اخرین روز امتحانات

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatameh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اخرین روز امتحانات

ما که اب بازی می کنیم بعدم رنگ می بریم به همه ی مدرسه و مانتو و مقنعه و موهامون گند میزنیم با رنگا ;D بعد همینجوری دوباره میریم اب بازی خیس خیس که شدیم بعد پیاده راه میافتیم میریم خونه

آخرین امتحان من ادبیاته 18 ام من همیشه بعد اخرین امتحان مثه اصحاب کهف می تونم 300 سال بخوابم ;D
چیه خب خسته شدم دیگه :-"

من آخرین امتحانم 20خرداد بود
اون روز بادوستم رفتم بیرون یکیو دیدم که نباید میدیدمش برا همین از سر تاپام لمس لمس شدم خلاصه خیلی خوب نبود.

اخرین امتحان وقتی برگه رودادم خیلی حس خوبی داشتم ولی بعدش برای اینکه روزمون خراب نشه هیچ کدوم برگه هامون روچک نکردیم ببینیم کی درست نوشته کی غلط

بعد آخرین امتحان رفتیم سالن بالا کلی عکس با ژست های غیر معقول گرفتیم ;D
بعد یهو دیدیم دقیقا جلو دوربین مدار بسته بودیم!!! :o

گریستمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ...! :((

قرار شد با بچه ها بريم شهر كتاب پياده !!! بعد از اون رفتيم شيلا پيتزا خورديم ( شما فاكتور بگيريد كه چه قدر ضايع بازي در آورديم تو رستوران) بعد منو دوستم پياده راه افتاديم سمت خانه چشمتون روز بد نبينه اين كوچه ما سربالاييش ٩٠ درجه هست و بسي طولاني جوري كه اولش ايستگاه تاكسي كه تا ته كوچه مي به خلاصه من و دوستم جو گرفته بودتمون گفتيم پياده مي ريم واييي من ي دستم بطري آب معدني بود و دو ثانيه ي بار مي خوردم بعدش هن هن كنان بالا مي اومدم وقتي رسيدم نا نداشتم زنگ در و بزنم يعني رسما فهميدم مامانم و ماشين عجب نعمتي هستند !!!!!!

باورم نمیشه آزادمیشیم
ماهمیشه برناممون اینه ک بابچه هادورهم توی مدرسه تادیروقت میمونیم بعدش دسته جمعی پیاده میریم خونه
پارسال انقدتوی مدرسه موندیم که اومدن بیرونمون کردن وازهممونم نمره انضباط کم کردن :-" :-" :-" :-"
امسال بعدازامتحان رفتیم ول گردی بعد دورهم رفتیم یه چیزی خوردیم
روی هم رفته خوش گذشت

نشد خیلی برسونم انقدم حواسم به بچه ها بود که برگمو یادم رفت در واقع سواد من رفت تو برگه بقیه خودم.... :|

مدرسه حال مارو کلی گرفت ( البته ما نه، من!!!!!) :-<
هم واسه این که کلاس تابستونی نداریم هم این که دوم دبیرستان بچه های کلاس ما رو از هم جدا میکنن و نصف بچه ها میرن تو یه کلاس دیگه!
برای من که بدترین روز امتحانات بود با این که امتحانم رو خوب داده بودم :( :(

روز آخر خیلی حال داد
با بچه ها رفتیم رودخونه باغ عموی مامان یکی از دوستام

حالا باغه اونطرف رودخونه بود ما اینطرف :-w :-w

اول میخواستیم بریم از رو پل رد شیم یه سگه دنبالمون کرد :-ss :-ss

دوییدیم رفتیم تو رودخونه :)) :))

تمام جونمونم خیس شده بود :)) :))

ولی خداییش خیلی خندیدیم 8-} 8-}

یادمه سالای قبل روز آخر امتحانا کلی فیلم میگرفتیم از جمع دوستانمون و تو تابستون ک نگا میکردم فیلمارو یه عالمه میخندیدم.امسال تا امتحانو دادم سرمو انداختم پایینو رد شدم و زدم از مدرسه بیرون به سمت خونه.دوس نداشتم بمونم تو جمع دوستایی که شاید پارسال بهترین دوستام بودن ولی خب امسال غریبه بودیم.نمیخواستم تو فیلماشون کسی یه غریبه باشه.نمیخواستم بمونم که یه وخ نتونن جلو یه غریبه بخندن و شاد باشن.و آخرین روزمو تا خونه پیاده رفتم و آهنگ "بیخیالش " از بهرامو تا خونه هزار بار رپلی کردم

روز آخر رو ما صرفاًً رفتیم یکم با بکس گشت زدیم و کلی عکس گرفتیم.و توی راه برگشت هم هی آهنگ "بی‎خیال فردا" رو پلی می‎کردیم. :-"

خیلی روز مسخره ایه!

با این که همه چی تموم میشه ولی اصلا دوسش ندارم!(البته منظورم پارسال هست) B-)

پارسال تو آخرین روز مدرسه،من خـیــلــی دلم گرفته بود!چون از دوستم دور می شدم!! :))
انقدر سعی کردم تا بغضم نترکه!!! :))
ولی بعدا فهمیدم اون آدم اصــلـــلا ارزششو نداشت!
پ.ن:عجب آدم مزخرفی بودم من :دی

Back
بالا