- شروع کننده موضوع
Pedram.fe
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهيد بهشتي
- شهر
- نیو نیشابور سیتی
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران
پاسخ : فرار مغز ها
بچه ها ازتون خيلي ممنونم كه بحث رو به صورت منطقي پيش ميبريد ايولااااااااا
با اين نظرات خوب و تامل برانگيزي كه بچه ها گفتن من هم بايد بگم كه بنده با پوريا بيشتر موافقم
در واقع فردي كه براي ادامه ي تحصيل ميره خارج از كشور (يا به عبارتي يه فرد تحصيل كرده)فرهنگ ها و اداب ورسوم خوب كشور خودشو به كشور ميزبان انتقال ميده و همچنين بسياري از تفكرات زيبا و انساني و فرهنگ ها ي خوب كشور ميزبان رو دريافت ميكنه
حالا شما فرض كنيد حالا يه همچين فرد با فرهنگي بياد ايران (كه البته تعدادشون هم كم نيست)
اين باعث ميشه كه راه براي پيشرفت هموار بشه و پيشرفت با شتاب بيشتري صورت بگيره
به نظر من پيشرفت تنها اوردن تكنولوژي و اين جور چيزا نيست بلكه مهم ترين پيشرفت و مقدمه بقيه ي پيشرفت ها پيشرفت فرهنگيه
جلوگيري از فرار مغز ها هم يكي از بهترين گزينه ها براي پيشرفت فرهنگيه(به نظر من)
ببخشيد طولاني شد آخا چند وقت بود نيومده بودم اين بود كه تو دلم مونده بود ديگه
بچه ها ازتون خيلي ممنونم كه بحث رو به صورت منطقي پيش ميبريد ايولااااااااا
با اين نظرات خوب و تامل برانگيزي كه بچه ها گفتن من هم بايد بگم كه بنده با پوريا بيشتر موافقم
در واقع فردي كه براي ادامه ي تحصيل ميره خارج از كشور (يا به عبارتي يه فرد تحصيل كرده)فرهنگ ها و اداب ورسوم خوب كشور خودشو به كشور ميزبان انتقال ميده و همچنين بسياري از تفكرات زيبا و انساني و فرهنگ ها ي خوب كشور ميزبان رو دريافت ميكنه
حالا شما فرض كنيد حالا يه همچين فرد با فرهنگي بياد ايران (كه البته تعدادشون هم كم نيست)
اين باعث ميشه كه راه براي پيشرفت هموار بشه و پيشرفت با شتاب بيشتري صورت بگيره
به نظر من پيشرفت تنها اوردن تكنولوژي و اين جور چيزا نيست بلكه مهم ترين پيشرفت و مقدمه بقيه ي پيشرفت ها پيشرفت فرهنگيه
جلوگيري از فرار مغز ها هم يكي از بهترين گزينه ها براي پيشرفت فرهنگيه(به نظر من)
ببخشيد طولاني شد آخا چند وقت بود نيومده بودم اين بود كه تو دلم مونده بود ديگه