SOUL KEEPER
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- گنبد کاووس
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
پاسخ : غرور
نه ، شما اول باید قبول کنی کسی که غرور داره بهتر از کسیه که غرور نداره ، من نگفتم جلوی هرکی که غرور داره تعظیم کنید ، مطمئن باشید اونیم که غرور داره اصلا" دوست نداره بقیه جلوش تعظیم کنن ( منظور آدمایی که بش میرسن ) ، آدمی که غرور داره به خاطر احترامی که خودش برا خودش میذاره خیلی از کارای بد و سطحی رو که بقیه انجام میدن انجام نمیده ، این یک دلیل برا اینکه برتر از بقیه باشه
بعدشم شما قبول نداری یکی که عزت نفس داره از یکی از عزت نفس نداره برتره ؟ این که واضحه
به نقل از Milad.R :غرور یعنی احترام؟جالبه.به شخصه چندین نفر رو دیدم که کلا غرور خودشون رو در خیلی از مواقع نشون ندادند و عملا از بین بردند و انسان های محترمی هم هستند...
یعنی هر کی که مغرور بود دیگه باید جلو روش تعظیم کنیم چون از من نوعی که مغرور نیستم , خیلی برتره؟
اصلا همین دیدی که اون فرد مغرور به خودش پیدا میکنه یکی از مضرات غروره!اونوقت شما میگید که این خوبه؟اینی که آدم خودش رو برتر از بقیه ببینه بدون توجه به عوامل دیگه و صرف اینکه فکر میکنه عزت نفس داره, کافیه واسه اینکه ادم فکر کنه برتره؟
نه ، شما اول باید قبول کنی کسی که غرور داره بهتر از کسیه که غرور نداره ، من نگفتم جلوی هرکی که غرور داره تعظیم کنید ، مطمئن باشید اونیم که غرور داره اصلا" دوست نداره بقیه جلوش تعظیم کنن ( منظور آدمایی که بش میرسن ) ، آدمی که غرور داره به خاطر احترامی که خودش برا خودش میذاره خیلی از کارای بد و سطحی رو که بقیه انجام میدن انجام نمیده ، این یک دلیل برا اینکه برتر از بقیه باشه
بعدشم شما قبول نداری یکی که عزت نفس داره از یکی از عزت نفس نداره برتره ؟ این که واضحه