• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بازیکن سال فوتبال جهان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع poorya.kh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه کسی برنده ی توپ طلای امسال می شود؟

• اینیستا

رای‌ها: 7 29.2%
  • رونالدو

رای‌ها: 7 29.2%
  • مسی

رای‌ها: 10 41.7%

• رای‌دهندگان
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : بازیکن سال فوتبال جهان

به نقل از آیدا-ق :
چک رو توی چلسی گفتم فقط نه تو تیم ملیش
خب طبق این حرف خودتون: تو بازیای ایتالیا اگه بوفون نبود ایتالیا میباخت(حداقل تو بازیای مرحله حذفی) ولی اگه کاسیاس نبود بازم اسپانیا میبرد
مگه فقط یورو مهمه؟ ینی کل فصل 2011/12 لیگای اروپایی و چمیپیونز رو بذاریم کنار فقط بچسبیم به یورو؟
من مشکلی ندارم با اینکه کاسیاس رئالیه،درضمن نگفتم اینیستا لایق توپ طلاس فقط گفتم کاسیاس نیست چون دروازه بانای لایق تری هسن
استدلالتون رو که نقض نکردم،اون مفهوم رو باهاش مخالفت کردم پس میتونم از اون روش استفاده کنم مشکلی نداره
+این لیست 32 نفره بازیکن سال اروپا رو دیدین؟ چک و کاسیاس و بوفون هر سه بودن توش و به نظرم شانس اینکه یکیشون برسن به 3 نفر آخر خیلیم کم نیس

من نگفتم همه چی یورو ه شما گفتی تو یویرو اینیستا تاثیر گذارتر از پیرو بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل بوفون و چک تو یورو آمارشون انقد بد بوده که نشه بهشون فکر کرد! (من خودم ا طرفدارای بوفونم ولی با تعصب حرف نمیزنم!) :-"

به نقل از amir h :
در کل بوفون و چک تو یورو آمارشون انقد بد بوده که نشه بهشون فکر کرد! (من خودم ا طرفدارای بوفونم ولی با تعصب حرف نمیزنم!) :-"
مثلا 2010 عملکرد مسی تو جام جهانی خوب بود؟ افتضاح بود :| حتی یه گل هم نزد،دیگه فک نمیکنم از این بد تر هم ممکن باشه
من طرفدار بوفون نیستم ولی به نظرم اونقدم که میگین تو یورو بدنبود،درسته که 7 تا گل خورد و اینا ولی خب تو بازی با انگلیس و بعدش با آلمان واقعا خوب بود

به نقل از آیدا-ق :
مثلا 2010 عملکرد مسی تو جام جهانی خوب بود؟ افتضاح بود :| حتی یه گل هم نزد،دیگه فک نمیکنم از این بد تر هم ممکن باشه
من طرفدار بوفون نیستم ولی به نظرم اونقدم که میگین تو یورو بدنبود،درسته که 7 تا گل خورد و اینا ولی خب تو بازی با انگلیس و بعدش با آلمان واقعا خوب بود
اگر قرار باشه جایزه رو به یه دروازه بان بدن گزینه ای جز ماسیاس نمی مونه. :-"

به نقل از آیدا-ق :
خب من دارم در صورتی حرف میزنم که جایزه رو با عدالت بدن
نه این که از اسم طرف خوششون بیاد!
متاسفانه تو 2 سال اخیر جوایز عادلانه نبوده اصن!

به نقل از amir h :
متاسفانه تو 2 سال اخیر جوایز عادلانه نبوده اصن!
2010 رو قبول دارم نا عادلانه بود ولی 2011 خداییش نه.

یا مسی یا اینیستا! یا حتی رونالدو!

مسی توی بازی های تدارکاتی خوب بود! و توی گل ها و پاس گل ها توی فصل که کلی سرتره رونالدو بود!

ولی اینیستا هم توی اسپانیا همه کاره بود! و توی فصلم کلی تاثیر گذار! اونم احتمال داره اما بین گل ها بگیم مسی از همه بهتر بوده آمار و تاثیرش! بازم مسی میشه1

به نقل از LEGEND :
یا مسی یا اینیستا! یا حتی رونالدو!

مسی توی بازی های تدارکاتی خوب بود! و توی گل ها و پاس گل ها توی فصل که کلی سرتره رونالدو بود!

ولی اینیستا هم توی اسپانیا همه کاره بود! و توی فصلم کلی تاثیر گذار! اونم احتمال داره اما بین گل ها بگیم مسی از همه بهتر بوده آمار و تاثیرش! بازم مسی میشه1
بینیم باو
اگه اینطوریه پارسال رونالدو بیشتر گل زده بود!
تاپیر گذاری مهمه
مسی فکر نکنم بشه (هرچند 2010 هم کسی فکر نمیکرد!)

حداقل تو یه سال حق فورلان بود حتی تو کوپا خیلی سرتر بود
متاسفانه جو دهی روزنامه ها زیاده مسخره بود واقعا

به نقل از amir h :
بینیم باو
اگه اینطوریه پارسال رونالدو بیشتر گل زده بود!
تاپیر گذاری مهمه
مسی فکر نکنم بشه (هرچند 2010 هم کسی فکر نمیکرد!)
دادا اون سالی که مسی گلاش یه کم کمتر از رونالدو بود در عوض پاس گلاش 300 برابر رونالدو بود(اصلا می خوام ببینم رونالدو می دونه پاس گل چیه؟)پس یه جورایی همه چی مساوی بود!
ولی امسال که مسی ترکونده تو لیگ و لیگ قهرمانان و جام حذفی هم پاس گلاش بیشتر بود هم گلاش! اون وقت چه جوری تاثیر گذاری رونالدو می تونه از مسی بیشتر باشه؟؟؟؟!

به نقل از پروفسور :
دادا اون سالی که مسی گلاش یه کم کمتر از رونالدو بود در عوض پاس گلاش 300 برابر رونالدو بود(اصلا می خوام ببینم رونالدو می دونه پاس گل چیه؟)پس یه جورایی همه چی مساوی بود!
ولی امسال که مسی ترکونده تو لیگ و لیگ قهرمانان و جام حذفی هم پاس گلاش بیشتر بود هم گلاش! اون وقت چه جوری تاثیر گذاری رونالدو می تونه از مسی بیشتر باشه؟؟؟؟!

رئال قهرمان لیگ شد ;D
تو یورو هم رونالئو عالی بود
پرتغال به قهرمان یورو تو پنالتی باخت و تو بازیا نمایش رونالدو خیلی خوب بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا