خوشبختی یعنی چی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : آیا شما خوشبختید؟

به نقل از M o b i n :
فعلا که هستم! 8-^

امیدوارم ادامه داشته باشه خوشبختیم و مشکلی پیش نیاد! :-s
خوشبخت تر از خودت این آواتارته! ;D
منم هی! (:|
نمیشه گفت خوش بخت! :-s
اما خب سعی میکنم از زندگیم لذت ببرم! 8-|

به نظر من هرجا از ته قلب خندیدی اون جا تو خوشبخت ترین آدم دنیایی!! :x =(( :x

اما همه ی ما خوشبختیم که می تونیم آرزوی خیلی چیز ها رو داشته باشیم

خوشبختی یعنی عاشق نشدن...وابسته نشدن...
مدت هاست رویش را ندیدم...برایم بگویید چه رنگیست؟ :(

خوشبختم چون زندم و هنوز وقت دارم و نمیدونم کی این تموم میشه و دنبال چیزهای جدیدم و کارهای گذشتمو میتونم جبران کنم

به نظرم خوشبختم!چون دوستام و خانوادم هنوز در کنارم ان و به خیلی چیزا شک دارم و آیندم رو نمیتونم تعریف کنم!این خوش بختیه که فردات تکراری نباشه و ندونی چه اتفاقی برات می افته! :)

خوشبختی یعنی دیدن ...

به نقل از Milad.R :
خوشبختی یعنی دیدن ...
:-?
به نظر من همیشه صادق نیست...اگه منظورت دیدن به معنی چیز های بیشتری فهمیدن از حقیقته دو تا بحث پیش میاد: یکی این که تعریف آدم ها از حقیقت فرق داره.در واقع مردم به شکل های مختلف میبینن(البته بعضی ها از رده خارج هستن یعنی مشخصن آدم هایی نیستن که دنبال فکر کردن برای فهمیدن باشن ;D) یکی دیگه هم اینکه گاهی فهمیدن حقیقت باعث میشه که حس خوشبختی کمتری کنهی.حتا کلن زندگیت نابود شه!

خوشبختي يعني نديدن ...
نديدن بد بختي ديگران در مقابل خوشبختي خودت .
نديدن نفرت ديگران در مقابل محبت خودت .
نديدن مفيد بودن ديگران در مقابل بيهوده بودن خودت .
نديدن ارزشمند بودن ديگران در مقابل بي ارزشي خودت .
نديدن خوشحالي ديگران به ازاي ناراحتي خودت .
نديدن خودت در مقابل ديگران ...

خوشبختی یعنی ببین بمیر ولی بی خود جوش نزن :(...
فسوس که من ندیده جوش میزنم =((

بستگی داره به زندگی چه جوری نگا کنی اگه خوشبختی منظورت پول داشتنه که من افرادی رو میشناسم که پول دارن اما خوشبخت نیستن
و بعضیا رم میشناسم در عین نداری عاشقه هم انو خوشبخت زندگی میکنن به نظر من خوشبختی ینی این

به نظرمن خوشبختی یعنی داشتن آرامش ومن اینو توزندگیم وتوخونه احساس میکنم وواقعا عاشق خدام که این همه نعمتو برام مهیا کرده...مامان بابا سلامتی یه فامیل که دوست دارن...که واسه بابات وخانوادت بی نهایت احترام قائلن...یه بابا که به دخترش اعتماد داره ومیدونه ازاعتمادش سوء استفاده نمیکنه ومنم همه تلاشم برای اینه...پس تامیتونم از این روزای خوبم استفاده میکنم ...کسی چه میدونه شاید دیگه همچین روزایی پیدا نشه...خدا شکرت :)

• لایک
امتیازات: homa7

خوشبختی یعنی یه نفرو انتخاب کنی و تا آخرش باهاش باشی... :|
خوشبختی یعنی واسه ی روز بعدت،ساعت بعدت،و کلا واسه ی لحظه ی بعدت نگران نباشی... :|

من خوش بختم چون به هرهدفی که می خواستم رسیدم بازیگری تئاتر مادروپدر خوب بیشتر از همه یه خواهر خوب هدف هایی که توذهن هیچکس جانمیگیره به همشون رسیدم اما مهم تر ازون هدف های هم پیش رو دارم که خودم بیشتر باید تلاش کنم که بهشون برسم مثل درس دانشگاه خونه خوب والبته شغل خوب خوشبختی هرکس در ضمیر ناخودآگاه ذهنش اتفاق می افته اگه ذره ای به ناامیدی فک کنی تمام کائنات خبردار میشن و تو به سوی اون پیش میری سعی کن همیشه مثبت فک کنی ^-^

آره بابا خیلی !!
معلوم نیس ؟ ی چرخ بزنم ببینی !؟

من که خواستم هر کاری کنم ی مانع دیدم جلوم

نه من واقعا خیلی بدشناسم
تا پارسال زندگیم واقعا عالی بود

×تایپ ِ فینگلیش خلاف قوانین فروم هست ، لطفا رعایت کنید ×

خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد :x
زرتشت

به نقل از رها103 :
خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد :x
زرتشت
خوشبختی را آن کس به دست میاورد که بیابد اگر همه مان در پی خوشبختی خودمان باشیم همه خوشبختیم...مشکل از آنی است که خوشبختی خود را نمیخواهد :-<

خوشبختی ینی اونی باشی ک می خوای!ینی از خودت راضی باشی!
+از خودم راضی نیستم چون می تونم خیلی بهتر از اینا باشم! :|

خوسبختی یعنی اینکه بعد از سختی های طاقت فرسا بهش برسی چون اگه آسون به دستش بیاری هیچ وقت طمع واقعیش رو نمی تونی بفهمی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا