- شروع کننده موضوع
Dizzy
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3
- شهر
- کرج
- مدال المپیاد
- کامپیوتر
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- شهرسازی
پاسخ : محفل متال بازها+راکرا
این که کامل ترینه منم نمی فهمم یعنی چی!
البته از نظر موسیقیایی به نظر من کلاسیک خیلی پرتر از متاله.من معتقدم که کلاسیک خیلی مواقع می تونه حتی از متال خشن تر هم بیش بره ...
ولی بین سبک های دیگه من موسیقی متال رو پربار تر می بینم چون حداقلش اینه که تو این سبک تعداد نوازنده ی مشخص و معمولا حرفه ای داری،تو آهنگ صدای ساز می شنوی! پاپ که کلا شده دستگاه،رپ هم که اصن از اول همین بوده مثل این که باید بگردی صدای ساز توش پیدا کنی
ضمن این که کوری تیلور هم صدای خوبی داره
مسئله اینه متال خیلی گستردس چه از نظر موسیقیایی و چه از نظر اشعار.مثلا تو سبکی مثل پاپ شعر خوب کم پیدا میشه.یا مثلا رپ.کلاسیک که معمولا بی کلامه.ولی تو متال از هر نوع عقیده ای می بینی و شعر مزخرف به نسبت بقیه سبک ها کم تره ...به نقل از میکا :ینی چی متال بیان عقیدس؟ مگه بقیه سبکا واسه بیان عقیده نیستن؟ ^-^
با یه عکس یا نقاشی هم میشه عقیده رو بیان کرد چه برسه به هنر گسترده ای مثه موسیقی...
خب منم سبک های مورد علاقم راک و متاله ولی مثالت جالب نبود اصلا... ینی به هیچ وجه نمیتونی کسی رو قانع کنه که متال کاملترین سبک موسیقیه... و خب اصن متال کاملترین سبک موسیقی نیست... اصن واژه ی کاملترین سبک موسیقی برام نامفهومه...
در ضمن من با تبلیغ متال به این شکل کاملا مخالفم... [-( در کل خود موسیقی مخاطب خودش رو پیدا میکنه نیازی به تبلیغ نیست... :) تبلیغ فقط در حد معرفی آهنگ بدون هیچ توضیحی لازمه نه بیشتر اونم در شرایطی که طرف بخواد و اشتیاق کامل داشته باشه. وقتی یه نفر ازت میخواد مثلا سبک متال رو بهش معرفی کنی فقط کافیه چنتا آهنگ که به نظر خودت برای شروع خوبن رو بهش معرفی کنی ، بدون هیچ توضیح اضافه ای. اگه طرف بتونه با این سبک ارتباط برقرار کنه بقیه راهو خودش میره...
این که کامل ترینه منم نمی فهمم یعنی چی!
البته از نظر موسیقیایی به نظر من کلاسیک خیلی پرتر از متاله.من معتقدم که کلاسیک خیلی مواقع می تونه حتی از متال خشن تر هم بیش بره ...
ولی بین سبک های دیگه من موسیقی متال رو پربار تر می بینم چون حداقلش اینه که تو این سبک تعداد نوازنده ی مشخص و معمولا حرفه ای داری،تو آهنگ صدای ساز می شنوی! پاپ که کلا شده دستگاه،رپ هم که اصن از اول همین بوده مثل این که باید بگردی صدای ساز توش پیدا کنی
growl خوندن یا هرچی که شما میگی بستگی به سبک داره مثلا lamb of God یا آرچ انمی، دث متال هستند و شرط لازم برای دث متال بودن یک سبک growl خوندن خوانندس.به نقل از RuIn :اتفاقا به نظرم مثال جالبی بود یه جاهاییش نقص داشت ولی جالب بود من که خوشم اومد
ولی اینکه کاملترین سبکه...
تو متال خواننده ها اکثرا unclean میخونن و هر کسی هم اینجور خوندن رو دوست نداره
یه چیز دیگه ای هم که هست اینه که صدای خواننده ها اکثرا یه صدای خاصه نه یه صدای قشنگ
چند تا مثال که همتون میشناسین:
آنجلا گاسو Arch Enemy - رندی بلایث Lamb of God
جیمز هتفیلد Metallica - کالب شومو Attack Attack!
خیلی خواننده ها مثه amy lee و ... هستن که صداشون علاوه بر خاص بودن قشنگ هم هست ولی تعدادشون کمه
ضمن این که کوری تیلور هم صدای خوبی داره