- شروع کننده موضوع
پاسخ : مدرسهی تابستانی علوم ریاضی ۱۳۹۰
نتایج نهایی امروز میاد ؟
نتایج نهایی امروز میاد ؟
آره فعلا نوشته در دست بررسیبه نقل از سیاوش :نتایج نهایی امروز میاد ؟
جدول زمانبندی و اطلاعات بیشتر به آدرس ایمیل شما فرستاده میشود. اگر تا تاریخ ۲۹ تیرماه نامهای از طرف شبکهی مدرسه به دست شما نرسید، به این معنیست که آدرس ایمیل شما اشتباه به دست ما رسیده؛ در این صورت با فرستادن یک ایمیل به آدرس info@schoolnet.ir ما را در جریان بگذارید تا یک بار دیگر برای ارسال جدول زمانبندی و اطلاعات بیشتر اقدام کنیم.
به من هم ميل ندادنبه نقل از یـاشــــــــار :ای بابا!
کماکان من هیــــــــــــــچگونه Email ی دریافت نکردم!
الان باید mail بدم بهشون!؟
شماها دریافت کردین؟
چه عجب! #به نقل از y.a :به من هم ميل ندادن
date Thu, Jul 21, 2011 at 12:43 AM
گروه بندی ها رو هر دوبار, خودشون انجام داده بودن یعنی روز اول که کارت ها رو میدادن گروه ها هم مشخص بود.به نقل از یـاشــــــــار :یک سوال ِ دیگه ، دوره های قبل گروه بندی ها کی بود ؟ و بر چه اساسی بود؟
دوستان عزیز سلام
جدول زمانی مدرسهی تابستانی علوم ریاضی ضمیمه شده است.
لطفاً به نکات توجه کنید:
1. پذیرش فقط در صبح روز اول و از ساعت 7.5 تا 8.5 انجام خواهد شد؛
عدم مراجعهی شما در این ساعت به منزلهی انصراف تلقی شده و شبکهی مدرسه پاسخگوی مراجعین در ساعات دیگر نخواهد بود.
2. ساعت 7.5 صبح جهت پذیرش به در اصلی دانشگاه مراجعه کنید؛
دوستان همکار ما در برگزاری این برنامه شما را برای رسیدن به محل پذیرش راهنمایی خواهند کرد.
3. گروهبندی برای شرکت در برنامه انجام شده است و از ظهر پنجشنبه در سایت شبکهی مدرسه موجود خواهد بود؛
خواهشمند است گروه خود را به خاطر بسپارید تا پذیرش شما تسریع شود.
4. مدارک خواسته شده شامل رضایتنامهی اولیا و تاییدیهی مدرسه را حتماً همراه داشته باشید.
با تشکر
منتظر دیدارتان هستیم
شبکهی مدرسه
به نقل از یـاشــــــــار :
خسته نباشید ، میدونمبه نقل از Captain. Pisko :iآقای بچه های گروه C بهتون تبریک می گم با منید
از بچه های سایت : سمانه / ناهید / محسن با مایید
با سروشی B-)
آره کلش همین بود!به نقل از سیاوش :منم افتادم با مهران !
از سایت کسه دیگه ای گروه A نیست؟
واسه من ایمیل نیومد !
کل ایمیل همینی بود که ناهید گذاشت دیگه؟