خیلی خوشبختم...خوشبختی یعنی رسیدن به هدف هات یا تلاش برای رسیدن به اون ها.هرکس که برای یه هدف مشخص تلاش بکنه خوشبختی رو مال خودش کرده...من ارزش رو ملاک قرار میدم...کار هایی رو که انجام میدم ارزشمنده،خودم رو ارزشمند میدونم و برای دیگران ارزش قائلم...مخصوصا به هدف هایی که دارمبه نقل از kosar_A :آیا شما خوشبختید؟اصلا خوشبختی یعنی چی؟شما چه چیزهایی رو ملاک خوشبختی قرار می دید؟ پول؟مقام؟شهرت؟
اینو یکی از دوستام ازم پرسید من اولش گفتم آره وقتی علتشو پرسید،گفتم چون هر چیزی که می خواستم به دست آوردم.ولی حالا... حالا شما یگید خوشبختی توی اینا خلاصه می شه؟
خوشبختی یه حس درونیه . اگه آدم به تواناییای خودش اعتقاد داشته باشه ، هیچوقت شرایط احساس خوشبختیشو از بین نمی بره ! همیشه دنبال راه حل می گرده و خسته هم نمی شه :)به نقل از Dorna :فکر نمیکنم "خوشبخت"باشم.در واقع فکر میکنم در یه شرایط دیگه میتونستمم خیلی بیشتر از اینی که الان هستم خوشبخت باشم.
دلیلش هم اینه که شرایط اجتماعی جامعه برای زندگی کردن و خوشبخت بودن شرایط خوبی نیست.
یه چیز رو مطمئنم:بزرگترین چیزی که میتونه باعث خوشبختی آدم بشه اینه که سعی کنی خوشبخت باشی.درسته که شرایط خیلی تاثیر داره و درسته که بهتره آدم محیط و شرایطش رو جوری تغییر بده که بتونه خوشبخت تر بشه ولی تو اون ثانیه ای که داری زندگی میکنی بهترین راه واسه خوشبخت بودن همینه که سعی کنی از زندگی لذت ببری.
مطمئن باش توی یه گروه اگه همه شرایط هم یکیباشه یه عده هستن که احساس خوشبختی میکنن و یه عده نه.به نقل از A.M.T :مگه میشه تو این مملکت خوشبخت بود...؟؟؟؟
فرض کنید هرروز خدا کارای تکراری میکنید...
کارایی رو که حتی دوست ندارین...
چه حسی بهتون دست میده؟؟؟