• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اندرویدی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع aRThaS_08
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آندرویدی ها! Android

یه سوالی !! نرم افزاری دارین برای اندروید که زمان Discoverable بودن بلوتوث رو افزایش بده یا Disableش کنه ؟؟؟ 8-^

پاسخ : آندرویدی‌ها

یه سوال میشه یه بازی برای اندرویدو با کامپیوتر دانلود کرد بعد نصبش کرد؟ چه جوری؟

بازی رو دانلود میکنی. یک فایل با پسوند apk هست. اون رو میریزی داخل موبایل و بعدش از موبایل اجراش می‌کنی. نصب میشه.

به نقل از . ...kimi :
یه سوال میشه یه بازی برای اندرویدو با کامپیوتر دانلود کرد بعد نصبش کرد؟ چه جوری؟
شما بازی مورد نظرت رو سرچ میکنی و دانلود میکنی
بعدش به برنامه فایل منیجر برای آندرویدت مثل dual file manager دانلود میکنی و روی خود موبایل نصب میکنی (با خود موبایل دانلود کن)
بعدش وصل میکنی به کامپیوتر و فایل setup بازی دانلود کرده رو انتقال میدی به گوشی ، بعدش با خود گوشی نصب میکنی !

به نقل از Sobooli :
شما بازی مورد نظرت رو سرچ میکنی و دانلود میکنی
بعدش به برنامه فایل منیجر برای آندرویدت مثل dual file manager دانلود میکنی و روی خود موبایل نصب میکنی (با خود موبایل دانلود کن)
بعدش وصل میکنی به کامپیوتر و فایل setup بازی دانلود کرده رو انتقال میدی به گوشی ، بعدش با خود گوشی نصب میکنی !

برای چی فایل منیجر نصب کنه. مگه خود گوشی نداره؟

به نقل از H O S E I N :
برای چی فایل منیجر نصب کنه. مگه خود گوشی نداره؟

گوشی هایی مث hTC و فک کنم Sony Ericsson فایل منیجر دیفالت نداره ! که من منیجر های زیر رو پیشتهاد میکنم :
Astro
Android File Manager
X-Plore (خودم از این استفاده می کنم ! )

پاسخ : آندرویدی ها! Android

به نقل از H O S E I N :
نمیدونم این X10 چی داره که قیمتش الکی اینقدر بالاست. گوشی دو سال پیش هنوز اینقدر گرونه. نه سخت افزار قوی نه هیچی....
ایکس ده بهترین گوشیه!!!! >:D<
کاربردی،زیبا،دوربین با کیفیت بالا،آندروید 2.3،انواع جی پی اس،فقط رادیو نداره.بقیه موارد که تکمیله! =D>

ببخشید...متاسفانه به دلیل زیاد بودن بحثا نمیشه همش رو بخونم.... .

میشه یکی در مورد مزیت های آندروید نسبت به سیمبین توضیح بده.... .؟

به نقل از Mr.Mamareza :
ببخشید...متاسفانه به دلیل زیاد بودن بحثا نمیشه همش رو بخونم.... .

میشه یکی در مورد مزیت های آندروید نسبت به سیمبین توضیح بده.... .؟

اپلیکیشن های بسیار متنوعی داره و کارایی و کفیت نرم افزار ها و بازی های اندروید بسیار بالا هس چون اکثر گوشی های اندرویدی سخت افزار قوی ای دارن !
بعدشم که آزادی عمل داری ! هر بلایی سرش بخوای بیاری میتونی بیاری ! (از نظر ظاهر و دیفالت ها !)‌
و اینکه امکانات دیفالت بیشتری هم داره !

سیمبین؟ خب سیمبین عملا هیچی نداره در مقابل آندروید. استفاده از گوشی‌های سیمبین ٬ ۸۰ درصد مکالمه‌ست و ۲۰ درصد نهایتا عکس و موسیقی. کار چندانی نمیشه باهاش کرد خیلی محدوده. ولی در مقابل به گوشی آندرویدی میگن smartphone یعنی گوشی هوشمند ! اگر از گوشی خوب استفاده کنید عملا ۳۰ درصد کارهاتون تماس و اس ام اس اینجور چیزهاست. بقیه کارها استفاده از امکانات و برنامه های فوق العاده زیاده.
گوشی هوشمند شما با اتصال به اینترنت ایمیل‌هات رو برات میاره. کانتک‌هات رو با اکانت گوگل و یاهوت یکی میکنه و همشون رو باهم نشون میده. از ایمیل میتونی کاربردی استفاده کنی نه در حد سیمبین یک برنامه ساده.
میتونی برنامه‌های درسی و کلاس ها و قرارهات رو توی Google Calender بگذاری و بعدش گوشیت اتوماتیک همشون رو دریافت میکنه و توی تقویم گوشیت میریزه.
میتونی فایل‌هات رو روی اکانت 4shared یا Dropbox یا Box.net آپلود کنی و برنامه آندرویدشون رو گوشیت نصب کنی و هرجا اینترنت داشتی به فایل هات دسترسی داشته باشی به سادگی.
میتونی برنامه‌های مختلف آموزشی مثل جدول مندلیف ٬ آموزش انگلیسی ٬ تمرینات هوش و حافظه
میتونی بازی های خیلی خفن داشته باشی. بازی هایی که توی سیمبین یک دهمشون هم وجود نداره.
...

اصلا دنیائیه واسه خودش ! مقایسه آندروید با سیمبین مثل مقایسه BMW X6 با یک پیکانه !

Back
بالا