• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بازیکن سال فوتبال جهان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع poorya.kh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

چه کسی برنده ی توپ طلای امسال می شود؟

• اینیستا

رای‌ها: 7 29.2%
  • رونالدو

رای‌ها: 7 29.2%
  • مسی

رای‌ها: 10 41.7%

• رای‌دهندگان
    24
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : بازیکن سال فوتبال جهان

به احتمال زیاد مثل همیشه الکی مسی یا رونالدو رو انتخاب می کنن که به نظرم حق هیچکدومشون نیست.به اعتقاد من بهترین بازیکن نباید بهترین گل زن باشه.بازیکنان پاسر بیشتر در روند بازی تاثیر میگذارند و من بازیکنانی مثل وستلی بنیامین اسنایدر و اندرس اینیستا و ژاوی را بهترین ها میدونم. :-$

به نقل از Mahmood_KilLer Death :
به احتمال زیاد مثل همیشه الکی مسی یا رونالدو رو انتخاب می کنن که به نظرم حق هیچکدومشون نیست.به اعتقاد من بهترین بازیکن نباید بهترین گل زن باشه.بازیکنان پاسر بیشتر در روند بازی تاثیر میگذارند و من بازیکنانی مثل وستلی بنیامین اسنایدر و اندرس اینیستا و ژاوی را بهترین ها میدونم. :-$
الکی؟!انتخاب مسی الکی نبود حتی رونالدو اینا تو زمانی که توپ طلا رو گرفتن همه چیز تموم بودن (البته به جز 2010) یعنی هم پاس هم شوت هم موقعیت گل و هم گل! :|

به نقل از Breeze :
الکی؟!انتخاب مسی الکی نبود حتی رونالدو اینا تو زمانی که توپ طلا رو گرفتن همه چیز تموم بودن (البته به جز 2010) یعنی هم پاس هم شوت هم موقعیت گل و هم گل! :|
رونالدو که کاملا" حقش بود
مسی هم بار اول کاملا" حقش بود
2010 اصلا" حقش نبود! ینی اصلا"...
2011 هم نمیشه گفت حقش نبود ولی با توجه به عملکردش تو جام ملتها میشد به گزینه های دیگه بیشتر فکر کرد!

به نقل از amir h :
رونالدو که کاملا" حقش بود
مسی هم بار اول کاملا" حقش بود
2010 اصلا" حقش نبود! ینی اصلا"...
2011 هم نمیشه گفت حقش نبود ولی با توجه به عملکردش تو جام ملتها میشد به گزینه های دیگه بیشتر فکر کرد!
2010 حقش نبود اما توی 2 سال دیگه کاملا حقش بود!

امسالم کاملا حقشه! با توجه به عملکرده فردیش! واقعا کم نقص بود!

به نقل از LEGEND :
2010 حقش نبود اما توی 2 سال دیگه کاملا حقش بود!

امسالم کاملا حقشه! با توجه به عملکرده فردیش! واقعا کم نقص بود!
امسال 2 بار حقشه :))
اگه ملاک عملکرد فردی باشه پارسالم حق رونالدو بود!

2011 هم میگم نمیشه گفت حقش نبود ولی نمیشه هم گفت "کاملا" حقش بود!
در ضمن اگه مسی توانایی فردیش انقدر که میگی بالا بود تو جام ملت ها هم باید 1کاری واسه آرژانتین میکرد دیگه!
پس مسی تو غالب بارسلونا مسی میشه, کنار ژاوی و اینیستا
و بدون اینا بارها دیدیم که هیچی نیست

به نقل از amir h :
در ضمن اگه مسی توانایی فردیش انقدر که میگی بالا بود تو جام ملت ها هم باید 1کاری واسه آرژانتین میکرد دیگه!
مسی تو جام ملت ها کاری نکرد؟؟؟ چی کار باید میکرد دیگه؟ وقتی یه نفر به اسم توز( :-L)هس که پنالتی نمیتونه بزنه مسی میخواس چیکار کنه دیگه؟

منم با امیر موافقم! اسمه مسی با ژاوی و اینسیتا عجین شده! البته به تنهایی هم بازیکن عالی هستش و از افتخاراتش چیزی کم نمیکنه!
رونالدو وقتی تو منچستر بود درست به کار می رفت! هم پاس هم شوت هم گل یه بازیکن تمام عیار ولی تو رئال تبدیل شد به ماشین گل زنی!

به نقل از no one :
منم با امیر موافقم! اسمه مسی با ژاوی و اینسیتا عجین شده! البته به تنهایی هم بازیکن عالی هستش و از افتخاراتش چیزی کم نمیکنه!
رونالدو وقتی تو منچستر بود درست به کار می رفت! هم پاس هم شوت هم گل یه بازیکن تمام عیار ولی تو رئال تبدیل شد به ماشین گل زنی!
عجین شده چون تا حالا تو هیچ تیم دیگه ای(باشگاهی البته) نبوده که ببینیم چیکار میکنه،البته اصلا منکر وابستگی مسی به ژاوی و اینیستا نیستم ها،ولی تا وقتی بازی مسی رو تو باشگاه دیگه ای ندیدیم(و احتمالا نمیبینیم)نمیشه گف مسی بدون ژاوی و اینیستا "هیچ"ـه،وابستگی هست،ولی نه در این حد که بدون اونا دیگه هیچی نباشه
بَده؟ ینی ماشین گل زنی باشه بَده؟
البته منم بازی رونالدو تو منچستر رو بیشتر میپسندیدم،ولی ماشین گلزنی بودن هم مهمه دیگه

مسی تو جام ملت ها کاری نکرد دیگه!
درسته بد بازی نکرد, سوتی نداد, ولی خب 1نفر که میخواد مرد سال فوتبال جهان بشه باید خیلی بیشتر از اینا باشه!
مسی تو جام ملت ها درست مثل 1بازیکن عادی بود (چیزی شاید در واقع هست!!!)

مرد سال گفتم یاد مصاحبه بالوتلی افتادم که گفته بود من با دخترا فوتبال بازی نمیکنم =))

امیر 10 بار این بحث رو تو فیسبوق و ... باهات کردم! هربارم میگم توجیه میشی ولی الکی و هی میگی باشه ولی دوباره روز از نو روزی از نو! (:|

باو 10 بار گفتم! آرژانتین صرفا مهاجم های خوب داره و هافبک بازی ساز نداره! ولی بارسا هافبک بازی ساز داره و مسی دستش باز تره و فکرش به گل زدنه! اما تو آرژانتین اون در واقع پاسر هست! توی جام جهانی هم گل نزد و 3 تا پاس گل داد!

نمیتونه مث بارسا بازی کنه! چرا نمی فهمید؟ هی هر بار دلایل دیگه هم میارم بازم امیر تویه یه جمع دیگه اینو میگی! :-w

من دیگه حال بیشتر توضیح دادن رو ندارم! همین توضیح مختصر و کم بالا خوبه دیگه! ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا