• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محفل متال بازها+راکرا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Dizzy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

به نقل از HIM :
در کل بهترین گروه برای آشنایی با متال و بخصوص هوی متال به نظر من متالیکاست. برای شروع هم آهنگ nothing else mattersه Metallica رو گوش بدی خوبه. بعد از این آهنگ هم Mr. Crowleyه Ozzy osbourne توصیه میشه.
البته من پیشنهاد می کنم نسخه ی s&m-nothing else matters رو گوش کنه :-?
die die die my darling هم خوبه
الان که داشتم لیستمو نگا می کردم آهنگ پیشنهاد بدم به این نتیجه رسیدم که heavy چیه؟! ;D نیست گوش نمی دم درست خصوصیات سبکشو نمی دونم.کلا به نظرم سبک خوبی نیست.نمی شه توش مانور بدی زیاد.اگه این کارو بکنی دیگه اصن از محدوده ی heavy خارج میشی.موافقین؟

• لایک
امتیازات: AmorE

به نقل از تـــــــــــــــارا :
الان که داشتم لیستمو نگا می کردم آهنگ پیشنهاد بدم به این نتیجه رسیدم که heavy چیه؟! ;D نیست گوش نمی دم درست خصوصیات سبکشو نمی دونم.کلا به نظرم سبک خوبی نیست.نمی شه توش مانور بدی زیاد.اگه این کارو بکنی دیگه اصن از محدوده ی heavy خارج میشی.موافقین؟
نه ;D

• لایک

به نقل از HIM :
:))
کلا ما اعضای این محفل اصصصصصلا تفاهم نداریم در زمینه سلیقه آهنگ
من ترشو خیییییلی بیش تر می پسندم.آخه این هوی چی داره شما انقد جذبش شدین؟!

:))
کلا ما اعضای این محفل اصصصصصلا تفاهم نداریم در زمینه سلیقه آهنگ
من ترشو خیییییلی بیش تر می پسندم.آخه این هوی چی داره شما انقد جذبش شدین؟!
ببین فک میکنم همه ی اینا برمیگرده به همون مقایسه های اشتباه! #:-S
واقعا نمی دونم چه جوری باید توضیح بدم! #:-S فقط همینو میتونم بگم که ترش رو گوش کن برای ترش بودنش ، هوی رو گوش کن برای هوی بودنش و ...

برو کتاب هوی متال نوشته ی تروی استتینا رو بخر ، یکم به تکنیک ها و ریف هاش توجه کن . اون وقت متوجه میشی هوی چه سبک قوی هست و البته هنگام نواختن سخت !

----------------------------------------------------------

بچه ها میگم بیاین یکم بحث رو علمی تر کنیم ;D
به نظر شما چه چیزهایی باعث تفاوت سبک ها میشه ؟!
مشخصه اصلی تفاوت سبک ها ، استفاده از ریف های مخصوص اون سبک هست ( مثلا گروه cradle of filth آلبوم اولش فروش نرفت ! به خاطر این که سبکش سمفونیک بلک بود ولی از ریف های ترش استفاده کرده بود )
بعدش هم مسائل جانبی مثل نوع صدای خواننده ، اشعار ، لباس و . . . .
میگم بیاین از سبک ترش شروع کنیم به بررسی و تا دث متال و ملودیک بلک و . . . هم پیش بریم
کسی ریف های سبک ترش رو میتونه گیر بیاره ؟!

اين آلبومو دانلود كنين ،حالشو ببريد

KoRn - The Path Of Totality
www.mediafire.com/?b6t3viuvei411zt

way too far/bleeding out / kill mercy withinحرف نداره

به نقل از dark-boy :
برو کتاب هوی متال نوشته ی تروی استتینا رو بخر ، یکم به تکنیک ها و ریف هاش توجه کن . اون وقت متوجه میشی هوی چه سبک قوی هست و البته هنگام نواختن سخت !

----------------------------------------------------------

بچه ها میگم بیاین یکم بحث رو علمی تر کنیم ;D
به نظر شما چه چیزهایی باعث تفاوت سبک ها میشه ؟!
مشخصه اصلی تفاوت سبک ها ، استفاده از ریف های مخصوص اون سبک هست ( مثلا گروه cradle of filth آلبوم اولش فروش نرفت ! به خاطر این که سبکش سمفونیک بلک بود ولی از ریف های ترش استفاده کرده بود )
بعدش هم مسائل جانبی مثل نوع صدای خواننده ، اشعار ، لباس و . . . .
میگم بیاین از سبک ترش شروع کنیم به بررسی و تا دث متال و ملودیک بلک و . . . هم پیش بریم
کسی ریف های سبک ترش رو میتونه گیر بیاره ؟!
موافقم ;)
ببین این به دردت میخوره؟ :-? از کتاب speed & thrash metal guitar method by troy stetina & tony burton
http://www.pic.iran-forum.ir/images/7c1xkmm5qlg422xgbqd7.jpg

این کتابی که HIM معرفی کرد خیلی خوبه واسه سبک ترش ترجمه فارسیشو من دارم
خوب توی ترش ریف های خیلی سنگینی وجود داره تو سولو ها تکنیک های سرعتی اجرا می شه مثلا hammer on pull off سرعتی خیلی استفاده می شه بند و ریلیز با سرعت بالا و ... بیش تر آهنگ ها هم تو گام می هست ( طبق گفته همین کتاب ترش ) گیتار هم ممکنه نیم پرده یا یه پرده کوک بشه .
یه پیشنهاد برای ادامه بحث :
هر کی یه لیست از بهترین سولو هایی که گوش داده بده .
نظرتون در مورد این رده بندی که رولینگ استون برای 100 سولو برتر کرده چیه ؟ کلا معیار هاشون واسه رده بندی چیه ؟
راستی یه ویدئو تو Yt دیدم پسره دست نداشت یه قسمت از ریف های Fade to black را با پا می زد . سرچ کنید می یاد .

من هم عاشق متالم . اونم از نوع سنگينش ! اون هم از نوع متاليكاش !
البته تنوع متال خيلي زياده و مثلا من سبك Death metal و Doom metal رو دوست ندارم .
راستي كي مي تونه 20 تا زير شاخه ي متال رو بگه ؟!

• لایک

چه جالب!من نمی دونستم تفاوت سبک ها به خاطر ریفای متفاوته :-? بالاخره شما بیش تر تو کار ساز الکتریکین
توضیح بدین لطفا مام یاد بگیریم.البته یه چیزایی قبلا خوندم ولی خب من با این تکنیکا آشنایی ندارم حقیقتا:
از بارز ترین نشانه های این موسیقی سرعت بسیار بالا ، ریف های پیچیده و مختلط گیتار و سولوهایی بسیار سریع است . ریتم گیتار در این سبک بر پایه تکنیک پالم میوتینگ و استاکتو ساخته می شود که باعث تولید صدایی خشن و خشک می شود . لید گیتار در این سبک بر پایه تکنیک های مخلف از جمله تپینگ ، سوئیپ پیکینگ ، آلترنیت پیکینگ و ... ساخته می شود .
البته در مورد تفاوتای دیگه مثه وکال و شعر و ... اگه مایل هستین بگید یه خلاصه ای بذارم

به نقل از James Hetfield :
من هم عاشق متالم . اونم از نوع سنگينش ! اون هم از نوع متاليكاش !
البته تنوع متال خيلي زياده و مثلا من سبك Death metal و Doom metal رو دوست ندارم .
راستي كي مي تونه 20 تا زير شاخه ي متال رو بگه ؟!
بگیم که چی بشه؟ ;D همه این جا آشنایی دارن فک کنم.اگه بحث کل انداختنه که هیچ ولی اگه کلا می خوای بدونی:

1. Brutal Death Metal
2. Drone Doom
3. Funeral Doom
4. Melodic Black Metal
5. Melodic Death Metal
6. Progressive Death Metal
7. Progressive Black Metal
8. Progressive Thrash Metal
9. Symphonic Black
10. Symphonic Death
11. Symphonic Thrash
12. Viking