TMNT
علیسینا
- نام مرکز سمپاد
- شهید دستغیب 1
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- دانشگاه علوم پزشکی شیراز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : آندرویدیها
خوب هنوز واست نیومه آپدیتش
خوب هنوز واست نیومه آپدیتش
به نقل از Ermia270 :قابل توجه آندروییدی ها نسخه ی پنجم آندروید با نام jelly beanداره می اد برین بریزین رو گوشی هاتون
شاید اشتباه دیدی چون با اومدن اندروید 4 سیستم عامل تبلت و گوشی یکپارچه شدنبه نقل از p0oya :
چی چی برین بریزین رو گوشی هاتون؟؟
فعلا همون 4 رو بدن آپدیتشو 5 پیشکش
نمی دونم کجا اما یه جا خونده بودم اندروید 5 برای تبلته فقط
خوب فرشید جون من که برات سایت گذاشتم ، ندیدی ؟به نقل از GCD :آخه بازاار برای خریده نه دانلود کرک شده
myket اپ هاش کرک شده ان؟
من یه رپوزیتوری از اپ های کرک شده میخوام، یه چیزی مثل apptrackr یا installous، وگرنه اگه میخواستم اپ رو بخرم که خود مارکت هست
به نقل از hitro :@ GCD : یه سایت هست به نام Pandaapp که توش پُره از برنامه و بازی های آندروید و ios
Android Download
بله برا دانلود برنامه ـسبه نقل از GCD :سایته رو دیدم ولی زیاد جالب نیس، خیلی اپ نداره
بازاار مگه اپ کرک شده هم داره؟ من فکر می کردم فقط واسه خریده
خوب وقتی شما روی قسمتی که پسورد رو توش وارد میکنین دستتون رو نگه دارید ، یه باکس وا میشه ، گزینه Input Method رو بزنید و کیبوردتون رو عوض کنید ! :)به نقل از -)+Sheyda+(- :نیاز به کمک فوری دارم !
من اسمارت کیبورد ریختم رو گوشیم. بعد گوشی من وقتی lock میشه باید پسورد وارد کنی.پسوردم هم اینگیلیسیه. حالا کیبوردش همینجوری روی اسمارت کیبورد و به حالت فارسی مونده و نمیتونم unlock کنم !
چیکار باید بکنم؟؟!!
میخوای چیشو فارسی کنی ؟به نقل از ¤ كـَـَـــوزتـَـَـ ¤ :آقا آقا اگه بخوام چیز کنم
گوشیمو فارسی کنم جز آپدیت کاری نمیشه کرد؟ ورژن عوض شه تنظیماتش داغون میشه خوو
خوب گفتم که از Mozilla FireFox استفاده کنبه نقل از ¤ كـَـَـــوزتـَـَـ ¤ :کیبورد فارسی دارم
واسه اس ام اس جدا جداس اما میشه خوند
اما واسه وب کلن جملاتم بر عکسه از چپ به راس!
اندروید 5؟به نقل از Ermia270 :گوگل داره تبلت می زنه با هم کاری ایسوس صفحه اش هم 7 اینچیه سیستم عاملش احتمالا آندروید 5 ه