به نقل از yekta_ :من گوشیم گلکسی جیو هست
شارژش 1 روز و نیمه تموم میشه
چیکار کنم؟
من باهاض زیاد کار نمیکنم...
افکت و gps va wifi va .....خاموشه
پصفحه اش هم روشنیش کمه
PN/\ وصله؟ به دلیلی که اخوی گفت (قطع بودن یا کم سرعت بودن SSL که باعث میشه یا ارتباطی برقرار نشه، یا بشه و به دلیل کم بودن سرعت time out بشه) بدون vp نمیونی اکانت اضافه کنی چون اضافه کردن حتما SSL میخواد (امنیت)به نقل از محمّد :روشی گوشی HTC Desire HD هم تست کردم. جالبه اونم همین خطارو میده. با دوتا کانکشن وایمکس و مخابرات هم تست کردم. مثل اینکه مشکل از اینترنت ایران با گوگله ! شما چی فکر میکنید؟
رام زدی ؟به نقل از alireza1975 :سلام من گوشیم xperia ray است چند هفته پیش به آندروید 4 آپدیت کردم یکسری مشکلات برام پیش اومد چیکار کنم
1.قطع شدن وای فای
2.خارج شدن از برنامه ها
3.عکس و فیلم ها تو گالری نمیره
4.شماره گیر دیر بالا میاد
..............
برای رفع مشکل باید چیکار کنم
میتونی بری روت کنی گوشیتو شاید جواب بدهبه نقل از alireza1975 :سلام من گوشیم xperia ray است چند هفته پیش به آندروید 4 آپدیت کردم یکسری مشکلات برام پیش اومد چیکار کنم
1.قطع شدن وای فای
2.خارج شدن از برنامه ها
3.عکس و فیلم ها تو گالری نمیره
4.شماره گیر دیر بالا میاد
..............
برای رفع مشکل باید چیکار کنم
اقا چه ربطی به روت داره اخهبه نقل از a doomed man :میتونی بری روت کنی گوشیتو شاید جواب بده
کلّا بعضی از رام ها یک سری چیز ها رو پشتیبانی نمیکنن ، باید از جایی که رام رو دانلود میکنی بخونی ببینی چه چیزی رو پشتیبانی نمیکنه ! :)به نقل از Impassible :اقا چه ربطی به روت داره اخه
با روت کردن گوشی یکم باز تر میشه و دسترسی به یک سری فایل های سیستمی پیدا می کنید
مشکلی با روت کردن حل نمیشه
نظر بنده اینه یه دور دیگه رام ورژن 4 رو نصب کنید
به احتمال زیاد ناقص نصب شده
یا اینکه کامل نشده و نسخه بتا هست که این مشکلات رو داره