و جوداس پریست و . . . باید رپ و پاپ هم بخونند :)) :)) :))

بالا