مسابقات رباتیک خوارزمی

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر
پاسخ : مسابقات رباتیک خوارزمی

با سلام
اول یه عذر خواهی بخاطر این مدتی که نبودم (مسافرتم )
خب بگم براتون از خوارزمی
اولا که این که بچه ها میگن مسابقه مال بچه های تهران بود . بد نمیگن . دقیقا یه چیزی تو این مایه ها بود . ما کلا یه ربع تست گرفتن از روباتمون . اما من موندم چرا از ساعت 11 صبح جناب بهر... سل...... که از بجه های حلی بود تا وقتی که داشتیم سالن رو ترک میکردیم . داشتن تو زمین اصلی از روباتش تست میگرفتن . اونوقت ما وقتی وسط تست باتریمون ولتاژش میخوابه در حدی که 5 ولت تو مدار نمیره همه adc هامون بهم میریزه حتی نیم ساعت هم وقت نمیدن باتری شارژ کنیم . این از رسکیو . ساکر هم که من شخصا نبودم ببینم چه خبره اما این طور که محمد میگفت پارتی بازی کم نبوده . این که تیم پارتیکان رو حذف کردن علامت سوالیه واسه من !! و شایعاتی مبنی بر این که بچه های حلی از تکنیکال و حرکت هاش خبر داشتن . حالا من چون مطمین نیستم از این قسمت حرفام . نمیخوام تهمت بزنم این تیکه رو فقط شنیدم اما تو قسمت رسکیو دیدم . هر جور شده زور میزدن که تیم های تهران بهترین تستشون رو بدن . البته دستشون درد نکنه یه لطفی هم به ما کردن که مصاحبمون رو انداختن عقب تا روباتمون که به ... رفته بود تعمیر شه . و یه چیز دیگه که من صبح دیدم و نمیخوام در موردش حرفی بزنم چون خیلی ضایعس . دو نفر دنبال دکتر ابراهیم پور راه افتاده بودن به خاطر یکی از تیم های حلی که ......... دیگه توضیح نمیدم چون خودشون میدونن . مبارکشون باشه . ما مصاحبمون حرف نداشت . انصافا داورا کف کردن از روباتمون . داور دیماینر تو زمین تست اومده بود به ما میگفت رو روباتتون دیگه کار نکنید بذاریدش کنار خراب نشه . میگفت من اگه داور رسکیو بودم بدون مصاحبه و تست رتبه اول رو به شما میدادم . اما خب چه میشه کرد یکم بد شانسی که نمیشه گفت. خریت خودمون که باتری رو شارژ نکرده رفتیم تو زمین و وسط زمین روبات یهو سرعتش کم شد و بدلیل بهم ریختن adc ها رفت تو باقالیا . بذگریم . اگه رتبه اوردیم که خدا رو شکر اگه نه هم به تخم چپ چشم سعدی . یا به قول خودم :"من به گور پدر علم و هنر خندیدم" مام دیگه تو مسابقه ای شرکت نمیکنیم . میریم یکم خر بزنیم بلکه ایشالا یه ...ی بشیم بعدا .. :D
فرا رسیدن فصل خرخونی هم به همتون تبریک میگم :D :D :D

parisa asgharzadeh

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
سال اول ریاضی بودم اما به خاطر علاقه شدید ولش کردم
دانشگاه
اول MIT اگه راهم ندادند
رشته دانشگاه
مسلما مهندسی برق یا IT

ای بابا یعنی چه بچه ها خوارزمی هر نامردی توش بود تموم شد حالا ما شهرستانی ها هرچی اعتراض کنیم فایده ای نداره به خاطربعضی دلایل که نمیشه گفت من میگم اگه دوست دارید بیایید قسمت مباحث عمومی رو تقویت کنیم تا تو این مدت از هم دیگه یه چیزایی یاد بگیریم ???

P_R

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 اصفهان
شهر
اصفهان ولا غیر
دانشگاه
علوم پزشکی اصفهان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

:(( PARTIKAN :((

خدا جای حق نشسته ... بالاخره نتیجه این پارتی بازیاشونو می بینن :(( داور که با آدم بد باشه و کلی در دسر تو اصفهان واسمون بو جود بیاره حتی با مدیرمون درمون بندازه و بش بگه نذارین اینا برن خوارزمی و ... همین میشه دیگه دلمونو خوش کرده بودیم داورا عوض شدند چند تا آدم اومدن ولی بازم قیافه نحسه اونا را دیدیم :-& خوشم میاد خودشم خوب ضایع شده گفته بود به مدیرمون که تیم من 100% خوارزمی مقام میارن و اپنم که روشاخشه... ولی دیدین که چی شد =)) :))
دلیل حذف تیم ما این بود که تیم آقا آبکش برگشت ولی تیم ما همه بازی هاشو برد 35-2 و 25 - 13 ایشونم که دید آبروش در خطره تنها راه این بود که مارو حذف کنه خوارزمیم که همش داوریش بود دیگه... :((
بعد از رباتا که تست میگیرن آقا میگه من می دونم آخه یکی نیست بگه آگه تو چیزی حالیت بود تیم خودتو به یه جایی می رسوندی X-(
آخه اینقدر ... است که شباهت های رباتا را هم متوجه نمیشه 2تیم که همه چیشون شبیه هم بود یکی رفت بالا اون یکی نه اینی که میگم عینه حقیقت بودا حتی برنامه شون یکی بود... از یه جام نبودن ولی به دلایلی .... .

هرچند دیگه تو تیم نیستم ولی تا پای جوون حمایتشون میکنم کاری میکنیم که دیگه به هیچ نحوی نتونن حذفمون کنن منتظر تیم ما در اپن باشید دوتا تیم داریم یکی پسرا یکی دخترا!!!!!
P:> PARTIKAN P:>

yavari

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
سابق آیووا و فعلی کل تک
رشته دانشگاه
کامپیوتر نرم افزار

دقیقا چه کسی به تیم های حلی از نحوه ی برگزاری اطلاع داده بوده؟

P_R

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 اصفهان
شهر
اصفهان ولا غیر
دانشگاه
علوم پزشکی اصفهان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

الله اعلم
یه سری چیزا میگن که ... بوده ظاهرا تو ف ی س بوک تبریکی گفته شده و اینا و...
ولی خدا خیرشون نده بالاخره یه روزی عواقبه کارشون را می بینن شاید حالا نفهمن حتی یک زندگی یک آینده رو به خاطر خود خواهیاشون تباه می کنند ولی خدا را شکر که آخرتیم وجود داره من می خواستم از طریق مقامات قضایی شکایت کنم ولی خدا برزگ ترین قاضیه و عدلش بزرگ ترین عدل پس همه کسانیا که تواین روباتیک به من و تیم من به هر نحوی ظلمی کردند دروغی گفتند و حرفی زدند ... به خدا میسپارم که اون بالاترین قاضیه هستیه...

«شهد الله انه لا اله الا هو و الملائکة و اولو العلم قائما بالقسط؛ خدا و فرشتگان و دارندگان دانش گواهی می دهند که معبودی جز خدای یکتا که به پادارنده عدل است، نیست» (آل عمران/18)

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

=))

خیلی باحالید! همین طوری کیلویی تهمت می زنید! :D آخه خواهر من چرا 1 کلاغ 40 کلاغ می کنی هان؟

باو مگه کسی فیسبوک اون نگون بخت رو دیده یا اینکه ازش عکسی چیزی داره؟ :-w

P_R

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 اصفهان
شهر
اصفهان ولا غیر
دانشگاه
علوم پزشکی اصفهان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

ای بابا من که کسی رو نگفتم
من جز داورای اصفهانی :-& دیگه تهران کسی رو نمی شناختم خدا رو شکر تو ف ی س بوکم نیستم فقط از یه آدمی که خیلی قبولش دارم پرسیدم اینو بهم گفت اسمم نیوردم چون مطمئن نبودم پس فکر کنم الان شمائئید که دارین تهمت می زنید آقا....
در هر حال خدا قاضی اون از همه چیز خبر داره پس اگه کسی حرفی نزده نبایدم از چیزی بترسه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!1111

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

من نترسیدم و میدونم اینا فقط تهمته!

پس الکی از خودتون حرف در نیارید و تا یک منبع معتبر ندارید بحث نکنید همین و بس!

P_R

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 اصفهان
شهر
اصفهان ولا غیر
دانشگاه
علوم پزشکی اصفهان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

عجبا
من که چیزی نگفتم اونم که گفتم به خدا میسپارم کسایی را گفتم که به من و تیمم ظلم کردن ...
خدا جای حق نشسته بذارید اون قضاوت کنه
من قصد تهمت به کسی رو نداشتم منم قضیه رو باز نکردم و تا اینکه اینجا خوندم از جایی خبر نداشتم برید از کسی که اینارو گفته بپرسید حتما دلیلی داره که قانعتون می کنه اگرم نداشت من از طرف ایشون عذر خواهی میکنم و حلالیت می طلبم ....

WORM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
برق

به نقل از P_R :
الله اعلم
یه سری چیزا میگن که ... بوده ظاهرا تو ف ی س بوک تبریکی گفته شده و اینا و...
بابا توی فیس بوک چهار تا خل و چل جمع شدن به هم تبریک میگن اون از روی اعتمادد به نفس بالاشونه .
این بدبختا از صبح تا شب جون نکندن که شما اینو بگی .
فقط پیشنهادم اینه که بش فک نکنی اونم وقتی که انقد به خدا ایمان داری.
بیخیالش شو بسپر دست خودش

XeXteX

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
helli
شهر
tehran

آره! خانوم P_R ! اون کسی که می گید هست و اون بالا و قاضی قضاته و این حرفا، حتمن میدونه که ما هیچگونه تقلبی نکردیم و هر کاری کردیم زحمت کارای خودمونه!
په میمونیم منتظر حکم قاضی!
من کسی رو نمی بخشم واسه این تهمت هایی که بمون زده شده!
بعد 3 سال فعالیت روباتیک این مزد زحماتمونه که دارن می گیرن ازمون!
نکنه اون نتیجه ایران اپن هم تقلب بوده!
نکنه اون ...

من نمی دونم تقلبی بوده یا نه! ولی نه من، نه اعضای تیم، نه هیچ کدوم از بکس مدرسه حلی، نه همون خدایی که میگید، از این تهمت به سادگی نمیگذره!

WORM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
برق

:اوووووووووووووووووووووووووووووووو
آقا من تازه پستای سه صفحه ی قبلو خوندم
ایول بابا دم همه تون گرم
یه زمانی جوشی میشدم که این چیزارو میدیدم
و میشنیدم
و میخوندم
الان دیگه فحشتونو بدین واقعا ارزش نداره آدم جواب بده
من که اصلا تو مسابقات شرکت نکردم
ولی بودجه و امکانات و ... خیلی بامزه س :)):)):)):)):)):))=))
دوستان یه تاپیک میزنم تورو خدا هرکی راستشو بیاد بگه
چقدر خرج روباتتون کردید؟
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,85512.0/topicseen.html منتظرم

میگم خوبه هنوز نتایج مشخص نشده . با این همه انرژی که به حلی میدین با انرژی مثبتم که شده اینا برنده میشنا . یه کم به فرزانگانم انرژی بدین جون من

WORM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
برق

آقا یه دکمه بذارین آدم اگه دستش خورد اشتباهی بتونه پاک کنه نوشته شو :D

P_R

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 اصفهان
شهر
اصفهان ولا غیر
دانشگاه
علوم پزشکی اصفهان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

ای بابا برید یه دور دیگه پست هارو بخونید من درباره حلی حرفی نزدم عجبااااااااا
حرف من گوشه ایش خوارزمی بود گوشه ایش اپن ... اون کسی که باید بفهمه خودش فهمید چرا زود به خودتون میگیرید بعدش بازم می گم من از ماجرا تقلب و ... خبری نداشتم تا اینجا خوندم تایید و تکذیبم نکردم فقط خدا را قاضیه همه این ماجرا ها قرار دادم اون خودش می دونه و درستش می کنه...

P_R

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 اصفهان
شهر
اصفهان ولا غیر
دانشگاه
علوم پزشکی اصفهان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

زیاد حرص نخورین دیگه مقام ها مشخص شده ....
یه اونایی که مقام آوردن تبریک میگم
به اون هایی ام که مثه ما گوله بعضی حرف هارو خوردنم تبریک میگم چون دیگه ظاهرا خوارزمی وجود نداره که بخواد چنین بحث هایی را بوجود بیاره...
موفق باشید

parisa asgharzadeh

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان2
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
سال اول ریاضی بودم اما به خاطر علاقه شدید ولش کردم
دانشگاه
اول MIT اگه راهم ندادند
رشته دانشگاه
مسلما مهندسی برق یا IT

یه چیزیP_R:به نظر من کار درستی نیست که در مورد یکی که سال های سال رباتیک کار کرده و خیلییییییییی باتجربه است اینجوری قضاوت کنی اگه باهاش مشکلی داری به خودش بگو ولی ازش بدگویی نکن X-(
در موردنتایجم اینایی که تا الان گفتن دوباره داورا میرن ازشون دفاع میکنند ممکنه که رد بشن البته بعضی هاشون ولی خوب آره نتایج کلی دیگه معلوم شده یه امید آینده ی روشن تری توی مسابقات ایران اپن زنده باد فرزانگان2 <D=
P:>SAINA P:>

news_best

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اهواز
مدال المپیاد
ریاضی شیمی رباتیک کامپیوتر

mage natayejo elam kardan ke shoma injoori migin?

news_best

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اهواز
مدال المپیاد
ریاضی شیمی رباتیک کامپیوتر

kasi nist j bede? :( :(

P_R

کاربر نیمه‌حرفه‌ای