غرور

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : غرور

به نقل از پسر مهربان :
خب دوست عزيز اينو بايد به يه نفر اعلام كني نميتوني كه برا خودت داشته باشي پس اين حرفت كه گفتي :داشتن غرور خوبه ولی بروز دادنش به بقیه کار خوبی نیس رو چطور توصيف ميكني؟
اینکه غرور داشته باشی فقط یعنی اینکه به تواناییت برا انجام یه کاری اعتماد داری.
قرار نیس به همه بگی من بلدم.

armitaa

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شیراز

به نقل از mamareza :
اینکه غرور داشته باشی فقط یعنی اینکه به تواناییت برا انجام یه کاری اعتماد داری.
قرار نیس به همه بگی من بلدم.
به نظر من اینی که شما میگی بیشتر اعتماد به نفسه تا غرور که خیلی هم خوبه!

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

آيا اصلا ميدونيد غرور يعني چي؟ حالا چه به لحاظ لغوي و چه به لحاظ رفتاري؟ بعد از معلوم شدن اين جواب دليل اينكه آدم بايد غرورشو نشون بده ميگم البته همه چيز به جواب اين سوال بستگي داره چون اونموقع است كه ميشه فهميد معناي اصلي غرور رو فهميديم يا نه :-??

amirali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
ندارم !!! :دی
دانشگاه
سبزوتریم دیگه اما نپرس کجاش

غرور يعني تكبر يعني فخر فروشي
يعني يه چيزي رو كه داري به رخ ديگران بكشي به نظر من غرور بيجا باعث از بين رفتن دوستي ها و رابطه ها ميشن
نشنيدي كه امام علي ميگه هر چيزي را برباي خدت ميخواي براي ديگران هم بخواه يعني كه غرور و تكبر بيجا نكن

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

دوست داشتم بازم صبر كنم ولي نميشه .
غرور به معناي فريبه يعني شخصي كه غرور داره براي پوشوندن عيب هاش و كمبود هاش (مثلا اينكه كسي اونو آدم حساب نكنه) از غرور استفاده ميكنه و اين فريب در حقيقت نه تنها براي خود فرد بلكه براي ديگران هم صدق مي كنه. البته اينو من نميگم از يه روانشناس پرسيدم البته دكتر نيما نبود =))

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از <mir@li@> :
يعني يه چيزي رو كه داري به رخ ديگران بكشي به نظر من غرور بيجا باعث از بين رفتن دوستي ها و رابطه ها ميشن
نشنيدي كه امام علي ميگه هر چيزي را برباي خدت ميخواي براي ديگران هم بخواه يعني كه غرور و تكبر بيجا نكن
اتفاقا غرور با تکبر فرق داره. دلیل نمیشه اگه تو خودتو از کسی بالاتر میدونی، تحویلشم نگیری و فخر بفروشی که.

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

به نقل از <mir@li@> :
غرور مثله یه firewall میمونه که وقتی کسی خواست بهتون آسیب روانی بزنه جلوش رو میگیره ولی تکبر یعنی اینکه بدون اینکه کسی (مثلا" زیر دست ات) بهت کار داشته باشه خودت بیخودی و بدون هیچ دلیلی firewall ات رو on کنی.
یه جورایی رابطه تضمن دارند نه ترادف.

milad R

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
دانشگاه صنعتی شاهرود
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از Milad.R :
غرور مثله یه firewall میمونه که وقتی کسی خواست بهتون آسیب روانی بزنه جلوش رو میگیره ولی تکبر یعنی اینکه بدون اینکه کسی (مثلا" زیر دست ات) بهت کار داشته باشه خودت بیخودی و بدون هیچ دلیلی firewall ات رو on کنی.
یه جورایی رابطه تضمن دارند نه ترادف.
بله موافقم
اصلا وقتی کلمه ی تکبر به گوش میرسه یه جورایی بار منفیش بهت القا میشه

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از پسر مهربان :
دوست داشتم بازم صبر كنم ولي نميشه .
غرور به معناي فريبه يعني شخصي كه غرور داره براي پوشوندن عيب هاش و كمبود هاش (مثلا اينكه كسي اونو آدم حساب نكنه) از غرور استفاده ميكنه و اين فريب در حقيقت نه تنها براي خود فرد بلكه براي ديگران هم صدق مي كنه. البته اينو من نميگم از يه روانشناس پرسيدم البته دكتر نيما نبود =))
میشه رابطه این غرور رو مثلا با غرور ملی مقایسه کنی.پس اون هم باید معنی فریب رو بده.

سمپادی!

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
دانشگاه
می ریم تهران...
رشته دانشگاه
پزشکی دیگه!

غرور خیلی مهمه...خیلی زیاد، هیچی(یعنی خیلی چیزاااا) ارزش اینو نداره که زیر پاش بذاریم...

Parpari

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اهواز

غرور داشتن خوبه اما به اندازه غرور زیادی میتونه خیلی به آدم ضربه بزنه!
منم خودم غرورم خیلی زیاده اون طور که دوستام میگن (اما اصلن خودم موافق نیستم با این موضوع ~X()
اگه هم یکیو دوست داریو بهت بی محلی میکنه بهتره تو هم بهش بی محلی کنی تا اون بیاد سمتت B-)

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

اگه غرورمونو پيش يكي از دست بديم بايد چيكار كنيم؟
ميشه دوباره بدستش آورد؟!

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از sadlove :
اگه غرورمونو پيش يكي از دست بديم بايد چيكار كنيم؟
ميشه دوباره بدستش آورد؟!
غرور که پیش کسی نداره! غرور تو دل خود آدمه! :-?

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ROzhiN :
غرور که پیش کسی نداره! غرور تو دل خود آدمه! :-?
شاید منظورشون اینه که شخصیتمونو پیش یکی دیگه از دست بدیم یا مثلا جلوی اون فرد خوار وخفیف شیم

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

به نقل از prabd.chess :
شاید منظورشون اینه که شخصیتمونو پیش یکی دیگه از دست بدیم یا مثلا جلوی اون فرد خوار وخفیف شیم
منظورم همينه!

amirali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
ندارم !!! :دی
دانشگاه
سبزوتریم دیگه اما نپرس کجاش

می تونی کارایی انجام بدی که جلوی طرف خوب جلوه کنه میتونی دوباره به همون حالت قبل برگرده

angelina

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

غرور در بعضی مواقع خوبه البته فقط در بعضی مواقع ولی کلا آدمای مغرور رو هیچ کس دوست نداره به خاطر اینکه خودشونه بهتر از همه می دونن و اصلا آدم از اخلاقاشون خوشش نمی آد همه ی ما آدما یه جور آفریده شده و همه از خاکیم پس چرا باید به یکدیگر فخر فروشی کنیم؟هر کی مغروره جواب بده :-w

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نظر خودم اصلا" مغرور نیستم ، ولی همه ( تقریبا" همه ) میگن که خیلی مغرورم ! ( نمیدونم چرا - حرفاشون بی پایه و اساسه )

البته اینو بگم که من غرور رو اصلا" یک عیب نمیدونم بلکه اونو یک مزیت میدونم ، به نظرم خیلی هم چیز خوبیه ، اما همه ( تقریبا" همه ) مخالف اند !

نکته ی جالب در مورد آدمایی که میگن غرور بده و غرور ندارن و دوس ندارن مغرور باشن اینه که من هر وقت به هر کدومشون گفتم " فلانی اینجا چه غروری به خرج دادی ! " یا " آره ، غرورت نذاشت بری " یا " انقد مغروری که ... " نه تنها ناراحت نمیشن و بهشون بر نمیخوره بلکه احساس خوشحالی می کنن و معلومه که دوس دارن بقیه بگن غرور دارن !

به نقل از angelina :
غرور در بعضی مواقع خوبه البته فقط در بعضی مواقع ولی کلا آدمای مغرور رو هیچ کس دوست نداره به خاطر اینکه خودشونه بهتر از همه می دونن و اصلا آدم از اخلاقاشون خوشش نمی آد همه ی ما آدما یه جور آفریده شده و همه از خاکیم پس چرا باید به یکدیگر فخر فروشی کنیم؟هر کی مغروره جواب بده :-w

من مغرور نیستم ، دوس داشتم باشم ولی نیستم ، آدمایی که غرور دارن خودشونو برتر از بقیه نمی بینن ، هر چند که هستند چون غرور دارند اما بقیه ندارند ، اونو ارزش خودشون رو میدونن و برای خودشون احترام قائل اند واسه همین هم معمولا" آدمای موفقی اند ، فخر فروشی با غرور فرق میکنه عزیز

در کل هر چی فک می کنم ایرادی تو غرور نمی بینم و اونو جز یه مزیت نمی دونم

Milad96

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتي شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

به نقل از Amir - Eblis :
من مغرور نیستم ، دوس داشتم باشم ولی نیستم ، آدمایی که غرور دارن خودشونو برتر از بقیه نمی بینن ، هر چند که هستند چون غرور دارند اما بقیه ندارند ، اونو ارزش خودشون رو میدونن و برای خودشون احترام قائل اند واسه همین هم معمولا" آدمای موفقی اند ، فخر فروشی با غرور فرق میکنه عزیز
غرور یعنی احترام؟جالبه.به شخصه چندین نفر رو دیدم که کلا غرور خودشون رو در خیلی از مواقع نشون ندادند و عملا از بین بردند و انسان های محترمی هم هستند...

یعنی هر کی که مغرور بود دیگه باید جلو روش تعظیم کنیم چون از من نوعی که مغرور نیستم , خیلی برتره؟
اصلا همین دیدی که اون فرد مغرور به خودش پیدا میکنه یکی از مضرات غروره!اونوقت شما میگید که این خوبه؟اینی که آدم خودش رو برتر از بقیه ببینه بدون توجه به عوامل دیگه و صرف اینکه فکر میکنه عزت نفس داره, کافیه واسه اینکه ادم فکر کنه برتره؟

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از mamareza :
میشه رابطه این غرور رو مثلا با غرور ملی مقایسه کنی.پس اون هم باید معنی فریب رو بده.
دقيقا. موقعي كه ما يه علم يا تكنولوژي رو نداريم بايد يه جوري خودمونو فريب بديم ديگه . و مثلا بگيم ما از تمام كشورهاي خاورميانه سر تريم در صورتي كه اصلا اينجوري نيست :-?

بالا