• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روز تولد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sarina_ahm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : روز تولد

تولد 4 سالگی من بود کیک تولد من هم کوچیک بود بعد یه هو یکی از فامیل ها مون ریختن خونه و همه ی کیکو خوردن ومنم که ناراحت شدم.

همیشه از اونا بدم میومد فامیل دور ما بود توی روستای ما هستن پسردایی بزرگ بابای من بود.

ولی به هرحال خاطره ی به یادموندنی از نوع بد بود

پارسال روز تولدم با دوستام شریف بودم واسه یه مسابقه...یکی از بهترین تولدام بود اونروز :)

همیشه واسه تولد همه یه کاری کردم. حتّی واسه سالگرد دوستی ـا. یه کار ِ خاصّ ُ به یاد موندنی. امّا تولد ِ خودم دغ میکنم همیشه . :]
دریغ از اینکه کسی یادش بمونه حتّی. :| :/

یه سرما خوردگی جانانه از تولد امسال :| میگم جانانه جانانه بودا نفسمو برید :-L و یه کادو ی توپ از طرف مامان بابا :-"
و خواهر زاده های جیگری ک تو سال اول حرف زدنشون با شیرین زبونی تمام تبریک گفتن!!!

بهترين تولدم امسال بود
با اينكه تولدم تو مرداده،اما دوستاي گلم روز آخر مدرسه ها جوري سورپرايزم كردن كه هنوزم يادمه
هي
خيلي عالي بود
اونروز باورم شد كه شايد واسه ي بعضيا مهمم :x

• لایک
امتیازات: Fesad

سالي نبوده كه توش جشن نگيرم. بهترين روزم تو هر سال :)) >:D< 8-^ <:-P =P~

خاطره تولد خودمو کاری ندارم
ولی پارسال که پیش دانشگاهی بودیم روز تولد معلم حساب دیفرانسیلمون با بچه ها پول جمع کردیم براش دوتا کیک خریدیم، روی کیکاش شمع عددی گذاشتیم 80 سالگی ;D
فشفشه و این چیزا هم خریده بودیم
اومده بود فقط نگاه میکرد ;D
طفلی تو این مونده بود چقد ما خل و چلیم :))
یادش بخیر 8-^
انقدر سر و صدا کردیم که به جای اینکه بقیه کلاسا رو.ساکت کنن که پیش دانشگاهیا بتونن درس گوش کنن اومدن مارو ساکت کردن که بقیه درس دارن :))

والـا همیشـه تولـد مـن بیـن خـاله هام دعـوا مـیشه

تولد من وسط امتحانای خرداده!!! :(
اما خوبیش اینه،تو اون چند روز تعطیلی های 14 و 15 خرداده!!!!!(همون موقعی که معمولا چهار پنج روز تعطیل میکنند ;D)
خلاصه روز تولدم همش عکس های انقلاب و خمینی و اینا رو نشووون میده :-"

من از حرف "ج" بشدت بدم میاد ،،،، پارسال تمام کادوهام "ج" داشتن ....همشونو یادم نی که بخام بگم ولی یکیش جوجه واقعی بود از این رنگیا رنگشم نارنجی بود :(( :(( :((
امسالم که تولدم تقریبا 20 روز قبل کنکور بود داشتم درس میخوندم ساعت 1.20 شب بود که مامان و بابام با کیک اومدن تو اتاقم و تبریک گفتن همین :( اخه تولد 18 سالگیم بود توقع یه جشن مفصل داشتم کنکور داشتم که داشتم ده بار که 18 ساله نمیشم :( تازه یکی از بهترین دوستامم تولدمو یادش رف :( ولی در عوضش دوستام یه جشن تو شهریور واسم گرفتن که خیلی خوش گذشت <:-P

Back
بالا