بله مسئولیت سپردن، مسئولیت رو زورکی که به کسی نمیدن، یک فردی قبول می کنه و از جانب بقیه تایید میشه و باهاش همکاری میشه( که اینجا فقط کافی بود یک نفر مسئولیت رو بر عهده بگیره)، حالا،اگر من اون متن رو نمینوشتم ، کسی اون جمله من رو نقل قول میکرد که فلانی تو خودت قبول کردی و مسئولیتی بهت سپرده نشده بود و این حرفا..؟پاسخ نه هست و طبیعتا همه انتقاد میکردند. دو جانبه به مسئولیت نگاه کن اگر دید دیگه ای داری بدون که اشتباه هست.
بحث ِ انجام ندادن ِ شما نیست که بقیه بخوان بیان در ادامش حرف بزنن و بگن آقا چرا وعده سر خرمن میدی؟! آدم یا یک قولی رو میده و مسئولیت رو قبول میکنه یا اینکه کلا حرفی نمیزنه دیگه! ، غیر ِ اینه؟ - دید ِ دیگه ای هم موجود نیست برادر ، اینجا چاله میدون که نیست من بخوام دعوا کنم ، داریم مسالمت آمیز همه بحث میکنیم که خب واسه خودمون یک بازده ِ مناسبی داشته باشه :)
در مورد اینکه بچه ها صبح تا شب آنلاین هستند و این حرف ها، چیزی که من میبینیم خیلی از بچه های همدوره توی یاهو و سایت بیشتر از یک سوم روز رو آنلاین هستند، مطالعه یه نامه 4 5 پاراگرافی بیشتر از 5 دقیقه زمان نمیبره..به هر حال بهتر از استاتوس زدن هست، همم؟
بچه صبح تا شب آنلاین هستند یا نیستند ، فکر کنم خیلی مسئله ی شخصی ای باشه و همشون مثل ِ شما که میگی "من درگیر کار های دیگه ای هستم" ، درگیری دارن! ؛ علاوه بر اون آیه که نخوندن حتما بیان همونجا ویرایش هاشون رو تحویل بدن؟!
اما حاشیه، وقتی موضوعی مطرح میشه انتظار پاسخش هم باید باشه، پس یا یک متنی رو ارائه بدید و Feedbackـش رو هم بگیرید یا اصلا پست نکنید، چه اصراری هست؟
مشکلی نداره کسی از پاسخ ِش ترسی نداره که ، منظور به اینه که من خیلی خلاصه گفتم و نخواستم حاشیه برم! ، ربطی داشت اصلا به اینی که گفتی؟!
سر نزنم هم به خاطر این موضوع هست که من درگیر کار های دیگه ای هستم، هر یه تاپیکی که از برنامه بازدیدم کم بشه خودش کُلی زمان بهم میده، مدرسه هم که تموم شده و حرف خاصی جز این نامه نیست. پس علت اصلی مراجعه میشه بررسی پاسخ های این نامه...
هممم ، ببین برادر ِ من! سفسته (!) میکنی چرا؟ - شما داری میگی خوندن ِ یک متن ِ 4-5 پاراگرافی !!! سرجمع 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه! ، پس انتظار نداشته باش که سرزدن و چک کردن ِ یک پیج ِ که نهایتا دو صفحه جدید پست شده توش بیشتر از همون 5 مین طول بشکه! - برنامه بازدید؟ این رو برای امثال ِ منو شما گذاشتن که خیلی سریع از اتفاقات ِ درون ِ یک تاپیک که داری دنبالش میکنی مطلع شی ، زمان ِ برآورد شده ی ای هم که از بین میره زیر ِ صدم ِ ثانیه است!
من به کسی لطف نکردم، وظیفم بود که کاری رو به عنوان یکی از دوستان شما انجام بدم، به خاطر محبت هاتون، کمک هاتون و چیز هایی که خودتون بهتر میدونید، اینکه نامه توی یک هفته قرار هست بررسی بشه یا یک ماه یا دو روز رو من نمیدونستم، یکیتون میتونست بیاد بگه" به نظرم یک هفته صبر کنیم تا همه متن رو بخونن بعد تایید نهایی می کنیم" اما کسی نگفت، طبیعتا من هم احساس کردم یا بیخیال شدید، یا موضوع رو پیگیری نمی کنید و این حرف ها، خانم زارعیان هم که جواب پست بنده رو نداد، پس منطقا میشه یه همچین برداشتی کرد و چنین پستی داد.
حرفی ندارم فقط اینو میدونم که ---> " و خداوند صبر را آفرید " :)
در هر صورت، هرکسی از این 9 نفری که متن رو خونده و مثبت داده(با تشکر)، اگر لطف کنه، طی این چند روزه تایید یا ویرایشش رو توی همین تاپیک اعلام کنه ممنون میشم.
این شد حرف ِ حساب ، در عرض ِ همین هفته کارش رو تموم میکنیم حتما و میره که فرستاده بشه!