خوشبختی یعنی چی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : خوشبختی یعنی چی؟

به نقل از ROzhiN :
شاید باشه شاید نباشه.
بستگی به خود شخص داره. بعضی ها تو راه رسیدن به هدف احساس رضایت میکنن اما بعضی ها فقط وقتی به هدفشون میرسن.
ببین من میگم این کافیه.اون برا محکم کاریه.میگیری؟

خوش بختی یعنی آرامش و رسیدن به ارزش انسانی

به نقل از angelina :
خوش بختی یعنی آرامش و رسیدن به ارزش انسانی
خوب این خیلی مبهمه.ارزش رو جی تعریف میکنی؟

:)یعنی قدر خودتو بدونی. :)

اگه یه آدم قدر خودو ندونه چرا خوشبخت نباشه؟

به نقل از prabd.chess :
خوب این خیلی مبهمه.ارزش رو جی تعریف میکنی؟
ميدوني ارزش يعني چي ؟ ارزش يعني هر چي كه برا من و تو كه ميگيم آدميم مهمه.يعني عشق به وطن، يعني احترام به والدين يعني.... :-$

خوشبختی یعنی این که تنها نباشی واینکه تنها نباشی یعنی از بودن کناراون هایی که دوسشون داری احساس لذت کنی ورابطه ات با همه مخصوصا خودخدا عالی باشه.خوشبختی یعنی اینکه درعین حال که خودت احساس خوشبختی میکنی دیگران رو هم خوشبخت ببینی به قول دکتر شریعتی که میگه:
تنها خوشبخت بودن در بهشت بدتر وناخوشایندتراست ازتنهایی مطلق درکویر.

آیا شما خوشبختید؟

آیا شما خوشبختید؟اصلا خوشبختی یعنی چی؟شما چه چیزهایی رو ملاک خوشبختی قرار می دید؟ پول؟مقام؟شهرت؟
اینو یکی از دوستام ازم پرسید من اولش گفتم آره وقتی علتشو پرسید،گفتم چون هر چیزی که می خواستم به دست آوردم.ولی حالا... حالا شما یگید خوشبختی توی اینا خلاصه می شه؟

پاسخ : آیا شما خوشبختید؟

چند وقتیه که ذهن منو هم مشغول کرده... .

مسلما خوشبتی ینی داشتن چیزایی که برامون ارزش داره... .

برا هر کس متفاوته... .

برا من پول در حدی که بهش باهاش یه زندگی نسبتا خوب درست کرد کافیه... .

داشتن یه خانواده خوب خیلی مهم تره...چون هر روز باهاشون در ارتباطم... .اینکه افراد واقعا همو دوس داشته باشن و زوری و شاید برا پول دور هم نباشن... .

خوشخبتی فقط یعنی اینکه از چیزایی که تو زندگیت داری، راضی باشی
به نظر من اگر فقط همینم باشه، کافیه...بقیه چیزا خودش اتفاق میفته...

واقعا میشه یک تعریف جامع از خوش بختی کرد؟ من خیلی وقتا با خودم فک میکنم از آخرم بیخیال میشم. ولی در کل میدونم از زندگیم راضی نیستم :-<

خوش بختی برای من = داشتن یک حداقلایی که آدم بهشون دل ببنده و قانع باشه (مثه خانواده، دوست، پول و اینا) + داشتن یک هدف و انگیزه برا زندگی....

من هیچکدوم از اینا رو ندارم.

اولیشو که دارم اون چیزا رو.... ولی حسودم. قانع نیستم.

ولی رسما هیچ انگیزه ای برا زندگی ندارم. زندگی تکراری شده برام دیه...

هر كسـي يه تعريفي داره از خوشبخـتي !
يه مستندي بود توي بي بي سي نشون مي داد كـه افراد روسـتايي با زندگي ِ سطح پاييـني كه دارن ولي بيشتر احساس خوشبحتي مي كنن
:-??

وقتی فکر میکنم میبینم هستم
اما معمولا احساس خوشبختی نمیکنم

خوشبختی دقیقا همون چیزیه که هر کس نداره! مثلا میگم من پول دارم ولی تنهام... فک میکنم خوشبختی ینی تنها نبودن... فلانی پول نداره ولی دور و برش پر آدمه فک میکنه خوشبختی ینی پول! یکی سمپادیه همش میگه چقد من بدبختم سمپاد قبول شدم اونیکی مدرسه عادیه فک میکنه سمپادیا خوشبختن!
من الان خودم تو زندگیم هیچ کمبودی ندارم فقط تنهام، اصلا احساس خوشبختی نمیکنم!

نه نیستم از هیچ لحاظ...اون چیزایی که میخواستم نداشتم...(لزوما" مال و ثروت یا یه شخص خاص نیست)شاید حتی یه اخلاق که آرزوشو داشتم داشته باشم یه خصوصیت ...
و به چیزهایی که میخوام نمیرسم میدونم...زندگی من تعیین شدس..من فقط دارم زمانو میگذرونم :(

نه که نباشما! اما بخاطر مسائل خیلی کوچیک و مسخره که البته خودم مهم میدونمشون حس میکنم نیستم
اما وقتی یه چیزیو که واقعا خیلیا حسرتشو دارن اما هیچوقت به چشم خودم نیومده بود از دست میدم تازه میفهمم قبلش واقعا چقد خوشبخت بودم!
رو هم رفته اگه از کنکورو یه سری مسائل فاکتور بگیریم آره! خیلی هم هستم! اما قدر نمیدونم اصلا

هیچ فردی 100% خوشبخت نیست.
اما باور اینکه که خوشبخت هستیم واقعا به انسان نیرو میده.
پس بهتره که ایمان داشته باشیم به اینکه خوشبختیم.

فکر میکنم زندگی خوبی دارم,چون حضور افرادی رو حس میکنم که بی نظیر بودنشون رو به کرات بهم ثابت کردن,اگرچه دلایل زیادی برای ناراحت بودن هم هست اما حتی اون دلایل هم میتونن لذت بخش باشن به شرط اینکه خودمون بخوایم.
باز در اوج ناراحتی خوشحالم ;;)

خیلی خیلی زیاد...... خیلی.......................

(حس توضیح ندارم ایشالله یه فرصت دیگه توصیف می کنم ولی نکته ای که هست اینه که آدم باید خوبی ها رو ببینه و قدر شناس باشه و بدونه همیشه یه چیزی هست که ارزشش خیلی خیلی زیاده.. اون قدر که اگه صفر صفر هم به نظر برسه می تونه با داشتن اون خوشبخت ترین موجود جهان باشه..)

کسی خوشبخته که سلامت باشه و آرامش داشته باشه :x

بچه ها من از معلم دین و زندگی مون پرسیدم.گفت:خوشبختی یعنی رسیدن به خدا.نظر شما چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا