محفل متال بازها+راکرا

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا

سلام دوستان
ببخشید یه چند روزی درگیر بودم نتونستم بیام
آقا من میگم از بحث معرفی آهنگ خارج شیم بریم تو کار بررسی متال
مثلا من خودم هنوز نمیدونم متال مال کیه ینی کی درستش کرده
Dio??
Metallica??
.
.
.

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

به نقل از Ruin :
سلام دوستان
ببخشید یه چند روزی درگیر بودم نتونستم بیام
آقا من میگم از بحث معرفی آهنگ خارج شیم بریم تو کار بررسی متال
مثلا من خودم هنوز نمیدونم متال مال کیه ینی کی درستش کرده
Dio??
Metallica??
.
.
.
خیلیا میگن گروهایی مثل deep purple, lep zepplin نقش مهمی در به وجود اومدن متال دارند.
قطع شدن انگشتای بیسیست Black sabbath هم بی تاثیر نبوده در به وجود اومدن متال.این مسئله باعث میشه برای این که بتونه بیس بزنه کوک گیتار بیس رو عوض کنه و ...

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از تـــــــــــــــارا :
خیلیا میگن گروهایی مثل deep purple, lep zepplin نقش مهمی در به وجود اومدن متال دارند.
قطع شدن انگشتای بیسیست Black sabbath هم بی تاثیر نبوده در به وجود اومدن متال.این مسئله باعث میشه برای این که بتونه بیس بزنه کوک گیتار بیس رو عوض کنه و ...
موافقم :)
به نظر منم نمیشه گروه یا شخص خاصی رو خالق موسیقی متال دونست... به وجود اومدن متال یه سیر تکاملی بوده نه یه ابداع ناگهانی... :-?
البته خیلی از گروه ها و اشخاص تاثیر بیشتری در شکل گیریه متال و زیر شاخه هاش داشتن... افرادی مثه آزی ، تونی آیومی ، راب هلفورد ، بروس دیکینسون ، استیو هریس ، چاک شلداینر ، کلیف برتون و در راس همه ی اینها رونی جیمز دیو... و در کل گروه های Black sabbath ، Judas priest ، Iron maiden ، Metallica ، Led zepplin ، Death و ... از پیشگامان متال بودن...

البته گیتاریست Black sabbath ، تونی آیومی بود که انگشتاش قطع شد ، نه بیسیست Black sabbath! :-? فک کنم قبلا هم اینو گفته بودی و منم همین جواب رو داده بودم... :D

iran-gamers

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

بچه ها من برگشتم
بازگشت اژدها :))

راستی این آلبوم Emerald Forest And The Blackbird بدک نبود . . . اگه گوش نکردین و از طرفدارای دوم متال هستین ، پیشنهاد میشه
ولی در کل هیچکس آناتما نمیشه :-"

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از dark-boy :
بچه ها من برگشتم
بازگشت اژدها :))

راستی این آلبوم Emerald Forest And The Blackbird بدک نبود . . . اگه گوش نکردین و از طرفدارای دوم متال هستین ، پیشنهاد میشه
ولی در کل هیچکس آناتما نمیشه :-"
آره ، نسبتا خوب بود ولی در اون حدی هم که ازش تعریف میکردن نبود... پارتایه الکتریک گیتار میتونست خیلی بهتر از اینا باشه... در کل گیتاریستشون چندان خلاقیتی از خودش نشون نداده... :-?
آهنگ خوب تو سبک دوم آهنگیه که مخاطبش رو تا مرز خودکشی پیش ببره... :D این آلبوم به اندازه کافی این ویژگی رو نداشت به نظر من... [-(

iran-gamers

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از میکا :
آره ، نسبتا خوب بود ولی در اون حدی هم که ازش تعریف میکردن نبود... پارتایه الکتریک گیتار میتونست خیلی بهتر از اینا باشه... در کل گیتاریستشون چندان خلاقیتی از خودش نشون نداده... :-?
آهنگ خوب تو سبک دوم آهنگیه که مخاطبش رو تا مرز خودکشی پیش ببره... :D این آلبوم به اندازه کافی این ویژگی رو نداشت به نظر من... [-(
کاری که امثال این گروه ها میخوان کنن اینه که تو این تریپ سبک ها یه افق های جدید باز کنن ! ( البته براشون آرزوی موفقیت دارم :)) )
منتها یکی مثل من ( و امثال من ) به این راحتی ها سلیقشون تغییر نمیکنه !
همون طور که گفتم همچنان آناتما بهترین گروهیه که تو این زمینه قبول دارم . . .
ولی این آلبوم به نظر من برای شنیدن چیزای جدید ارزش گوش کردنو داشت . .

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

باو این punch me I bleed عجب سولو ای داره ول نمیکنه ما رو
کسی آهنگای آلیاژ رو گوش کرده؟
آهنگ paper moon شون قشنگه
اولین گروه متال ایرانیه که ازش خوشم اومد

• لایک
امتیازات: AmorE

iran-gamers

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از Ruin :
باو این punch me I bleed عجب سولو ای داره ول نمیکنه ما رو
کسی آهنگای آلیاژ رو گوش کرده؟
آهنگ paper moon شون قشنگه
اولین گروه متال ایرانیه که ازش خوشم اومد
من آهنگ fear رو از این گروه گوش کردم ، کلا ازشون نا امید شدم . . .
یه آهنگ ذاقارت دیگه هم دارن به نام Dead Eye که واقعا چرته . . .
من بین گروه ایرانی فقط یه کم آرسامس رو قبول دارم . . .
البته راک باز هامون کارشون بهتره و بیشتر پیشرفت کردن ،مثلا هایپر نوا

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای

جریان این آهنگ one چیه؟! هر کی از راه رسیده یه بار خونده ! قبلا فکر میکردم فقط کورن خونده، بعد دیدم evanescence و children of bodom هم خوندن ! توی نسخه ای که children of bodom خونده کاملا محسوسه که هیچ کس به خوبی جیمز نمیتونه گیتار ریتم بزنه.

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از James Hetfield :
جریان این آهنگ one چیه؟! هر کی از راه رسیده یه بار خونده ! قبلا فکر میکردم فقط کورن خونده، بعد دیدم evanescence و children of bodom هم خوندن ! توی نسخه ای که children of bodom خونده کاملا محسوسه که هیچ کس به خوبی جیمز نمیتونه گیتار ریتم بزنه.
crematory هم آهنگ one رو کاور کرده... از Korn ، evanescence و children of bodom خیلی بهتر بوده کارش به نظرم... :-? البته مسلما هیچ گروهی به خوبیه خود متالیکا نمیتونه این آهنگ رو اجرا کنه... /m\

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای

بچه ها شما لیریکس کدوم گروه ها رو دوست دارین؟ من که اول متالیکا (مخصوصا کارای اولش). بعد هم مرلین مانسون. انصافا طنز تلخی که توی آهنگاش هست توی هیچ گروه دیگه ای پیدا نمیشه. البته منظورم لیریکس های مسخره ای مثل this is a new sh*t نیست.

• شروع کننده موضوع

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

آناتما
pulled under 2000 meter a second,empty,dying wish,one last goodbye,panic,eternity 1,forgotten hopes,deep

و اسلیپ نات
dead memories,sulfur,w8 & bleed,surfacing,purity,before i forget,snuff,the nameless,duality,circle

متالیکام فقط nothing else matters,fade to black,unnamed feeling

شعر Beholding The Daughters Of The Firmament (Erblicket die Töchter des Firmaments) مال burzum رو خیلی دوست دارم.پیشنهاد می کنم سراغ دانلود آهنگش نری فقط شعرشو بخون :)

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

من تا حالا fade to black رو گوش نکرده بودم
تازه داره از متالیکا خوشم میاد
دیروز ۲۵ بار fade to black گوش کردم x:

راستی یه کم نظرم راجع به بلک متال عوض شده بلک هم خوب و بد داره فقط صدای خواننده یه کم ...
آهنگ somebody put something in my drink هم ازchildren of bodom ه
گوش کنید جالبه!

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

فک کنم بهتر باشه یک آهنگ معرفی بشه و همه در مورد لیریکس اون آهنگ بحث کنیم و برداشت خودمون رو نسبت به اون لیریکس بگیم و در نهایت به یک تحلیل و تفسیر کلی و نسبتا کامل در مورد اون آهنگ برسیم...
اینکه بیایم و یه سری آهنگ رو فقط نام ببریم زیاد جالب نیس به نظرم چون ممکنه هرکس نسبت به اون برداشتی که از اون آهنگ داشته بگه لیریکس اون آهنگ قویه... خیلی از برداشت ها میتونه درست نباشه حتی... ولی با همفکری میشه این برداشت های غلط رو اصلاح کرد...
پیشنهاد میکنم اول با لیریکس های ساده تر یا به قول معروف سبکتر شروع کنیم...

لطفا یه نفر یه آهنگ مناسب پیشنهاد بده تا در مورد لیریکسش بحث کنیم...

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

no gods no masters
چطوره؟؟

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای

ما هممون فیلسوفیم ، ساده چرا ؟! به نظر من هم No god no masters خوبه. (نوبت بذاریم برای انتخاب لیریکس ها : من آخر !)

iran-gamers

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

من بین لیریکس ها ، شخصا با unforgiven و fade to black خیلی حال میکنم
یه جورایی میشه گفت داستان زندگی خودمه ! =((

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای

چرا امسال جايزه ي Grammy رو به اون آهنگ مزخرف FooFighters دادن ؟ كلاً از اين گروه خوشم نميومد ؛ حالا هم كه حق Evanescence رو خوردن بيشتر بدم اومد ! جاي متاليكا خالي بود كه واسه ي هفتمين بار Grammy رو ببره !

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از James Hetfield :
چرا امسال جايزه ي Grammy رو به اون آهنگ مزخرف FooFighters دادن ؟ كلاً از اين گروه خوشم نميومد ؛ حالا هم كه حق Evanescence رو خوردن بيشتر بدم اومد ! جاي متاليكا خالي بود كه واسه ي هفتمين بار Grammy رو ببره !
اصولا جایزه ی Grammy رو به افراد و گروه هایی میدن که سال موفقی رو در زمینه ی موسیقی سپری کرده باشن و یه حرکت جدید و بدیعی انجام داده باشن... B-)
نمیگم 100% حق Foo Fighters بود که جایزه ی بهترین راک رو برنده بشه ولی انصافا این گروه سال موفقی رو سپری کرده بود... از طرفی باید اون خط قرمز های اینجور جشنواره ها رو هم در نظر گرفت... خب مسلما بعیده که همچین جایزه ای رو به Arch enemy ، C.O.B و... بدن حتی اگه فوق العاده کار کرده باشن... یا اصن محاله که این جایزه رو به بندی مثه Burzum بدن!
Evanescence هم آلبوم نسبتا خوبی داشت ولی مشکلش این بود که فضای آهنگا به شدت تکراری بود... :-?
metallica هم که خداییش اگه همچین جایزه ای رو بهش میدادن ، حتی من که طرفدارشم شاکی میشدم... آخه اون lulu آلبوم بود منتشر کرد؟... [-(

در ضمن من تا همین چن روز پیش نمی دونستم وکال و گیتاریست Foo Fighters ، در واقع همون درامر سابق نیروانا ینی Dave Grohlـه! قیافش خیلی تغییر کرده بود... نشناختم... :D

James Hetfield

کاربر حرفه‌ای

متالیکا رو شوخی کردم ! حالا اگه به فرض محال بهش جایزه هم میدادن باید توی بخش duet ها میدادن . به خاطر این گفتم که از 22 بار، فقط 6 بارش رو متالیکا برده ! ولی انصافا سلیقه ی من به Grammy awards نمیخوره. Mtv عادلانه تر میده. در ضمن من منظورت رو از خط قرمز کاملا متوجه نشدم، چون اگه خط قرمزی وجود داشت مرلین مانسون که هم ضد مسیحه، هم توی آهنگاش فحش میده، هم قیافه ش اونجوریه تا حالا 2 یا 3 بار کاندید نمیشد.

بالا