- نام مرکز سمپاد
- سلطانی
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 90
پاسخ : بازیکن سال فوتبال جهان
من نگفتم همه چی یورو ه شما گفتی تو یویرو اینیستا تاثیر گذارتر از پیرو بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل بوفون و چک تو یورو آمارشون انقد بد بوده که نشه بهشون فکر کرد! (من خودم ا طرفدارای بوفونم ولی با تعصب حرف نمیزنم!)
به نقل از آیدا-ق :چک رو توی چلسی گفتم فقط نه تو تیم ملیش
خب طبق این حرف خودتون: تو بازیای ایتالیا اگه بوفون نبود ایتالیا میباخت(حداقل تو بازیای مرحله حذفی) ولی اگه کاسیاس نبود بازم اسپانیا میبرد
مگه فقط یورو مهمه؟ ینی کل فصل 2011/12 لیگای اروپایی و چمیپیونز رو بذاریم کنار فقط بچسبیم به یورو؟
من مشکلی ندارم با اینکه کاسیاس رئالیه،درضمن نگفتم اینیستا لایق توپ طلاس فقط گفتم کاسیاس نیست چون دروازه بانای لایق تری هسن
استدلالتون رو که نقض نکردم،اون مفهوم رو باهاش مخالفت کردم پس میتونم از اون روش استفاده کنم مشکلی نداره
+این لیست 32 نفره بازیکن سال اروپا رو دیدین؟ چک و کاسیاس و بوفون هر سه بودن توش و به نظرم شانس اینکه یکیشون برسن به 3 نفر آخر خیلیم کم نیس
من نگفتم همه چی یورو ه شما گفتی تو یویرو اینیستا تاثیر گذارتر از پیرو بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل بوفون و چک تو یورو آمارشون انقد بد بوده که نشه بهشون فکر کرد! (من خودم ا طرفدارای بوفونم ولی با تعصب حرف نمیزنم!)

حتی یه گل هم نزد،دیگه فک نمیکنم از این بد تر هم ممکن باشه