پاسخ : میکنتاش ، ویندوز یا لینوکس ؟! نظر شما چیه ؟!
یعنی کرنل دیفالتو دست کاری میکنه دیگه ؟!
نه! ببینید, کد هسته رو میشه به دو قسمت تقسیم کرد, کد پایه که برای تغییرش باید کد هسته رو عوض کرد و کلش رو دوباره کامپایل کرد, و ماژول ها که میشه در حین اجرا, اون هارو به کرنل اضافه کرد, یا برشون داشت, حالا هسته ای که میشه از <a href=http://kernel.org> kernel.org </a> دانلود کرد, به صورت پیشفرض SELinux رو بین ماژول هاش داره.(این قابلیت توی همه سیستم عامل ها هست, و نمونه ای از این ماژول ها همون درایور ها هستن)
شکل پوینتر موس و این شکل محیط گرافیکی از اول ایده اپل بوده! فکر نکنم Sandboxing و چیزای دیگه مثل Cloud و ... رو که میگن اپل از روی لینوکس و Google Chrome OS کپ زده اختراع و ایده اصلی اونا بوده ! این شرکت ها این امکان و به سیستم عاملشون اضافه کردن ! همین !
بیاید فرض کنیم که شکل پوینتر و اینا ایده اپل بوده باشه. خب که چی؟ این دلیل برتری OS X بر سیستم عامل های دیگست؟
بازم Third party
فکر کنم شما متوجه تفاوت بین Third Party و عدم نصب به صورت پیشفرض نشدین, چون توی دیسترو های لینوکس میشه گفت همه بخش های سیستم عامل Third Party هستن! مثلا توی اوبونتو نه کرنل محصول کنونیکال هست, نه مرورگر نه آفیس ... .
اما خب اینکه یک برنامه به صورت پیشفرض نصب نباشه اشکال هست؟ اینطور فکر نمیکنم! چیزی که مهم هست وجود نرم افزار هست نه نصب پیشفرض.
یعنی اوبونتو به صورت پیش فرض، من اگه وسط کدم باشه همونجا برنامه رو ببندم بعد برم بازی کنم، وسط بازیم یهو بازی و ببندم بعد کامپیوتر رو خاموش کنم دوباره برنامه و بازیم و اجرا کنم از همونجا میاره ؟! دیگه در این حد که کار کردم باهاش !
ویرایش: من این رو با هایبرنیت اشتباه گرفتم
خب اگه واقعا این امکان برات مهمه که بدونش نمیتونی کار کنی میتونی از Opera استفاده کنی!
دقیقا! ولی این که اون قابلیت برای من اینقدر مهم هست دلیل بر برتری اپرا نیست!
Giver حتما به یک شبکه نیاز داره ! ولی AirDrop نه ! یعنی اصلا لازم نیست به هیچ جایی وصل باشین ! دقیقا مثل این میمونه که داری Bluetooth می کنی ولی با Wifi! سرعت و برد بیشتر.
خب میشه روی یکی از کامپیوتر ها یک شبکه وایرلس درست کرد و بقیه رو به اون متصل کرد.(یکم بیشتر زمان میبره, میدونم!

)
برنامه ربطی به سیستم عامل نداره ! من الان فقط دارم مشخصات سیستم عامل و مقایسه می کنم!
تعریف شما از سیستم عامل چیه؟
اگر اینجوری حساب کنیم خیلی از قابلیت هایی هم که شما گفتین برنامه حساب میشن که به صورت دیفالت نصب شدن.
و بنده تاکید میکنم که شما میتونین به <a href=http://susestudio.com> suse studio </a> برین و برنامه ها پیشفرض رو تغییر بدین.
ولی ضررهاش ...
ولی ضرر هاش؟
اینم که مثل Time Machine اپل با Schedule بک آپ میگیره که ! خیلی زیاد متفاوته با Versions !
این Versions دقیقا چیکار میکنه؟
فقط هنگ نیست ! مثلا نرم افزار رو اجرا می کردم ولی اون گوشه نمیومد ! و خیلی چیزای دیگه !
قبول دارم یونیتی تو ۱۱.۰۴ مشکل داره!

ولی خب همونطور که گفتم گنوم کلاسیک + کامپیز چیزی ازش کم نداره.