کوزت
کوزت
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 3 مشهد
- شهر
- مشهد
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
پاسخ : آندرویدیها
ی لینک ای بادی بهم میدید؟
ی لینک ای بادی بهم میدید؟
به نقل از Mr.Mamareza :بچه ها یه سوال... .
اگه پترن(قفل نقطه ای) گوشی رو انقدر اشتباه زده باشم که کلا دیگه نشه قفل شو باز کرد باید چی کار کتم؟
به نقل از كـَـَـوزت :واسه من میگه سی ثانیه بصبر یا همون پایین میزنه فورگت بد بزنم جیمیلم میاد اگه پسشو بزنم بازمیشه
فرض کنید جیمیلم رو قبلا وارد نکردم براش... .به نقل از GCD :برای مشکل ممرضا جز اونی که سارا گفت راهی نیست
نه...اطلاعات عکس و موزیکم رو مموری گوشی نبود... .به نقل از GCD :آره، که در نتیجه اطلاعات سیستم عاملیت (و نه دیتاهایی مثل عکس یا فیلم) و اپ هات پاک میشه
اگه رامت خاورمیانه نیست فرصت خوبیه که به رام خاورمیانه ریستور کنی
من امروز تو مدرسه گفتم بچه ها میگفتن باید فلش کنی گوشیتو... .به نقل از GCD :اگه با فارسی مشکلی نداشتی و بای دیفالت کیبوردش رو داشتی رامت خاورمیانه بوده
برای ریستور کردن کافیه آخربن ورژن گوشیتو (اس بود یا اس 2؟) دانلود کنی (از موبایلستان دانلودش کن) بعد گوشی رو به حالت دانلودینگ[nb]خاموش کن، بعد دکمه هوم + پاور + vol down رو نگه دار[/nb] با برنامه odin طبق آموزش های مربوط گوشی خودت نصبش کن
زمانش هم بین 5 تا 10 دقیقه طول می کشه
بیرون حداقل 30000 میگیرن
یه سوال .... .به نقل از GCD :اگه با فارسی مشکلی نداشتی و بای دیفالت کیبوردش رو داشتی رامت خاورمیانه بوده
برای ریستور کردن کافیه آخربن ورژن گوشیتو (اس بود یا اس 2؟) دانلود کنی (از موبایلستان دانلودش کن) بعد گوشی رو به حالت دانلودینگ[nb]خاموش کن، بعد دکمه هوم + پاور + vol down رو نگه دار[/nb] با برنامه odin طبق آموزش های مربوط گوشی خودت نصبش کن
زمانش هم بین 5 تا 10 دقیقه طول می کشه
بیرون حداقل 30000 میگیرن