sjazayeri
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب ۱
- شهر
- شیراز
- مدال المپیاد
- برنز کامپیوتر
پاسخ : میکنتاش ، ویندوز یا لینوکس ؟! نظر شما چیه ؟!
اون منو هم که از قبل دیفالتش همون بوده.
و نه, طبق چیزایی که گفتم کافی نیست.

در مورد هنگ کردن من فقط به ۱ مورد برخوردم که یه نت بوک بود که درایور کارت گرافیکش نصب نبود.
این هنگ کردن رو کلا قبل از ۱۱.۰۴ ندیدم احتمالا تو ۱۱.۱۰ حل میشه!
فلش پلیر و ایر که خودشون هستن.
فتوشاپ هم گیمپ. شما میتونین نرم افزاری مثال بزنین که خودش یا معادلش وجود نداشته باشه؟
داک دقیقا منحصر به مکینتاش نیست, قبل از یونیتی هم برنامه هایی مثل Docky به گنوم ۱ داک اضافه میکردن!رو این حساب که عینا داک مکینتاش اومده سمت چپ ! منو اپلیکیشن ها به جای بالای اپلیکیشن بالای خود سیستم عامل میاد! Task بار بالا سمت راست (این از قبل بوده) فکر کنم کافی باشه !![]()
اون منو هم که از قبل دیفالتش همون بوده.
و نه, طبق چیزایی که گفتم کافی نیست.
هم SELinux هم AppArmor چنین قابلیتی رو دارنApplication SandBoxing !
این الان خیلی قابلیت مهمیه؟! ولی به هر حال TouchEggMulti Touch Gestures !
چی هست این؟Versions
pm-hibernateResume !
بازم فکر نکنم اینجور باشهبازم فکر کنم کافی باشه !![]()

پس چگونه میگویید روی ظاهر لینوکس کار نشده؟!آره دیدم ! اولین بار که دیدم البته کلا اوبونتو هنگ کرد مجبور شدم ریستش کنم !

در مورد هنگ کردن من فقط به ۱ مورد برخوردم که یه نت بوک بود که درایور کارت گرافیکش نصب نبود.
این هنگ کردن رو کلا قبل از ۱۱.۰۴ ندیدم احتمالا تو ۱۱.۱۰ حل میشه!

من بین یونیتی و گنوم کلاسیک و (سابقا) ویستا از نظر زمان باتری تفاوتی ندیدم, اینکه توی مک عمر بیشتری وجود داره دلیل بر مشکل یونیتی نیست, احتمالا اپل با دانشی که نسبت به سخت افزارش داره اینکارو میکنه.بعدش که باطریم توی مک ۱۰ ساعت میکشه با یونوتی ۲ ساعت کمتر شده! ۲،۳ بارم هنگیدم !
کدومش هست که خودش یا معادلش وجود نداشته باشه؟کلا محصولات Adobe فکر کنم کافی باشه !![]()
فلش پلیر و ایر که خودشون هستن.
فتوشاپ هم گیمپ. شما میتونین نرم افزاری مثال بزنین که خودش یا معادلش وجود نداشته باشه؟